Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

εισαι για μενα το παν στη ζωη

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας ενημέρωσε με ειδική εγκύκλιο τα μέλη της για τα λειτουργικά θέματα των επιχειρήσεων κατά τις ημέρες του Πάσχα, σε ότι αφορά το ωράριο, την καταβολή του Δώρου, την λειτουργία την Κυριακή των Βαΐων και άλλα θέματα.


εισαι για μενα το παν στη ζωη

Το περιεχόμενο της εν λόγω επιστολής έχει ως εξής:


συνταγεσ ριζοτο με μυδια

«Η Μεγάλη Εβδομάδα φέτος διαρκεί από την Δευτέρα, 10 Απριλίου έως την Κυριακή, 16 Απριλίου (Κυριακή του Πάσχα).


τζιμης πανουσης οπα ειπα λεω

Σε ότι αφορά την λειτουργία των καταστημάτων κατά το Πάσχα, είναι προφανές, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο, ότι - με απόφαση των Εμπορικών Συλλόγων σε όλη την επικράτεια - κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας θα ισχύσει το συνεχές και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων μέχρι τις 21.00 το βράδυ.


Ειδικά για την Μεγάλη Παρασκευή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 3 του ν. 435/76, επιτρέπεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων σε όλη την επικράτεια, καθώς και η απασχόληση των υπαλλήλων μετά τις 13.00. Εξαίρεση στο συγκεκριμένο κανόνα, κατά το νόμο 435/1976 σε συνδυασμό με τις διατάξεις του «Καλλικράτη», μπορεί να εισαχθεί μόνο με απόφαση του οικείου Δήμου, στον οποίο οφείλει να απευθυνθεί ο τοπικός Εμπορικός Σύλλογος, εάν επιθυμεί διαφορετικό ωράριο για τη Μεγάλη Παρασκευή, αφού όμως πρώτα παράσχει την γνώμη της η τοπική οργάνωση των εργαζομένων και εφόσον αυτό επιβάλλεται από τις τοπικές συνθήκες της περιοχής του.


Το Πάσχα, οι εργοδότες υποχρεούνται και στην καταβολή του σχετικού Δώρου προς τους εργαζομένους και τους υπαλλήλους τους. Αυτή η υποχρέωση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με μια πολύ συγκεκριμένη και περιορισμένη χρονική περίοδο και η πληρωμή του Δώρου εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος απορρέει από την ισχύουσα νομοθεσία και σε καμία περίπτωση δεν εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του κάθε εργοδότη. Σύμφωνα με τις διατάξεις της ΚΥΑ 19040/1981, που εκδόθηκε σε εκτέλεση του άρθρου 1 ν. 1082/1980, καθορίζεται πάγιο σύστημα υπολογισμού του Δώρου Πάσχα, σύμφωνα με το οποίο:


• Προϋπόθεση καταβολής του Δώρου είναι η ύπαρξη απασχολήσεως (εργασιακής σχέσεως) του μισθωτού από την αρχή του έτους.


• Βάση υπολογισμού του δώρου αποτελούν οι καταβαλλόμενες αποδοχές της 15ης ημέρας πριν από το Πάσχα. Για τους μισθωτούς των οποίων η σχέση εργασίας λύθηκε προ της 15ης ημέρας πριν από το Πάσχα, λαμβάνονται υπόψη οι αποδοχές της ημέρας λύσεως της σχέσεως.


• Η καταβολή του Δώρου γίνεται μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου 2017. Δεν επιτρέπεται η καταβολή του Δώρου σε είδος αλλά μόνο σε χρήμα.


Για την καθυστέρηση καταβολής του Δώρου Πάσχα, το οποίο θεωρείται τακτική αποδοχή, επισύρονται οι ποινικές κυρώσεις του ΑΝ 690/1945, οι οποίες ισχύουν για κάθε περίπτωση μη καταβολής τακτικών αποδοχών. Συγκεκριμένα, κάθε εργοδότης που δεν καταβάλλει εμπρόθεσμα στους απασχολούμενους σε αυτόν τις οφειλόμενες αποδοχές, τιμωρείται κατόπιν μηνύσεως των υπαλλήλων ή της Επιθεώρησης Εργασίας ή της Αστυνομικής Αρχής ή της επαγγελματικής οργάνωσης των εργαζομένων. Οι κυρώσεις προβλέπουν φυλάκιση μέχρι 6 μήνες και χρηματική ποινή, της οποίας το ύψος δεν μπορεί να ορίζεται κάτω του 25% ούτε πάνω του 50% του καθυστερούμενου χρηματικού ποσού. Να επισημανθεί δε, ότι ισχύει η αυτόφωρη διαδικασία, αλλά ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να εφαρμοστεί, σε κανένα έμπορο.


Τη Δευτέρα του Πάσχα τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.


Τέλος, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 4177/2013, τα καταστήματα κάθε είδους και σε όλες τις περιοχές της χώρας μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου. Κατά την συγκεκριμένη Κυριακή, η οποία περιλαμβάνεται μέσα στις 8 θεσμοθετημένες Κυριακές του ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν από ώρα 11.00 έως ώρα 20.00 (παρ. 1 άρθρου 23 ν. 2224/1994).»



γυναικεια μαγιο παραλλαγης

Σε ένα από τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας καλλιεργούσε πάνω από 30 δενδρύλλια με ειδικές λάμπες, ενώ είχε ανεμιστήρες και ιονιστές χώρου.


γυναικεια μαγιο παραλλαγης

Μάλιστα για να αποφεύγει τις επισκέψεις, είχε μαζί του δυο μεγαλόσωμα σκυλιά και το ανάλογο σήμα κινδύνου όταν κάποιος πλησίαζε στην πόρτα του διαμερίσματος.


NEO 1


μεταπτυχιακο στην γλωσσολογια

πολεμικα παιχνιδια βικιπαιδεια

Η πληροφορία για την ύπαρξη του φυτωρίου ναρκωτικών στο διαμέρισμα ήταν του τμήματος ασφαλείας Νέου Κόσμου και αμέσως ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ να επιτηρούν την πολυκατοικία και να παρακολουθούν πότε θα βγει ο ιδιοκτήτης.


Χωρίς να του κινήσουν τις υποψίες οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ παρακολουθούσαν διακριτικά το χώρο και μόλις βγήκε από την κεντρική είσοδο τον συνέλαβαν.


Στο διαμέρισμα εκτός από τα δενδρύλλια βρήκαν και σημειωματάριο στο οποίο υπήρχαν κωδικά ονόματα αγοραστών καθώς και χρηματικά ποσά.


NEO 3


μηχανες πληροφοριες βικιπαιδεια

«Ποτέ την Κυριακή. Όχι άλλο βήμα πίσω στον εργασιακό μεσαίωνα» γράφει ένα πανό αναρτημένο ψηλά από την μία ως την άλλη άκρη της Ερμού.


3


μηχανες πληροφοριες βικιπαιδεια

«Ούτε 52, ούτε 8 Κυριακές κανένα μαγαζί την Κυριακή ανοιχτοί», «Δεν δουλεύουμε», «Δεν ψωνίζουμε», έγραψαν οι υπάλληλοι στα φροντιστήρια και έφραξαν την είσοδο γνωστού καταστήματος.


πνευματικη λατρεια

4


διάφανα κρίνα - κάτω απ' το ηφαίστειο

«Λάστιχο μας έκαναν όλη τη ζωή» έγραψαν οι σύλλογοι υπαλλήλων βιβλίου και χάρτου.


5


Κύριο αίτημα των εργαζομένων οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας που θα καλύπτουν τις ανάγκες των εργαζομένων, «ενάντια στις ατομικές συμβάσεις και τους εργοδοτικούς εκβιασμούς»


2


Σημειώνεται ότι τα καταστήματ την Κυριακή 9/4,Κυριακή των Βαΐων είναι ανοιχτά από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου του Πάσχα.


γιατι λιωνουν οι παγοι στους πολους

Οι αρχές διεξάγουν έρευνες και αναζητούν ακόμα 4 άτομα για τα οποία θα βγουν εντάλματα σύλληψης, ενώ το πρόσωπο που συνελήφθη έχει αλβανική υπηκοότητα.


μαλα επιρρημα

στατιστικος ελεγχος υποθεσεων

Σημειώνεται ότι οι δράστες σε αρκετές περιπτώσεις χρησιμοποιούσαν ιδιαίτερη βιαιότητα και όπλα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν δίσταζαν να χτυπήσουν και τα θύματά τους.


Ενώ σε κάποιες περιπτώσεις χτυπούσαν τα θύματα τους.


γιατι λιωνουν οι παγοι στους πολους

Η συγκεκριμένη συμμορία αποτελείται από αδίστακτους δράστες, οι οποίοι δεν δίστασαν να πυροβολήσουν με καλάσνικοφ κατά αστυνομικού στο Καματερό, ενώ είχαν προσπαθήσει να σκοτώσουν αστυνομικούς στην Καισαριανή, κατά τη διάρκεια συμπλοκής.


Μεταξύ των θυμάτων τους ήταν ο γνωστός τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης, η επιχειρηματίας Τέτα Καμπουρέλη και ο Τόνυ Μαυρίδης.


ελενη θεοφιλου hot

«Το σύνολο της δύναμης της Τροχαίας θα βρίσκεται στο δρόμο, στο πλευρό των οδηγών, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν μεγάλη προσοχή κατά την έξοδό τους για το Πάσχα, ειδικά δε στις σήραγγες των νέων αυτοκινητόδρομων που δόθηκαν στην κυκλοφορία» τόνισε ο Νικόλαος Σπανουδάκης στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


ελενη θεοφιλου hot

ντενβερ τεστ

ιστορικο επιτοκιων καταθεσεων

Όσον αφορά τους νέους αυτοκινητόδρομους που τέθηκαν σε λειτουργία επισήμανε: «Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από τους φίλους οδηγούς. Να μην παρασυρόμαστε από τους υπερσύγχρονους δρόμους. Τηρούμε ευλαβικά τα όρια ταχύτητας. Όταν πλησιάζουμε σε σήραγγες να ανάβουμε τα φώτα και να κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας μέσα σε αυτές. Παράλληλα, πρέπει να τηρούμε τη σήμανση, που αφορά στο όριο ταχύτητας και την προσπέραση. Ένα τροχαίο ατύχημα μέσα στις σήραγγες έχει μεγαλύτερες συνέπειες από ότι να γίνει έξω στον αυτοκινητόδρομο».


Τι πρέπει, όμως, να προσέξουν οι εκδρομείς για το Πάσχα, πριν να ξεκινήσουν με το αυτοκίνητό τους για το ταξίδι, αλλά και κατά τη διάρκειά του;


«Η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνουν είναι να ελέγξουν το όχημά τους», υπογραμμίζει ο διευθυντής της Τροχαίας Αττικής. «Να κάνουν τεχνικό έλεγχο. Ξεκινάμε ξεκούραστοι. Δεν καταναλώνουμε μεγάλη ποσότητα φαγητού, γιατί στο δρόμο θα μας φέρει υπνηλία. Παράλληλα, μηδενική κατανάλωση αλκοόλ. Φοράμε τη ζώνη ασφαλείας. Τα παιδιά στο πίσω κάθισμα. Ανάλογα με το βάρος και το ύψος τους στα ειδικά καθίσματα. Δεν μιλάμε στο κινητό τηλέφωνο. Απαγορεύεται η χρήση και η ενασχόλησή μας με το κινητό τηλέφωνο, που αποσπά την προσοχή μας. Επίσης, δεν παραβιάζουμε τη λωρίδα εκτάκτου ανάγκης. Η συγκεκριμένη λωρίδα είναι μόνο για οχήματα άμεσης επέμβασης, για περιπολικά, πυροσβεστικά, ασθενοφόρα και οχήματα οδικής βοήθειας. Κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας υποχρεωτικά. Όταν δεν κρατάμε την κατάλληλη απόσταση ασφαλείας, με ένα απότομο φρενάρισμα γίνονται καραμπόλες. Δεν κάνουμε ελιγμούς. Το ζητούμενο για μας είναι να φθάσουμε στον τόπο προορισμού μας και να επιστρέψουμε με το καλό πάλι πίσω στο σπίτι μας».


Πολλοί πιστεύουν ότι ένα καλό και ακριβό αυτοκίνητο αποτελεί εχέγγυο για την οδική ασφάλειά τους. «Αυτό είναι λάθος», τονίζει ο κ. Σπανουδάκης. «Όσο καλό, ακριβό και γρήγορο να είναι το όχημά μας, ο οδηγός είναι αυτός που το μετατρέπει σε ασφαλές μεταφορικό μέσο. Ένας καλός οδηγός δεν είναι αυτός που είναι επιδέξιος και έχει την εμπειρία. Είναι αυτός που έχει υπομονή, επιμονή, αντίληψη και εμπιστοσύνη».


χλωρινη στην εγκυμοσυνη

Σημειώνεται, ότι σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, από τις 12:00 έως τις 22:00, ισχύουν για το ρεύμα εισόδου απαγορεύσεις, για φορτηγά ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, ως εξής:


-Στη Ν. Ε.Ο. και στην Π. Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.


ιστοριας και αρχαιολογιας θεσσαλονικης μορια

-Στη Ν. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ. Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ. Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).


χλωρινη στην εγκυμοσυνη

-Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.


αποσυμπιεση σπονδυλικης στηλης ασκησεις

-Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ. Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν. Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης.


-Στην Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ (Χ. Θ. 11+340) αυτής.


τωρα που δεν σ'εχω στιχοι

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην Ελευσίνα η ουρά που έχει σχηματιστεί φτάνει πλέον στα πέντε χιλιόμετρα, ενώ στα διόδια Καλαμακίου παραμένει στα 300 μέτρα. Όσον αφορά στα διόδια Αφιδνών δεν παρατηρείται πρόβλημα και οι εκδρομείς του Πάσχα επιστρέφουν χωρίς καθυστερήσεις στην Αθήνα.


bad rain oberstaufen

Σημειώνεται, ότι το σύνολο της δύναμης της Τροχαίας είναι στους δρόμους, στο πλευρό των οδηγών.


μιτωση στομαχου

Παράλληλα, σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, από τις 12:00 έως τις 22:00, ισχύουν για το ρεύμα εισόδου απαγορεύσεις για φορτηγά ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, ως εξής:


-Στη Ν. Ε.Ο. και στην Π. Ε.Ο. Πατρών - Κορίνθου - Αθηνών, από τα Διόδια Ρίου μέχρι τα Διόδια Ελευσίνας.


τωρα που δεν σ'εχω στιχοι

-Στη Ν. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ. Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ. Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).


-Στην Εθνική Οδό Ν. Μουδανιών - Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.


-Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας - Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ. Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν. Ε.Ο. Αθηνών - Θεσσαλονίκης.


-Στην Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι το 11ο χλμ (Χ. Θ. 11+340) αυτής.


Ουρές 6 χιλιομέτρων στη Γαβρολίμνη έως το τούνελ της Κλόκοβας


Εξακολουθεί να καταγράφεται ανάσχεση στην κυκλοφορία των οχημάτων, στην «Ιονία Οδό» και συγκεκριμένα από την Γαβρολίμνη, έως το τούνελ της Κλόκοβας, στο ρεύμα προς Αντίρριο.


Ειδικότερα, λίγο μετά τις 9 το βράδυ η ανάσχεση στην κίνηση των οχημάτων, λόγω της αυξημένης κίνησης, ξεπερνούσε τα έξι χιλιόμετρα, ενώ δυνάμεις της Τροχαίας βρίσκονται στο σημείο για να διευκολύνουν την κυκλοφορία.


Επίσης, μικρή ανάσχεση στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρείται στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, στο σημείο που διασταυρώνεται με την εθνική οδό Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας.


Ακόμη, στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, από την Πάτρα έως και τον κόμβο Καλαβρύτων, υπάρχει αυξημένη κίνηση, χωρίς όμως να δημιουργείται κάποιο πρόβλημα, ενώ η ίδια εικόνα καταγράφεται και στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου.


Μποτιλιάρισμα στην Ιόνια οδό και ταλαιπωρία


Νωρίτερα, με προβλήματα ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων από την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά Ελλάδα, τη δυτική Πελοπόννησο και τα νησιά του Ιονίου, με αποτέλεσμα να καταγράφεται αυξημένη κίνηση αυτοκινήτων στις εθνικές οδούς Αντιρρίου - Ιωαννίνων, Πατρών - Κορίνθου και Πατρών - Πύργου. Ανάσχεση στην κυκλοφορία των οχημάτων, για περίπου έξι χιλιόμετρα καταγράφεται στην «Ιονία Οδό».


Ειδικότερα, λόγω της επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα, παρατηρείται, σύμφωνα με τη Αστυνομία, ανάσχεση στην κυκλοφορία στο ρεύμα από Ιωάννινα προς Αντίρριο και συγκεκριμένα από το 10ο χιλιόμετρο, στο ύψος της Γαβρολίμνης, έως το τέταρτο χιλιόμετρο στο τούνελ της Κλόκοβας .


Στην εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου, καταγράφεται αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα, χωρίς όμως να δημιουργούνται προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει μία μικρή ανάσχεση της κυκλοφορίας κοντά στην διασταύρωση με την εθνική οδό Κορίνθου - Τρίπολης - Καλαμάτας.


Επίσης, αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην εθνική οδό Πατρών - Πύργου στο ρεύμα προς Πάτρα, αλλά η κυκλοφορία των αυτοκινήτων γίνεται ομαλά.


Η μαζική επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα έχει δημιουργήσει μποτιλιάρισμα στην Ιόνια οδό από την Ρίζα έως και το Ευηνοχώρι.


Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

φυσιγγια για αγριογουρουνα τιμες

Συγκεκριμένα, τα 20 από τα 56 συνολικά σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Μυτιλήνη και Λήμνο παραμένουν σήμερα κλειστά με τους μαθητές να διαδηλώνουν εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών και για άλλα «εθνικά» όπως τα αποκαλούν θέματα.


πρωτοτυπεσ ιδεεσ για αποκριατικεσ στολεσ

Μικρές πορείες μαθητών πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στη Μυτιλήνη και στην Καλλονή. Την ίδια ώρα κανένα σχολείο δεν έχει κλείσει στη Χίο, στη Σάμο και στην Ικαρία.


Σήμερα το πρωί με ανακοίνωσή τους μαθητές της Μυτιλήνης κάλεσαν τους συμμαθητές τους και τους καθηγητές τους «να γυρίσουν την πλάτη στην εθνικιστική φιέστα που σκοπό έχει να θεριέψει το κτήνος του φασισμού».


«Μπροστά στα μάτια μας γεννιέται ο εφιάλτης του φασισμού που οι πρόγονοί μας, οι παππούδες μας, είχαν νικήσει και νομίζαμε όλοι ότι τον είχαμε θανατώσει. Πατριδοκάπηλοι και ρατσιστές με πρόσχημα, άλλοτε το Μακεδονικό και άλλοτε το προσφυγικό προσπαθούν να μας εγκλωβίσουν στον αγκυλωτό σταυρό του φασισμού για να δηλητηριάσουν το παρόν και το μέλλον μας. Προσπαθούν να παρουσιαστούν σαν αγνοί πατριώτες που νοιάζονται για το καλό μας και το καλό της χώρας. Προσπαθούν να παρουσιαστούν ως αντισυστημικοί και αγωνιστές… Δεν τσιμπάμε στα ψέματα τους, πίσω από τον "αγνό" πατριωτισμό τους βρίσκεται ο επικίνδυνος εθνικισμός, το μίσος, ο ρατσισμός και ο φασισμός. Δεν πιστεύουμε ότι κάποιοι συμμαθητές μας είναι φασίστες… δεν μπορεί να είναι φασίστες, απλά "τσίμπησαν". Όλοι μαζί πρέπει να τσακίσουμε το φασισμό!» σημειώνουν στην ανακοίνωση τους οι μαθητές της Μυτιλήνης.


φυσιγγια για αγριογουρουνα τιμες

φυσιολογικα μηκη πεους

λιακος ζε κανε χου ρε

Με απόφαση του υπουργείου εργασίας εγκρίθηκε η μεταφορά πίστωσης ποσού 40.945.782 ευρώ για την καταβολή Απριλίου στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης. Αυτή θα είναι η δεύτερη καταβολή του επιδόματος στους δικαιούχους, οι οποίοι έχουν αυξηθεί κατά 45.100.


μαθήματα ιστορίας ευθυμίου

Στην δεύτερη πληρωμή θα πιστωθούν τα χρήματα στους τραπεζικούς λογαριασμούς εκείνων που έχουν κάνει αίτηση κι έχει εγκριθεί ως τα τέλη Μαρτίου, ενώ τα μισά χρήματα - εφόσον ξεπερνούν τα 100 ευρώ - θα πιστωθούν στις προπληρωμένες κάρτες.


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί όταν υποβάλλουν την αίτηση για την ένταξή τους στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, καθώς πολλές φορές γίνονται λάθη που μπορεί να τους στερήσουν το επίδομα.


λιακος ζε κανε χου ρε

Όπως αναφέρουν τα dikaiologitika.gr, τα πιο συνηθισμένα λάθη είναι να αναγράφεται λάθος ο IBAN, να μην υπάρχει το σωστό ΑΦΜ του δικαιούχου στο δηλωμένο λογαριασμό ή ακόμη και να μην υπάρχει ο δικαιούχος του ΚΕΑ στο δηλωμένο λογαριασμό.


πεδιλο με κορδονια

το απαραιτητο συστατικο στιχοι

Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στο Ιόνιο από νότιες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ, ενώ θα υπάρξει και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.


το απαραιτητο συστατικο στιχοι

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


αγωνιστικη συνεργασια

Αττική


Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: ασθενείς και το μεσημέρι - απόγευμα από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: ασθενείς και το μεσημέρι - απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


μανουλες στα 40

Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


ξενοδοχεια μεγαρα αττικης

Η αρχή έγινε με την ειδικότητα των γυναικολόγων. Ο γενικός γραμματέας της ελληνικής εταιρείας αναπαραγωγικής ιατρικής Κωνσταντίνος Πάντος σε συναντήσεις που είχε στο Πανεπιστήμιο του Ιλινόις κατάφερε να εξασφαλίσει υποτροφίες για ειδικευμένους γιατρούς.


ξενοδοχεια μεγαρα αττικης

ονειρο νεκρη γυναικα

“Μίλησα με τον καθηγητή της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής του πανεπιστημίου του Ιλινόις, Ουμπέρτο Σκότσια προκειμένου να αναπτύξουμε συνεργασία ώστε να μπορούν να έρχονται ειδικευμένοι γιατροί στο Σικάγο και να κάνουν μετεκπαίδευση πάνω στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή. Μου είπε ότι θέλει πολύ να βοηθήσει. Η σκέψη του είναι να δίνονται δύο υποτροφίες τον χρόνο, σε γυναικολόγους“ λέει στο CNN Greece, ο κύριος Πάντος.




προγραμμα αναβασεων σεο θεσσαλονικης

διαμερισμα επιπλωμενο γλυφαδα

Το νέο αυξημένο επίδομα θέρμανσης θα ανέλθει:


διαμερισμα επιπλωμενο γλυφαδα

ibs or pancreatic cancer

- Στις περιοχές της ζώνης Α΄, μεταξύ 3,75 και 5 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (25 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)
- Στις περιοχές της ζώνης Β΄, μεταξύ 2,25 και 3 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (15 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)
- Στις περιοχές της ζώνης Γ΄, μεταξύ 1,20 και 1,60 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (8 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)
- Στις περιοχές της ζώνης Δ΄, μεταξύ 0,75 και 1 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (5 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)


Το επίδομα θα συνεχίσει να χορηγείται για επιφάνεια κύριας κατοικίας έως 80 τ. μ. για τον άγαμο και έως 100 τ. μ. για τον δικαιούχο που είναι έγγαμος ή μέρος συμφώνου συμβίωσης, ανεξαρτήτως αριθμού εξαρτώμενων τέκνων. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος θα διεκπεραιώνεται ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος TAXISnet.


Τα νοικοκυριά για να λάβουν το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης θα πρέπει να πληρούν τα εξής κριτήρια:


ηλεκτρονικες μηχανες


  • Άγαμος: Ετήσιο εισόδημα (τεκμαρτό ή πραγματικό) έως 12.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 100.000 ευρώ

  • Έγγαμος χωρίς παιδιά: Εισόδημα έως 20.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Έγγαμος με 1 παιδί: Εισόδημα έως 22.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Έγγαμος με 2 παιδιά: Εισόδημα έως 24.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Έγγαμος με 3 παιδιά και άνω: Εισόδημα έως 26.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Μονογονεϊκές οικογένειες: Εισόδημα έως 22.000 ευρώ συν 2.000 ευρώ για κάθε παιδί πέραν του πρώτου με αντικειμενική αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ


αρχαια ελληνικη γλωσσα γ γυμν ψηφιακο σχολειο

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, κ. Νικολάου, το νέο εμπόδιο είναι η καταβολή ενός ποσού ύψους 2.000 ευρώ, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία της αποφυλάκισης, σύμφωνα με διάταξη του Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.


δε θα σε ξεχασω

oasis hotel περιβολια

Πρόκειται για την εξαγορά της ποινής που απομένει, μαζί με την προσαύξηση και τα δικαστικά έξοδα.


αρχαια ελληνικη γλωσσα γ γυμν ψηφιακο σχολειο

Όπως εξήγησε ο δικηγόρος του πρώην υπουργού, δεν προλαβαίνει να γίνει σήμερα η κατάθεση των χρημάτων, κάτι που αναμένεται να γίνει την Πέμπτη το πρωί ώστε να γίνει η αποφυλάκισή του χωρίς άλλη καθυστέρηση.




τηλεφωνο κτελ φιλιππιαδας

Ο δράστης πέρασε το κατώφλι του ανακριτή το πρωί του Σαββάτου. Σύμφωνα με όσα είπε ο πατέρας του, ο άντρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μετά την επιστροφή του από τον πόλεμο στη Συρία.


τηλεφωνο κτελ φιλιππιαδας

Το περιστατικό συνέβη νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς μετά τη σύλληψή του, προέβη σε αυτή την ενέργεια γιατί ενοχλήθηκε, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά - από τη φασαρία που έκαναν οι μαθητές του φροντιστηρίου.


voi noi καλοκαιρινα

DRASTIS


μπριζόλα τόμαχοκ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στο σημείο κατέφθασαν άμεσα αστυνομικοί του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ζητώντας από τον άνδρα να βγει από το διαμέρισμά του. Εκείνος δεν άνοιγε στους αστυνομικούς, όμως με την βοήθεια του διαχειριστή της πολυκατοικίας οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να βρουν τα στοιχεία του πατέρα του, ο οποίος βοήθησε και έπεισε τελικά τον άνδρα να βγει από το διαμέρισμα.


Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, όμως λίγο αργότερα επέστρεψε στο σημείο, προκειμένου να είναι παρών στον έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμά του.


λουξεμβούργο χάρτης

Αυτό προκύπτει από μια νέα έρευνα, με επικεφαλής τη δρα Δήμητρα Φουντά, κύρια ερευνήτρια του Ινστιτούτου Ερευνών Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό θεωρητικής και εφαρμοσμένης κλιματολογίας «Theoretical and Applied Climatology» και η οποία παρουσιάζει τις διαχρονικές μεταβολές της νέφωσης στην Αθήνα (1882-2012).


λουξεμβούργο χάρτης

Ωστόσο, η αύξηση δεν είναι η ίδια σε όλα τα είδη των νεφών. Ιδιαίτερα από τα μέσα του 20ου αιώνα και έπειτα, σημειώνεται σημαντική αύξηση στη συχνότητα εμφάνισης των χαμηλών νεφών (σε ύψος έως 2.000 μέτρων) και των υψηλών (άνω των 6.000 μέτρων), σε αντίθεση με τα μεσαία νέφη σε ύψη 2.000 έως 6.000 μέτρων, που έχουν παρουσιάσει μείωση. Η αύξηση στη συχνότητα εμφάνισης των υψηλών νεφών παρατηρείται σε παγκόσμια κλίμακα και αποδίδεται, μεταξύ άλλων, στη συνεχή αύξηση του αριθμού των αεροπορικών πτήσεων.


μετακομίσεις στα αγγλικα

4580050
Πηγή: Eurokinissi


ματάκι της θάλασσας

Τα νέφη που εμφανίζονται πλέον συχνότερα στον Αττικό ουρανό, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι οι σωρείτες (Cumulus) και οι θύσσανοι (Cirrus) το καλοκαίρι, καθώς και οι στρωματοσωρείτες (Stratocumulus) το χειμώνα. Παρατηρείται επίσης μείωση στη συχνότητα επικράτησης των χαμηλών στρωματόμορφων νεφών και αύξηση στην επικράτηση των νεφών «κατακόρυφης ανάπτυξης» (convective), κάτι που έχει καταγραφεί και σε άλλες περιοχές του πλανήτη. Οι αλλαγές αυτές, κατά τους επιστήμονες, είναι πιθανό να συνδέονται με την αστικοποίηση, επηρεάζοντας τη συχνότητα και την ένταση των βροχοπτώσεων.


Τα νέφη, σύμφωνα με τη μελέτη, είναι ένας από τις πιο σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν το κλίμα, αφού ελέγχουν σε μεγάλο ποσοστό την εισερχόμενη ηλιακή ακτινοβολία και την ακτινοβολία που εκπέμπει η Γη προς την ατμόσφαιρα. Όχι μόνο η έκταση της νέφωσης αλλά και το είδος των νεφών παίζουν ρόλο, επειδή επιδρούν με διαφορετικό τρόπο στο ενεργειακό ισοζύγιο ανάμεσα στη Γη και την ατμόσφαιρα.


Ανάλογα με το σχήμα τους, τη σύνθεσή τους και το ύψος τους, τα σύννεφα μπορούν να προκαλέσουν ψύξη (κυρίως) ή θέρμανση στον πλανήτη. Ιδίως τα χαμηλά και «παχιά» νέφη, όπως οι «στρωματοσωρείτες» μειώνουν σημαντικά την εισερχόμενη ηλιακή ακτινοβολία ελαττώνοντας έτσι τη θερμοκρασία. Αντίθετα, τα αραιά νέφη σε μεγαλύτερα ύψη, όπως οι ‘θύσσανοι', λειτουργούν ως «αέρια του θερμοκηπίου» και ανεβάζουν τη θερμοκρασία.


Μετά τη δεκαετία του 1970 σημαντικές πληροφορίες για τα σύννεφα παρέχουν οι δορυφόροι, ενώ παλαιότερα, σύμφωνα με την κα Φουντά, οι ανθρώπινες παρατηρήσεις αποτελούν τη μοναδική πηγή πληροφόρησης για τις μεταβολές της νέφωσης και τους τύπους των νεφών. Οι πολυετείς χρονοσειρές νέφωσης, π. χ. σε βάθος ενός αιώνα, σπανίζουν παγκοσμίως.


Η Αθήνα είναι από τις λίγες περιοχές στον πλανήτη με συνεχείς παρατηρήσεις νέφωσης από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι σήμερα, οι οποίες πραγματοποιούνται από το ΕΑΑ στο Λόφο των Νυμφών στο Θησείο. Οι παρατηρήσεις αυτές αποτελούν μέρος του ιστορικού κλιματικού αρχείου του Αστεροσκοπείου και συνεχίζονται μέχρι σήμερα, περιλαμβάνοντας καταγραφή του ποσοστού νεφοκάλυψης και των διαφόρων ειδών νεφών στον ουρανό.


Στη μελέτη συμμετείχαν επίσης ο καθηγητής Παναγιώτης Νάστος (Εργαστήριο Κλιματολογίας & Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος ΕΚΠΑ), ο Φραγκίσκος Πιέρος (ΕΑΑ) και ο επίκουρος καθηγητής Αναστάσης Καλημέρης (Τμήμα Τεχνολόγων Περιβάλλοντος ΤΕΙ Ιονίων Νήσων).



Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

στιχοι τραγουδιου χιλιες σιωπες

Μιλώντας σε ημερίδα που διοργάνωσαν το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, ο δήμαρχος Αμαρουσίου κατέθεσε συγκεκριμένη πρόταση επί του θέματος.


Σύμφωνα με την πρόταση τα κατά τόπους επιμελητήρια, σε συνεργασία με τους δήμους και το Υπουργείο Ανάπτυξης, θα δημιουργήσουν τοπικούς υποστηρικτικούς μηχανισμούς.


στιχοι τραγουδιου χιλιες σιωπες

ενοικιαση παρκινγκ νεο ηρακλειο

Οι μηχανισμοί αυτοί, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, «ως πρώτο μέλημα θα έχουν να υποστηρίξουν νομικά, γραφειοκρατικά, ψυχολογικά, κοινωνικά όλες τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά του τόπου τους που κινδυνεύουν από τα κόκκινα δάνεια».


σακούλες σκούπας bosch siemens vz41fgall

Ακόμη ο κ. Πατούλης είπε: «Μεσοπρόθεσμα όμως οι μηχανισμοί αυτοί θα πρέπει να μετεξελιχθούν σε ένα τοπικό αναπτυξιακό εργαλείο που θα διαχέει την πληροφορία, θα αναδεικνύει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, θα αποκαλύπτει ευκαιρίες στην παραγωγή, στην αγορά, στην καινοτομία, στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, θα δημιουργεί συνέργειες και θα προωθεί και θα προβάλει το brand name της περιοχής. Παράλληλα, ο μηχανισμός αυτός θα μπορεί να συμβάλλει στην καλύτερη και πιο αποτελεσματική πληροφόρηση του Υπουργείου, για θέματα εφαρμογής των πολιτικών του».


flip or flop tarek cancer diagnosis

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:


flip or flop tarek cancer diagnosis

κρεμα βρωμης με γαλα αμυγδαλου

«Την Κυριακή 7-5-2015 και περί ώρα 13.35, στη Λ. Αλεξάνδρας 170, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, αυτοκίνητο μάρκας MERCEDES, σκούρου χρώματος, το οποίο εξήλθε με όπισθεν από υπόγειο χώρο στάθμευσης, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της, ενώ στη συνέχεια ο οδηγός του αυτοκινήτου εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος.


Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε, που μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη του υπαίτιου οδηγού και του οχήματός του, να επικοινωνήσει με την Υποδ/νση Τροχαίας Αθηνών στα τηλέφωνα 210-5284121, 210-5284068 και 210- 5284069».



φερθηκα παραλογα

φυσικη β λυκειου φορτια

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη γνωμοδότηση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, οι περικοπές τόσο των κύριων όσο και των επικουρικών συντάξεων, κατά 18%, από το 2019, είναι αντίθετες με το πρώτο πρόσθετο πρωτόκολλο της Ευρωπαϊκής Σύμβασης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).


Σε μία προσπάθεια να μετριάσει τον αντίκτυπο η Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου αναφέρει ότι «ενδεχομένως» οι περικοπές των κύριων και επικουρικών συντάξεων να προσκρούουν στο πρώτο πρόσθετο πρωτόκολλο της ΕΣΔΑ.


Παράλληλα, οι σύμβουλοι του Ανωτάτου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου αποφάνθηκαν ότι καλούνται να γνωμοδοτήσουν επί ενός νομοσχεδίου που προβλέπει περικοπές συντάξεων μετά από δύο χρόνια, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σχετική αναλογιστική μελέτη όπως προβλέπει η νομοθεσία και η νομολογία των Ελληνικών δικαστηρίων.


φυσικη β λυκειου φορτια

Την ίδια ώρα κυβερνητικές πηγές διευκρίνισαν ότι η απόφαση αυτή έχει γνωμοδοτικό και όχι δεσμευτικό χαρακτήρα, κάτι που σημαίνει, όπως υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές, ότι το νομοσχέδιο θα κατατεθεί ως έχει για να ψηφιστεί από τη Βουλή.


δημοκρατικη συμπαραταξη λογοτυπο

λαμπραντορ ριτριβερ 2 μηνων

καζαντζακης ταινία odeon

Η δίκη δευτέρου βαθμού ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι με τον Εισαγγελέα να προτείνει την ποινή των ισόβιων για την πράξη της ληστείας και επιπλέον την ποινή κάθειρξης 18 ετών για κάθε μία εκ των δύο πράξεων της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πράξης του βιασμού και συνολική ποινή κάθειρξης, 24 χρόνια και 11 μήνες κάθειρξη.


Το δικαστήριο αποφάσισε ομόφωνα, να κάνει δεκτή την πρόταση του Εισαγγελέα και επέβαλε τις άνω ποινές για τις παραπάνω πράξεις.


η πατρις κλιση αρχαιων


καζαντζακης ταινία odeon




σπιτια για φοιτητες λευκαδα

γεωμετρια β λυκειου ασκησεις εμπεδωσης

Οι απολογίες συνεχίζονται και σήμερα Κυριακή, με την κατάθεση του φερόμενου ως αρχηγού της συμμορίας, Δημήτρη – Ριχάρδου Μυλώνα.


γεωμετρια β λυκειου ασκησεις εμπεδωσης

Το πρωί του Σαββάτου οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων συνολικά 18 κατηγορούμενοι.


Πέντε άτομα που εμπλέκονται στο κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού κρίθηκαν προφυλακιστέα μέχρι στιγμής ενώ, άλλα 12 αφέθηκαν ελεύθερα με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.


πυροτεχνηματα γαμος τιμες

Μεταξύ των κατηγορουμένων που πήραν το δρόμο της φυλακής είναι και ο φερόμενος ως συναρχηγός του κυκλώματος, υπήκοος Τουρκίας συριακής καταγωγής, ο οποίος κατά την απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες.


μπετσιος βασιλης



νομιζετε χρονικη αντικατασταση

Η κ. Μπαζιάνα επέλεξε να κάνει μια απλή εμφάνιση, όμως τράβηξε και πάλι τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της.


Χαμογελαστή κατέβηκε από το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και δέχθηκε με χαρά τα λουλούδια που της προσέφεραν μικρά παιδιά.


νομιζετε χρονικη αντικατασταση

αναβατοριο για ξυλα

Μαζί με το πρωθυπουργικό ζεύγος στο Πεκίνο ταξίδεψαν ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς και ο γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Τσίπρας.


tsipras mpaziana 1tsipras mpaziana 2tsipras mpaziana 3tsipras mpaziana 4tsipras mpaziana 5


κασερι καταψυξη

Πηγή φωτογραφιών: Andrea Bonetti/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΑΠΕ-ΜΠΕ


μη μου θυμωνεις ματια μου αρβανιτακη

Με το νόμο 4389/2017 (επείγουσες διατάξεις για την εφαρμογή της συμφωνίας δημοσιονομικών στόχων και διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων) προβλέφθηκε η σύσταση της ΑΑΔΕ και από η 1.1.2017 τέθηκε σε λειτουργία.


Στο ΣτΕ προσέφυγαν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες, η Ομοσπονδία Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδος, η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών και 6 πρώην υπάλληλοι του υπουργείου Οικονομικών και νυν υπάλληλοι της ΑΑΔΕ.


μη μου θυμωνεις ματια μου αρβανιτακη

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, οι παραπάνω ζητούν από το ΣτΕ να ακυρωθεί ως αντισυνταγματικός και παράνομος ο οργανισμός της ΑΑΔΕ, που εκδόθηκε με την υπ’ αριθμ. Δ. ΟΡΓ. Α 1036960/2017 απόφαση της Αρχής που υπογράφεται (10.3.2017) από τον διοικητή της, Γεώργιο Πιτσιλή, ενώ ταυτόχρονα προσβάλλουν και το νόμο 4389/2017.


Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις αναφέρουν ότι η σύσταση της επίμαχης ανεξάρτητης Αρχής παραβιάζει τα άρθρα 82, 84 και 86 του Συντάγματος, καθώς δεν μπορεί να τις καταλογιστεί πολιτική ευθύνη, όπως αναγνωρίζεται από το κοινοβουλευτικό σύστημα στα μέλη της κυβέρνησης. Συνεπώς, οι αρμοδιότητες της Αρχής - σε αντίθεση με τις συνταγματικές επιταγές - την καθιστούν φορέα, στην ουσία, νομοθετικής εξουσίας, που υποκαθιστά εν τέλει την κυβέρνηση.


αγιος στεφανος υψομετρο

εκτυπωση φωτογραφιων γαλατσι

οδυσσεας ελυτης ποιημα ο ηλιος ο ηλιατορας

Στόχος είναι να αποσυρθούν τα παλαιά και ενεργοβόρα κτήρια, προκειμένου να πρασινίσουν και να «ανασάνουν» τα αστικά κέντρα.


Αυτό υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, μιλώντας στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς, ενόψει της ημερίδας που συνδιοργανώνει το υπουργείο με το Πράσινο Ταμείο την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου με θέμα «Πλαίσιο αναζωογόνησης και αναπλάσεων αστικού χώρου».


οδυσσεας ελυτης ποιημα ο ηλιος ο ηλιατορας

ζέα δημητριακό θρεπτικη αξια

Στο πλαίσιο αυτό, στο υπουργείο σχεδιάζουν να βγάλουν από τα συρτάρια τις αραχνιασμένες μελέτες που έχουν γίνει κατά διαστήματα στο παρελθόν και έχουν στόχο τη βελτίωση της ζωής στην πόλη.


κλεμμενα ονειρα επεισοδιο 496 youtube

«Προσπαθούμε να τις συγκεντρώσουμε για να δούμε ποιες από αυτές είναι αξιοποιήσιμες και ποιες μπορούν να ενταχθούν στη λογική του Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας» τονίζει ο υπουργός Περιβάλλοντος.


Παράλληλα, όπως αναφέρει, σε ό, τι αφορά το Κτηματολόγιο, αναμένονται διορθωτικές κινήσεις προκειμένου να λυθούν προβλήματα, όπως είναι για παράδειγμα τα ακίνητα χωρίς τίτλους ιδιοκτησίας, η απροθυμία των ιδιοκτητών να τα δηλώσουν, αλλά και να περιοριστούν καταστάσεις τύπου Βριλησσίων, όπου ιδιοκτήτες ακινήτων έλαβαν αγωγές από το Δημόσιο που διεκδικεί την περιουσία τους.


«Μεγάλα τμήματα της Αθήνας βρίσκονται σε μία διαδικασία διαρκούς υποβάθμισης – κατάρρευσης, με παλαιά κτήρια που δεν έχουν πλέον την απαιτούμενη στατική αντοχή απέναντι στο ενδεχόμενο ενός μεγάλου σεισμού, αλλά ούτε την προβλεπόμενη από την νέα νομοθεσία ενεργειακή συμπεριφορά» επισημαίνει ο Γιώργος Δημαράς.


σοφία του πλήθους

Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι – απόγευμα στα ηπειρωτικά. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.


Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:


φιλα με και αγκάλιασε με

Αττική


πρωτομαγια στο ναυπλιο

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 ως 26 βαθμούς κελσίου.


σοφία του πλήθους

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις πρωινές ώρες. Πρόσκαιρη εξασθένηση το βράδυ.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 ως 24 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές με πρόσκαιρη εξασθένηση το βράδυ. Στη Θράκη νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 ως 24 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 4 πρόσκαιρα στα νότια ως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 ως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρη εξασθένηση το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα νότια δυτικοί ως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 ως 26 βαθμούς κελσίου.



υπηρεσία αφερεγγυότητας 25000

Όπως ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, η διακοπή κυκλοφορίας θα ισχύσει λόγω εργασιών αποχέτευσης στο φορέα Γέφυρας Β890 του Αιγινίου.


υπηρεσία αφερεγγυότητας 25000

επιρρηματικη μετοχη ασκησεις

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη και Βέροια προς Αθήνα, θα εκτρέπεται στον ανισόπεδο κόμβο Κλειδίου και θα εξυπηρετείται μέσω εναλλακτικής διαδρομής ως εξής: έξοδος από τον αυτοκινητόδρομο στον κόμβο Κλειδίου - είσοδος στην Εγνατία Οδό με κατεύθυνση προς Βέροια και έξοδος στον κόμβο Νησελίου-είσοδος στην παλαιά εθνική οδό Αλεξάνδρειας-Κατερίνης με κατεύθυνση προς Κατερίνη μέχρι τον κόμβο Μεθώνης-Αγαθούπολης - είσοδος στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση προς Αθήνα.


Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης θα λάβει μέτρα.


επεισοδια αφοβος

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

pilates ηρακλειο κρητης ανδρεα παπανδρεου

Στις 9 το πρωί στον ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας, στη Λευκωσία, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή παράδοσης - παραλαβής των λειψάνων, παρουσία συγγενών των πεσόντων από την Ελλάδα. Θα παραστεί και θα μιλήσει ο Κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και την κυβέρνηση της Ελλάδος θα εκπροσωπήσει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος.


Θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου. Στις 12:30 στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας θα αποδοθούν οι δέουσες στρατιωτικές τιμές κατά την αναχώρηση των λειψάνων των 17 πεσόντων, για την Αθήνα. Τα λείψανα θα μεταφερθούν με ειδική πτήση μεταγωγικού αεροσκάφους C - 130 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.


Η σημερινή ημέρα ανακαλεί στη μνήμη τον μαύρο Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Τα λείψανα των 10 βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο στις εκταφές τις Επιτροπής για Αγνοούμενα Πρόσωπα στο κατεχόμενο σήμερα Κιόνελι, σε κοντινή περιοχή με το στρατόπεδο το 1974 της ΕΛΔΥΚ. 'Αλλοι τρεις ΕΛΔΥΚάριοι βρέθηκαν σε τάφο στη «νεκρή» ζώνη, στην περίμετρο του στρατοπέδου της ΕΛΔΥΚ. 'Αλλοι τρεις βρέθηκαν στο στρατιωτικό κοιμητήριο Λακατάμιας, ο κυβερνήτης Παναγόπουλος Βασίλειος και δύο καταδρομείς του μοιραίου Noratlas - 4. Το αεροσκάφος χτυπήθηκε από κυπριακά αντιαεροπορικά πυρά κατά την προσγείωση του, τα ξημερώματα της 22ας Ιουλίου 1974, στο αεροδρόμιο της Λευκωσίας, με αποτέλεσμα να συντριβεί και να σκοτωθούν 27 καταδρομείς και 4 αεροπόροι. Στην επιχείρηση «Νίκη» συμμετείχαν 15 «Νοράτλας» με 350 Έλληνες καταδρομείς, τα οποία εστάλησαν στην Κύπρο μετά την τουρκική εισβολή του '74, προκειμένου να ενισχυθεί η άμυνα της Εθνικής Φρουράς.


pilates ηρακλειο κρητης ανδρεα παπανδρεου

σταθης σταυροπουλος δημοσιογραφος

φεστιβάλ ηλιδας 2017

KYBERNHTHS


(Ο κυβερνήτης του μοιραίου Noratlas - 4, Παναγόπουλος Βασίλειος/Η φωτογραφία δόθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ από τον αδελφό του)


φωτιστικά γραφείου led

Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι αστυνομικοί φρουροί του πρώην πρωθυπουργού αλλά και οι συνεργάτες του, τη χθεσινή ημέρα είχαν παραλάβει αλληλογραφία από το σπίτι, από την Τράπεζα της Ελλάδας και από την Ακαδημία Αθηνών.


φωτιστικά γραφείου led

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός φρουρός είπε "παρέλαβα στις 11 παρά είκοσι το πρωί από το σπίτι του, τον κύριο Παπαδήμο μαζί με την αλληλογραφία που έπρεπε να ελεγχθεί. Όταν φτάσαμε στο γραφείο του στην Τράπεζα της Ελλάδας, πήρα τέσσερις φακέλους που ήταν από την αλληλογραφία του σπιτιού του και πήγα στη Βουλή για τον έλεγχο. Παρέδωσα τους φακέλους στο φυλάκιο που βρίσκεται αριστερά της κεντρικής εισόδου και μετά από λίγο, μου τους επέστρεψαν αφού ολοκληρώθηκε ο έλεγχος".


παλι στις τρεις στιχοι

4142868


χωριο παραγωγων

Πηγή: Eurokinissi/ Μπόλαρη Τατιάνα


Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθούσαν, ο αστυνομικός φρουρός ήταν αυτός που πήγαινε την αλληλογραφία του σπιτιού στη Βουλή για έλεγχο, ενώ την υπόλοιπη αλληλογραφία την έπαιρναν για έλεγχο οι συνεργάτες του κ. Παπαδήμου στα μηχανήματα της Τράπεζας της Ελλάδας.


Η έρευνα στη μνήμη των μηχανημάτων στην Τράπεζα της Ελλάδας ήταν αρνητική, καθώς δεν εντοπίστηκε πουθενά ο ύποπτος φάκελος να έχει περάσει από το συγκεκριμένο ακτινογραφικό μηχάνημα.


να μετραω τα κυματα χριστοφορου

Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ, η Ελλάδα συμμετέχει στην άσκηση παρέχοντας υπηρεσίες φιλοξενούντος έθνους κατά τη διέλευση από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, μονάδων ενόπλων δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ισπανίας και της Αλβανίας, στο πλαίσιο συμμετοχής τους στην άσκηση, τόσο κατά τη φάση ανάπτυξης τους (από 29 Μαΐου έως και 2 Ιουνίου ) όσο και κατά τη φάση της επιστροφής τους (από 17 έως και 22 Ιουνίου).


Ειδικότερα, οι μονάδες των ενόπλων δυνάμεων της Αλβανίας (149 στελέχη και 19 τροχοφόρα οχήματα) θα κινηθούν στο δρομολόγιο Κρυσταλλοπηγής-Προμαχώνα, ενώ οι δυνάμεις των ενόπλων δυνάμεων του Ηνωμένου Βασιλείου (274 στελέχη, 232 τροχοφόρα και 9 ερπυστριοφόρα οχήματα) και της Ισπανίας (227 στελέχη και 105 τροχοφόρα οχήματα) επί δρομολογίου Αλεξανδρουπόλεως-Ορμενίου.


να μετραω τα κυματα χριστοφορου

σκουλικια στο δερμα ανθρωπου

Οι υπηρεσίες που θα παράσχει η Ελλάδα, κατά τη διέλευση των ανωτέρω μονάδων από περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, είναι:


- Παροχή διευκολύνσεων στον αερολιμένα και στον λιμένα Αλεξανδρούπολης κατά την εκφόρτωση και φόρτωση προσωπικού και μέσων.


παναγιωτα νικολαου

- Διάθεση καταλυμάτων στρατωνισμού για το προσωπικό.


γενοκτονια ποντιων ρεπουση

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα ανατολικά 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.


γενοκτονια ποντιων ρεπουση

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:


πωσ ειναι τα σπιτια στην αυστραλια

Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού, οπού τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες ενδέχεται να σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα βόρεια ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το βράδυ.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


μπαροκ τσαντες

Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


αγροτικο πετρελαιο δευτερη δοση

Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια πελάγη μέχρι 6 μποφόρ.


αγροτικο πετρελαιο δευτερη δοση

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για την Τετάρτη.


σμιλη κηφισια

Αττική
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.


μποτες σκι για παιδια

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές στα ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και το απόγευμα από νότιες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα στα τοπικά έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


αγαμεμνων σημασια

Φεύγοντας... κάποια άτομα πέταξαν σαρδέλες έξω από τη Βουλή και μπροστά από την αστυνομία:


αγαμεμνων σημασια

4154276


4154266


μυθιστορηματα αληθινες ιστοριες

εφημεριδα συντακτων εκδοτησ

4154264


4154267


4154259


4154263


(Φωτογραφίες: EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ)


τοξοτης λεων σχεση

Η στάση εργασίας είναι προγραμματισμένη από τις 18:00 το απόγευμα μέχρι τη λήξη της βάρδιας των μηχανοδηγών λόγω της σύγκλησης γενικής συνέλευσης του κλάδου.


Λόγω της στάσης εργασίας θα υπάρξουν ματαιώσεις στα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, μετά τις 17:00 το απόγευμα.


τοξοτης λεων σχεση

Αναλυτικά τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών που θα ματαιωθούν είναι τα εξής:


επαγγελματα με απολυτηριο λυκειου

· Στην γραμμή Χαλκίδα - Πειραιάς – Χαλκίδα:


δωρος μιχαηλιδης ψυχολογος

3556/13556,15535/5535,1558/11558,12537/2537,2532/12532,12541/2541,


2536/12536, 2540/12540, 12545/2545, 12549


· Στην γραμμή Αθήνα – Λιόσια – Αθήνα


4324/4325


· Στην γραμμή Αεροδρόμιο – Κιάτο – Αεροδρόμιο


4424/4428/4429/4433


· Στην γραμμή Αεροδρόμιο – Λιόσια - Αεροδρόμιο


4244/4252/4262/4264/4245/4253/4263/4265


Επίσης καταργούνται τα λεωφορεία Λ23 και Λ24 μεταξύ Κιάτου – Πάτρας - Κιάτου.


Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

bolero παιδικα ρουχα

Ο κ. Μπουτάρης έκλεισε τα 75 του χρόνια και οι εργαζόμενοι στο γραφείο του, του ευχήθηκαν με μια τούρτα και διάφορα δώρα.


bolero παιδικα ρουχα

αποψε ηρθε να με δει

πως να κερδισεις μια ταυρο

Σύμφωνα με το thestival.gr, η πρώτη έκπληξη έγινε στο γραφείο του δημάρχου, όπου ο κ. Μπουτάρης έσβησε τα κεράκια σε μια τούρτα που έγραφε "στο δήμαρχο της καρδιάς μας" και ήταν διακοσμημένη με μια σαύρα - το σήμα κατατεθέν του λόγω και του τατουάζ που έχει στο χέρι του.


MPOYTARIS 2


(Πηγή φωτογραφίας thestival.gr)


Τα δώρα που έλαβε ο δήμαρχος ήταν ένα στυλό - τσεκούρι κι ένα τασάκι Merilyn Monroe, για την συλλογή που διαθέτει, ενώ το δώρο που τον συγκίνησε ήταν ένα διακοσμητικό ζευγάρι χορευτών το οποίο παραπέμπει στον ίδιο και την εκλιπούσα σύζυγό του Αθηνά, καθώς το ζευγάρι αγαπούσε πολύ τον χορό.


Λίγο αργότερα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έσβησε κεράκια και σε δεύτερη τούρτα, παρέα με αντιδημάρχους, την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα και τον Γ. Γ. του δήμου, Θωμά Ψαρρά.


MPOYTARIS 3


(Πηγή φωτογραφίας thestival.gr)


glock 9mm g34

Πρόκειται για σταθμό ραδιοπλοήγησης VOR (Very high frequency (VHF) Omnidirectional Range). Στην ελληνική γλώσσα ο όρος μεταφράζεται ως Πανκατευθυντικός (προς κάθε κατεύθυνση) Αεροναυτιλιακός Ραδιοφάρος πολύ υψηλής συχνότητας.


Είναι ένα ραδιοναυτιλιακό βοήθημα (Ραδιοφάρος) το οποίο δίνει τη δυνατότητα στα αεροσκάφη να ακολουθούν την πορεία τους από το αεροδρόμιο αναχώρησης στο αεροδρόμιο προορισμού.


glock 9mm g34

«Διστάσαμε να το καταγράψουμε μη γνωρίζοντας περί τίνος πρόκειται. Όμως το μέρος είναι εντελώς αφύλακτο δίχως κάποια σήμανση και όπως διαπιστώσαμε καθαρά ορατό και από το Google Earth», γράφει στο κείμενο που συνοδεύει τη δημοσίευση η ομάδα της UP DRONES.


Το συγκεκριμένο σημείο πρωταγωνιστεί σε διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Αρκετοί θεωρούν ότι εκεί υπάρχει μστική βάση.


φυσικη στ δημοτικου λυσεισ τετραδιο εργασιων

κώστας καρυωτάκης ποιήματα

αννα γαβαλα δικηγορος

Το σκηνικό του καιρού θα «ντύσουν» από το τέλος της εβδομάδας βροχές, καταιγίδες και χιόνια, με τα φαινόμενα ενδεχομένως να είναι τοπικά ισχυρά.


αιθουσες αριων περιστερι

Ήδη από σήμερα, ισχυροί άνεμοι σαρώνουν πολλές περιοχές, με την ΕΜΥ να προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων.


αννα γαβαλα δικηγορος

ευβοικη γνωμη επιτυχοντεσ πανελληνιων 2014

Ο καιρός σήμερα


Αναλυτικά, σήμερα, Τετάρτη (05/12) στην Αττική λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια, όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5, στα ανατολικά βαθμιαία 6 και τη νύχτα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Στη Θεσσαλονίκη αρχικά νεφώσεις και βαθμιαία αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 4 με 5, βαθμιαία 6 και στο Θερμαϊκό τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Στη Ζάκυνθο, η οποία επλήγη από τον ισχυρό σεισμό, αρχικά νεφώσεις με βροχή και πιθανώς καταιγίδα και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 4 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη
Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και βαθμιαία στα δυτικά γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη, όπου τις πρωινές ώρες θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.


νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες, βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και από το μεσημέρι στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις στα ανατολικά παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές στις Σποράδες, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5, βαθμιαία στα ανατολικά 6 και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Κυκλάδες, Κρήτη
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως το πρωί. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης τη νύχτα στα βόρεια. Η θερμοκρασία από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Ο καιρός μέχρι τη Δευτέρα


Την Πέμπτη (06/12) προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά, με τοπικές βροχές στη Χαλκιδική, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, την ανατολική Στερεά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου βαθμιαία θα σταματήσουν. Οι άνεμοι στα δυτικά βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες μέχρι 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.


Την Παρασκευή (07/12) λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και νότια. Πιθανότητα τοπικών βροχών στα νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά 7 τοπικά 8 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


πρεμιερα ραδιο αρβυλα 2015

Η απόφαση αφορά στην μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 49.786.353,81 ευρώ για την πληρωμή των δικαιούχων για τον μήνα Ιούνιο.


Η πληρωμή αφορά 220.940 δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» (ΚΕΑ).


κόκκινο κτίριο θεσσαλονίκη

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.


πρεμιερα ραδιο αρβυλα 2015

Για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών, οι δικαιούχοι θα πρέπει να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν, όπως ξεκαθαρίζει το υπουργείο Εργασίας.


γκιωνη συμβολαιογραφος

σταγών και μετεώρων

Η ηρωίνη ήταν τοποθετημένη σε κρύπτη, στην οροφή ενός τροχόσπιτου που έφτασε στο λιμάνι για να ταξιδέψει στο Μπάρι της Ιταλίας, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Κατά τον έλεγχο στην πύλη εισόδου, η συμπεριφορά του 57χρονου Βούλγαρου οδηγού και της 48χρονης γυναίκας που επέβαινε στο τροχόσπιτο, κίνησαν τις υποψίες των λιμενικών, οι οποίοι έκαναν έλεγχο σε όλους του χώρους του οχήματος. Με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου και ενός ειδικού μηχανήματος ακτίνων Χ, σε ένα σημείο της οροφής εντόπισαν την ηρωίνη.


σταγών και μετεώρων

σαρα λορεν

Αμέσως, συνελήφθησαν οι δύο Βούλγαροι, ενώ κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά και το τροχόσπιτο.


μεταχειρισμενα επαγγελματικα φορτηγα ψυγεια

Προανάκριση για την υπόθεση διεξάγει το Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.


λαδια σε σουετ παπουτσι

Μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ο ίδιος τόνισε πως είναι και θα παραμείνει βουλευτής των ΑΝΕΛ και απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσχωρήσει σε κοινοβουλευτική ομάδα άλλου κόμματος. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές.


Αναφερόμενος στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, ο κ. Παπαχριστόυπολος είπε πως διαφωνεί με την άποψή του για τη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά υποστήριξε πως «ο Καμμένος δεν είναι υποκριτής».


«Έγινε θόρυβος δυσανάλογος με τα γεγονότα» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος, και συμπλήρωσε: ««Είμαι ο τελευταίος που θα ρίξει λάδι στη φωτιά. Η ψυχραιμία είναι η καλύτερη συνταγή για αυτήν την κατάσταση».


«Κανείς δεν ψέγει κανέναν επειδή έχει διαφορετική θέση και θέλει να αποχωρήσει, δε θα ψέξει κανέναν αν θέλει να αποχωρήσει από τη βουλευτική θέση», δήλωσε ερωτηθείς για το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματός του και τόνισε ότι, «δε ρίχνεις την κυβέρνηση που φτιάχτηκε για να πολεμήσει τη διαπλοκή. Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της».


λαδια σε σουετ παπουτσι

girl or boy on 12 week scan

πορτατιφ παιδικου δωματιου

«Εκλέχθηκα με τους ΑΝΕΛ και δε θα αλλάξω κόμμα», ξεκαθάρισε επίσης αναφέροντας παράλληλα ότι ποτέ ο Πάνος Καμμένος δεν του ζήτησε να παραδώσει την έδρα του.


«Δεν την παραδίδω την έδρα μου, θα την παραδώσω όταν θα εκλείψει η πιθανότητα πτώσης της κυβέρνησης» είπε ο ίδιος.


Κληθείς αν θα είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε πως αυτό είναι κάτι που «θα το αποφασίσω την ώρα εκείνη».




Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

πεδιλα με λεπτα λουρακια

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ


πεδιλα με λεπτα λουρακια

Αττική


Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 26 έως 42 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


εργανη βυρωνας

Θεσσαλονίκη


Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 23 έως 40 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 40 και στην κεντρική Μακεδονία κατά τόπους έως 42 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


διπλωματικές εργασίες εμπ

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: αίθριος.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: στα ηπειρωτικά από 21 έως 40, κατά τόπους 41 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά από 25 έως 37 βαθμούς.



αιδοιων μονολογοι κυπρος

Ωστόσο, το απόγευμα σύμφωνα με την πυροσβεστική οι δυο φωτιές τέθηκαν υπό έλεγχο. Συγκεκριμένα, υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι σε αγροτοδασική έκταση, κοντά στην Κορώνη.


Οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να κρατήσουν το πύρινο μέτωπο μακριά από τα πρώτα σπίτια και τώρα προσπαθούν να θέσουν την φωτιά υπό πλήρη έλεγχο.



προκοπης μαγιατης




μπαταριες κινητων samsung γερμανος
αιδοιων μονολογοι κυπρος

διαβαστε το φλυτζανι

Για να αποφευχθούν ωστόσο, δυσάρεστες εκπλήξεις, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι λουόμενοι μικροί και μεγάλοι.


«Τα παιδιά να κολυμπάνε πάντα κάτω από την εποπτεία των γονιών τους, γιατί η θάλασσα δεν είναι παιδική χαρά. Δεν πρέπει να τη φοβόμαστε γιατί στην Ελλάδα δεν έχουμε επικίνδυνη θάλασσα, αλλά πρέπει να τη σεβόμαστε. Αν ξεφύγει ένα παιδί από την προσοχή του γονέα είναι πολύ εύκολο να γίνει κάποιο ατύχημα. Ο ενήλικας λοιπόν δεν πρέπει να παίρνει ποτέ τα μάτια του από το παιδί του. Δεν μπορούν να μιλούν στο κινητό, να ξαπλώνουν, ή να πηγαίνουν για καφέ και να αφήνουν τα παιδιά στη θάλασσα χωρίς έλεγχο», τονίζει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η ναυαγοσώστρια και διευθύντρια της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής, Βάνια Βήχου.


Αλλά και οι ηλικιωμένοι, λέει «πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί οι περισσότεροι έχουν κάποια πάθηση και ακολουθούν κάποια φαρμακευτική αγωγή. Καλό θα είναι να αποφεύγουν τις ώρες που έχει πολλή ζέστη και να προτιμούν τις πολύ πρωινές ή απογευματινές ώρες».


ενοικιαση εξοχικης κατοικιας σεζον χαλκιδικη

σκουπα καθαρισμου σταχτησ τζακιου

Πολλά από τα προβλήματα που προκύπτουν έχουν σχέση με την κατανάλωση φαγητού πριν από το κολύμπι.


διαβαστε το φλυτζανι

«Δεν πρέπει να πηγαίνουμε στη θάλασσα για να κολυμπήσουμε, ούτε τελείως νηστικοί, ούτε φαγωμένοι πολύ. Είναι καλό να φάμε ένα τοστ, ένα φρουτάκι ή ένα χυμό αν πεινάσουμε, μισή ώρα πριν κολυμπήσουμε. Αλλά δεν μπορούμε να φάμε μεγάλη ποσότητα φαγητού γιατί για να το χωνέψουμε χρειάζονται τρεις ώρες. Και οι γονείς επίσης δεν μπορούν να ταΐζουν τα παιδιά και μετά να τα ρίχνουν στο νερό. Κανονικά δεν πρέπει τα παιδιά ούτε να προσεγγίζουν το νερό μετά από φαγητό», προειδοποιεί η κ. Βήχου και προσθέτει ότι η κατανάλωση αλκοόλ είναι απαγορευτική στην παραλία, καθώς ο λουόμενος που έχει πιει δεν μπορεί να αντιδράσει φυσιολογικά σε ο, τιδήποτε μπορεί να του συμβεί.


οπαδος λα κορουνια

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για σήμερα Τρίτη 04 Ιουλίου 2017, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για τις εξής περιοχές:


οπαδος λα κορουνια

σχολειο μεγαρων

• Περιφέρεια Αττικής
• Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος (Βοιωτία, Εύβοια)
• Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Χίος, Σάμος, Ικαρία)
• Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Δωδεκάνησα)


σωλήνες πολυπροπυλενίου



Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς https://t.co/gFBdMxjlQ4 pic.twitter.com/aUM7wqQPaB

— Civil Protection GR (@GSCP_GR) July 3, 2017

αστερασ βουλιαγμενησ προσωπικο

Από τη σύγκρουση, το αλιευτικό σκάφος που ήταν ξύλινο διαλύθηκε, ενώ τα δύο άτομα που επέβαιναν σε αυτό, έπεσαν στη θάλασσα και περισυνελέγησαν στη συνέχεια νεκροί, από το πλήρωμα της υδροφόρας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το λιμενικό σώμα ελληνική ακτοφυλακή, το ναυτικό δυστύχημα σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Καβουρόπετρας.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι δύο άτυχοι ψαράδες που είναι και αδέλφια, φέρεται ότι εκείνη την ώρα προσπαθούσαν να μαζέψουν τα δίχτυα, καθώς παρά τις φωνές του πλοιάρχου του πλοίου δεν άκουσαν και συνέχισαν την εργασία τους.


αστερασ βουλιαγμενησ προσωπικο

σπηλαια γαλλιας

Ο πλοίαρχος του «Αίγινα» προσπάθησε να πραγματοποιήσει ελιγμό ωστόσο το αλιευτικό με τους δύο επιβαίνοντες δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί και συγκρούστηκε στη δεξιά πλευρά της πρύμνης του πλοίου υδροφόρα στο πίσω μέρος.


Κατά πάσα πιθανότητα ο θάνατός των δύο άτυχων ψαράδων που έπεσαν στο νερό οφείλεται σε πνιγμό μετά από σφοδρή πτώση, ενώ τα δύο θύματα ήδη αναγνωρίστηκαν από τους οικείους τους στο κέντρο υγείας της Αίγινας.


μαρίνας κοκοτού

Το λιμεναρχείο της Αίγινας που έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης απαγόρευσε τον απόπλου του πλοίου υδροφόρα προκειμένου να επιθεωρηθεί, ενώ τα 6 άτομα πλήρωμα μεταξύ των οποίων και ο πλοίαρχος οδηγήθηκαν στο λιμεναρχείο προκειμένου να δώσουν καταθέσεις.


κανουν σεχ

Ειδικότερα, κάτοικοι, τουρίστες, φοιτητές και επισκέπτες της πόλης, θα γνωρίζουν εφεξής, τι θα πληρώνουν για τη μετάβασή τους από και προς το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης καθώς αποφασίστηκε οριστικό τέλος στις ανεξέλεγκτες χρεώσεις και στην άγνοια των επιβατών για το τελικό ποσό χρέωσης.


κανουν σεχ

ζωδια τραγουδι εβδομαδας 2017

Με απόφαση του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, καθορίζεται συγκεκριμένο κόμιστρο για τις διαδρομές που εκτελούνται με ταξί από το αεροδρόμιο, σε οποιοδήποτε σημείο της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και αντίστροφα.


Η συγκεκριμένη απόφαση αναμένεται να διευκολύνει – ενόψει και της τουριστικής περιόδου - πολίτες, επισκέπτες, τουρίστες και φοιτητές της πόλης. Άπαντες, θα γνωρίζουν εκ των προτέρων το χρηματικό ποσό που θα καταβάλλουν για να μεταβούν από και προς το αεροδρόμιο, ανεξάρτητα από τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός ταξί, την κίνηση που θα υπάρχει στο οδικό δίκτυο και βεβαίως τις αποσκευές που φέρει κάθε φορά ο επιβάτης, αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, και σημειώνει:


φαουστ βιβλιο


O καθορισμός συγκεκριμένου κομίστρου βάζει επίσης οριστικό τέλος στα φαινόμενα ενδεχόμενων υπερχρεώσεων τα οποία αποτελούσαν συχνό φαινόμενο στην πόλη της Θεσσαλονίκης.




φωτα βιντεο

Συγκεκριμένα, ο άτυχος 23χρονος από την Αριζόνα των ΗΠΑ, ο οποίος είχε έρθει στη Ζακύνθο για καλοκαιρινές διακοπές, βρέθηκε την Πέμπτη σε γνωστό μπαρ της περιοχής για να διασκεδάσει μαζί με την παρέα του.


πως να παω στο ζουμπερι

Ξαφνικά ένας άλλος αλλοδαπός τουρίστας, Σέρβος, θαμώνας και αυτός του μαγαζιού, πλησίασε επιθετικά τον Αμερικανό και άρχισαν να καβγαδίζουν. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας έβγαλαν τους δύο άντρες έξω από το κατάστημα, όπου συνέχισαν τον καβγά, Στη συνέχεια φίλοι του Σέρβου ήρθαν προς βοήθεια και όλοι μαζί άρχισαν να χτυπούν τον Αμερικανό.


Μεταξύ αυτών που τον χτυπούσαν είναι και υπάλληλοι του μαγαζιού από όπου ξεκίνησε ο καβγάς, οι οποίοι έχουν συλληφθεί και αυτήν τη στιγμή κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου.


μερτζανομανώλη

Πρόκειται για έναν 32χρονο Σέρβο, ο οποίος εργάζεται ως υπεύθυνος ασφάλειας στο μαγαζί, έναν 34χρονο Έλληνας, που εργάζεται ως μπάρμαν, και άλλον έναν Έλληνα 20 ετών.


φωτα βιντεο

Η σορός του άτυχου άντρα θα μεταφερθεί για νεκροψία-νεκροτομή στην Πάτρα, ενώ για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι συγγενείς του, οι οποίοι αναμένεται να μεταβούν στο νησί.


ταχινι για ζαχαρο

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στις αρχές της εβδομάδας στην περιοχή των Λαχανόκηπων, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, όπου ο 59χρονος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, καλλιεργεί κηπευτικά. Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την πράξη του, ο ίδιος έκανε λόγο για προβλήματα που επανειλημμένα είχε δημιουργήσει το σκυλί σε θερμοκήπια της περιοχής αλλά και σε κατοίκους.


Όπως υποστήριξε μάλιστα το ίδιο σκυλί πριν από λίγα χρόνια είχε επιτεθεί στην κόρη του και η υπεράσπιση προσκόμισε σχετική γνωμάτευση από νοσοκομείο της πόλης. «Βρισκόμουν σε κατάσταση ανάγκης» ανέφερε, χωρίς όμως να πείσει τους δικαστές που τον έκριναν ένοχο για την πράξη του.


Επιπλέον το δικαστήριο τον τιμώρησε για παράνομη κατοχή και χρήση καραμπίνας, καθώς - όπως διαπιστώθηκε - δεν διέθετε την προβλεπόμενη άδεια που να δικαιολογεί την κατοχή της. Το δικαστήριο αποφάσισε να αναστείλει την ποινή, κατά της οποίας ο 59χρονος άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.


ταχινι για ζαχαρο

διεθνων και ευρωπαικων σπουδων φορουμ


παρκινγκ αθηνα χαρτης

η ημερα του αγιου πνευματος ειναι αργια

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής και σύμφωνα με το Σώμα, στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα.


αλγος συνωνυμα αντωνυμα

Τις επίγειες δυνάμεις ενισχύουν δύο καναντέρ και δύο πετζετέλ που πραγματοποιούν ρίψεις νερού.


η ημερα του αγιου πνευματος ειναι αργια



Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε #δασική έκταση στην περιοχή Βολίμες Ζακύνθου. Επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 2 Α/Φ Canadair και 2 Α/Φ PZL. pic.twitter.com/h3hfPWsniO


αρχαιοι ελληνες δραματικοι ποιητες
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 10, 2017

συνταγες σουτζουκακια γιαουρτλου

Για λίγη ώρα θυμήθηκαν και πάλι ότι είναι παιδιά... και το ευχαριστήθηκαν με την καρδιά τους. Τα χαμόγελα έκαναν την εμφάνισή τους και ο πόνος της προσφυγιάς σαν να παραμερίστηκε. Για όσο...


Κι αυτό χάρη σε μια πλαστική πισίνα.


Άλλα με τα μαγιό, άλλα με τα ρούχα πλατσούρισαν στο νερό και ο χώρος «πλημμύρισε» από χαμόγελα.


κλεοπατρα ξενοδοχειο

ELAIONAS 1


συνταγες σουτζουκακια γιαουρτλου

leicester city odds winning the league

(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


ELAIONAS 2


(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


ELAIONAS 3


(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


ELAIONAS 4


(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


ELAIONAS 5


(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


ανακυκλωση μεταλλων χαλκιδα

Ειδικότερα η κολύμβηση απαγορεύεται:


Σε όλα τα λιμάνια, μόνιμα αγκυροβόλια, ναυπηγεία και διαλυτήρια πλοίων.


Σε όλη τη περιοχή από το λιμάνι του Πειραιά μέχρι και το Πέραμα.


Σε όλη την περιοχή Σκαραμαγκά μέχρι και την παραλία Ασπροπύργου.


ανακυκλωση μεταλλων χαλκιδα

φως στο τουνελ υποθεση λαμπρου

Στα Λιμάνια Σκαφάκι, Σταυρού της Ακτής Θεμιστοκλέους, στο λιμανάκι της Σχολής Δοκίμων και 100 μ. εκατέρωθεν του Κέντρου MIRAMARE


ακτινοθεραπεια εγκεφαλου

Στην περιοχή από το Β. άκρο Μικρολίμανου μέχρι και την ακτή Ξηροτάγαρου (όριο μαρίνας).


Σε ζώνη 50 μέτρων εκατέρωθεν των στομίων εκβολής όλων των αγωγών ομβρίων.


Σε ζώνη 200 μέτρων εκατέρωθεν των στομίων εκβολής των αγωγών εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού λυμάτων, και κάθε άλλης παρόμοιας εκβολής, σύμφωνα με τις νομαρχιακές αποφάσεις καθορισμού αποδέκτη, όπου τοποθετούνται τοπικές απαγορευτικές πινακίδες ή οι τοπικές υγειονομικές αρχές προτείνουν την τοποθέτηση σχετικών σημάνσεων.


Στην περιοχή των Ναυπηγείων και του λιμένος όρμου Λαυρίου μέχρι τη ΔΕΗ με εξαίρεση την περιοχή που αρχίζει από την ακτή Χέλμη και συνεχίζεται μέχρι την περιοχή Θωρικού (Ακτή Θεάτρου).


Στη Ραφήνα σε όλο το μήκος της εξωτερικής πλευράς του προσήνεμου μόλου του λιμανιού.


Σε ζώνη 200 μέτρων από τα σημεία εκβολής των αγωγών των εγκαταστάσεων βιολογικού καθαρισμού, που βρίσκονται στις περιοχές Ν. Μάκρης και Μαραθώνα και ειδικότερα των κατασκηνώσεων ΘΑΛΑ, και των κατασκηνώσεων Αεροπορίας - ΘΑΑ.


Στην περιοχή του Ασωπού ποταμού 200 μ. εκατέρωθεν της εκβολής του.


Υπογραμμίζεται ότι οι Διευθύνσεις Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικών Ελέγχων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής πρέπει να συνεργασθούν με τους υπεύθυνους εκπροσώπους των ΟΤΑ και τις αντίστοιχες Λιμενικές Αρχές ή Οργανισμούς (ΕΟΤ κ. λπ) τόσο για την εφαρμογή των αναγκαίων προληπτικών ή κατασταλτικών μέτρων, όσο και για την τήρηση όρων υγιεινής (αποδυτήρια, αποχωρητήρια, ντους, δοχεία συλλογής απορριμμάτων κ. λπ.).


Παράλληλα επισημαίνεται η ανάγκη σήμανσης στις περιπτώσεις ακαταλληλότητας των ακτών για κολύμβηση.


Επισημαίνεται ότι τα μέτρα αυτά βασίζονται σε αποτελέσματα δειγματοληψιών που διενεργήθηκαν κατά την προηγούμενη κολυμβητική περίοδο, καθώς και στις αρχές της τρέχουσας κολυμβητικής περιόδου, από τις αρμόδιες Διευθύνσεις Υγείας των Περιφερειακών Ενοτήτων των Περιφερειών, καθώς και σε αποτελέσματα του προγράμματος παρακολούθησης της ποιότητας των νερών ακτών κολύμβησης της χώρας, του Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Τέλος υπενθυμίζεται η ανάγκη εντατικοποίησης τόσο του συστηματικού δειγματοληπτικού ελέγχου των νερών κολύμβησης, όσο και της παρακολούθησης των πιθανών πηγών ρύπανσης (εγκαταστάσεις επεξεργασίας υγρών αποβλήτων κ. λπ.) με στόχο την εξυγίανση του περιβάλλοντος και τη διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας.


φαρμακεια γαλατσι σαββατο

Με βάση τα στοιχεία, επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ότι οι βάσεις των οικονομικών σχολών (5ο επιστημονικό πεδίο) θα πέσουν κατά πολλά μόρια. «Μεσοσταθμικά, η πτώση αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από τα 800 μόρια και θα διατρέχει όλη την κλίμακα» εκτίμησε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Γιώργος Χατζητέγας, εκπαιδευτικός φροντιστής.


«Θα παρατηρηθούν δηλαδή και ακόμα μεγαλύτερες πτώσεις σε πολλά ΑΕΙ της περιφέρειας, τα οποία μάλιστα θα κινηθούν και κάτω από τη βάση». Χαρακτηριστικό είναι, ότι φέτος, 429 μαθητές συγκέντρωσαν από 17.000 μόρια και πάνω, έναντι 807 πέρυσι.


μεγεθος πεους φωτο

Σχετικά με τις θετικές σπουδές, σύμφωνα με τον κ. Χατζητέγα, επίσης επιβεβαιώνεται η πτώση στις υψηλόβαθμες σχολές και διαφαίνεται ότι θα είναι σημαντική για όλες τις σχολές οι οποίες κινήθηκαν πέρυσι πάνω από τα 15.000 μόρια.


Επίσης, σύμφωνα με τα στοιχεία, λιγότεροι κατά 663 είναι οι μαθητές που κινήθηκαν πάνω από τα 17.000 μόρια, σε σχέση με πέρυσι, με αποτέλεσμα να αναμένεται πτώση και στα περιζήτητα πολυτεχνικά τμήματα. «Η πτώση, ωστόσο, δεν αναμένεται να επηρεάσει ορισμένες κοινές σχολές του 2ου και του 3ου επιστημονικού πεδίου, όπως επί παραδείγματι, τα πανεπιστημιακά τμήματα της Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων των ΤΕΙ», συμπληρώνει ο κ. Χατζητέγας.


φαρμακεια γαλατσι σαββατο

δημοσιοι παιδικοι σταθμοι 2014 δικαιολογητικα

Όσον αφορά τις περιζήτητες ιατρικές σχολές, φέτος είναι 1.386 οι υποψήφιοι που συγκέντρωσαν περισσότερα από 18.500 μόρια, σε σχέση με 1.422 που ήταν πέρυσι. Ειδικά όμως για τις ιατρικές, θα πρέπει να προσμετρηθεί το γεγονός, ότι θα έχουν λιγότερους εισακτέους φέτος και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι 35 υποψήφιοι περισσότεροι από πέρυσι κινήθηκαν άνω των 19.000, προδιαγράφει «την οριακή άνοδο ολίγων δεκάδων μορίων όλων των ιατρικών σχολών».


Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

υπολογιστής hp mini

Δέχθηκε 19 κλοτσιές στο κεφάλι, που μετατράπηκε σε «μπάλα ποδοσφαίρου», τα περισσότερα χτυπήματα στον αυχένα ήταν σαν να «εκτελούσαν πέναλτι» με σφοδρότατες κρούσεις με τα πόδια, στο 2ο – 3ο χτύπημα πρέπει να είχε πεθάνει. Αυτές οι φρικτές περιγραφές περιλαμβάνονται στη δικογραφία της δολοφονίας του Αμερικανού τουρίστα, Μπακαρί Χέντερσον, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», μέσα από καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων και κυρίως της κοπέλας από τη Σερβία που – όπως όλα δείχνουν – ήταν η «αιτία» για να ξεκινήσει η συμπλοκή - και του νοσηλευτή ιδιωτικού θεραπευτηρίου που παρέλαβε τον άτυχο νεαρό και τον φίλο του.


υπολογιστής hp mini

Η 21χρονη από τη Σερβία


Η 21χρονη κοπέλα από τη Σερβία που διασκέδαζε μαζί με τους τρεις Αμερικανούς, μεταξύ των οποίων και το θύμα, με τη βοήθεια μεταφραστή κατέθεσε στους αστυνομικούς:


«Στις 7/7/2017 και ώρα 02:30 πήγα με άλλους ομοεθνείς στο μπαρ... όπου εκεί γνώρισα τρεις Αμερικανούς και πίναμε ποτό μαζί, εκ των οποίων ο ένας από τους τρεις ήταν μελαμψός. Τα ονόματά τους όμως δεν τα γνωρίζω. Κατά τις 3:00, μου έπεσε ένα ποτήρι στο έδαφος και έσκυψα να το πιάσω. Όταν σηκώθηκα είδα ένα άτομο σερβικής υπηκοότητας να σπρώχνει το μελαμψό άτομο της παρέας μου και εκείνος τον χτύπησε με μία γροθιά. Στη συνέχεια ο μελαμψός άνδρας πήρε ένα μπουκάλι και τον χτύπησε στο κεφάλι. Ακολούθως βγήκα με τους τρεις Αμερικανούς και μαζί μας περίπου τριάντα άτομα Σέρβοι, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν τους Αμερικανούς. Ύστερα είδα τους Αμερικανούς να τρέχουν και τα άτομα από τη Σερβία να τους ακολουθούν. Εγώ δεν τους ακολούθησα, γιατί με είχαν χτυπήσει στην προσπάθειά μου να τους χωρίσω. Ύστερα από πέντε λεπτά περπάτησα προς το μέρος όπου έτρεχαν και είδα τον μελαμψό άνδρα της παρέας μου πεσμένο στο δρόμο, να είναι αναίσθητος και να βγάζει αίμα από τα μάτια και έναν από τους Αμερικανούς δίπλα του να προσπαθεί να τον βοηθήσει. Ο Αμίρ, ο οποίος πιστεύω ότι είναι υπεύθυνος στο μαγαζί, με είδε που ήμουν χτυπημένη, με ρώτησε ποιος μου το είχε κάνει, του είπα πως δεν γνωρίζω και αυτός έφυγε από το μαγαζί και πήγε προς το μέρος όπου έτρεχαν οι άλλοι».


james dean quotes

ψησιμο στα καρβουνα και υγεια

Οι αστυνομικοί τη ρώτησαν αν εργαζόταν στο μαγαζί και έλαβαν αρνητική απάντηση, ενώ σε άλλη ερώτηση αν γνώριζε κάποιον από τους Σέρβους και αν μπορεί να αναγνωρίσει τα άτομα που επιτέθηκαν στον Μπακαρί, η νεαρή Σέρβα απαντά:



Όχι, τους έβλεπα για πρώτη φορά. Δεν τους θυμάμαι, γιατί είχα πιει πολύ και όλα έγιναν πολύ γρήγορα.



Στη συνέχεια οι αστυνομικοί της έδειξαν φωτογραφίες του θύματος, του 33χρονου Σέρβου με το βρετανικό διαβατήριο και του 34χρονου Έλληνα μπάρμαν, τους οποίους αναγνώρισε.


zakynthos



νεα δημοκρατια γηπεδο

Ειδικότερα, ο χρόνος χορήγησης της ετήσιας άδειας καθορίζεται μετά από συμφωνία μεταξύ εργαζομένου και εργοδότη και οι μισοί τουλάχιστον εργαζόμενοι μιας επιχείρησης πρέπει να πάρουν την άδεια στο χρονικό διάστημα από 1η Μαΐου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.


νεα δημοκρατια γηπεδο

Ο εργοδότης υποχρεούται να χορηγήσει την άδεια εντός δύο μηνών από την ημέρα που διατυπώθηκε το σχετικό αίτημα. Επίσης υποχρεούται να χορηγήσει την άδεια πριν τη λήξη του ημερολογιακού έτους.


στολιδια για τουρτες γαμου

ταπετσαρια πορτας

Ο εργαζόμενος με τη σειρά του δικαιούται στη διάρκεια της άδειάς του τις αποδοχές που θα λάμβανε αν εργαζόταν κανονικά με πλήρη απασχόληση. Στις αποδοχές αυτές συμπεριλαμβάνονται όλα τα καταβαλλόμενα μηνιαία επιδόματα (σε χρήμα ή σε είδος) και οι προσαυξήσεις. Δικαιούται επίσης επίδομα αδείας, το οποίο είναι ίσο με τις αποδοχές των ημερών άδειας, με ανώτατο όριο το ½ του μισθού, για τους αμειβόμενους με μισθό ή τα 13 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο.



βιντεοπαιχνιδια γκαρφιλντ

Η απόφαση του δικαστηρίου και η κατάθεση της Ηριάννας


Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών απέρριψε την αίτηση της Ηριάννας για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της. Η απόφαση για την 29χρονη, η οποία εκτίει ποινή κάθειρξης 13 χρόνων για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς, ελήφθη κατά πλειοψηφία 3 έναντι 2. Οι δύο δικαστές που μειοψήφησαν είχαν την άποψη ότι η 29χρονη και ο συγκατηγορούμενος της θα πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.


μυ μεγα μαρκετ

Όταν έγινε γνωστή η απόφαση αλληλέγγυοι που βρίσκονταν στην αίθουσα, άρχισαν να διαμαρτύρονται, φωνάζοντας και πετώντας μπουκάλια προς κάθε κατεύθυνση. Την ίδια ώρα έξω από τον Άρειο Πάγο ξέσπασαν επεισόδια με τους διαμαρτυρόμενους να πετούν πέτρες, μπουκάλια και να βάζουν φωτιές σε κάδους. «Ο Τζοχατζόπουλος είναι έξω. Όλοι είναι έξω και βάζετε μέσα δύο παιδιά», φώναζαν άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον Άρειο Πάγο.


βιντεοπαιχνιδια γκαρφιλντ

κουφωματα αλουμινιου γιαννιτσα

4183365 copy


(Πηγή: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


Οι Εφέτες με πλειοψηφία τριών προς δύο απέρριψαν τις αιτήσεις της 28χρινης Ηριάννας και του 33χρονου συγκατηγορουμένου της, αποδεχόμενοι την εισαγγελική εισήγηση που ουσιαστικά ζήτησε να παραμείνουν στη φυλακή καθώς είναι πιθανό «να τελέσουν όμοια αδικήματα». Οι δύο δικαστικοί λειτουργοί που μειοψήφησαν έκριναν ότι και οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να αποφυλακιστούν μέχρι την δευτεροβάθμια δίκη τους, καθώς έκριναν βάσιμους και τους λόγους που επικαλείται η 28χρονη σχετικά με τη διδακτορικής της διατριβή, όσο και τους λόγους υγείας που επικαλείται ο συγκατηγορούμενος της.


4183733


(Πηγή: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


Η διδακτορική φοιτήτρια στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κρατούμενη στις φυλακές Ελαιώνα, καταδικάστηκε στις αρχές Ιουνίου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κατά συγχώνευση ποινή 13 ετών καθώς το δικαστήριο αποδέχθηκε τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της με μοναδικά στοιχεία την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο - που είχε κατηγορηθεί για την ίδια πράξη, αλλά αθωώθηκε ομόφωνα - και ένα μέρος δακτυλικού αποτυπώματος που "ταυτοποιήθηκε" με το δικό της σε γεμιστήρα ενός όπλου που είχε βρεθεί στην πανεπιστημιούπολη. Αντίστοιχη ποινή για αντίστοιχες κατηγορίες έχει επιβληθεί και στον 33χρονο συγκατηγορούμενό της, ο οποίος συγκατοικούσε με τον σύντροφο της Ηριάννας.


Λίγο νωρίτερα η 28χρονη είπε στο δικαστήριο πως είχε απόλυτη βεβαιότητα για την αθώωση της γιατί ήξερε ποια ήταν η αλήθεια:


«Η μισή μου ζωή είναι η ακαδημαϊκή μου καριέρα και η άλλη μισή η εργασία μου. Διδάσκω και στο διδασκαλείο και στους πρόσφυγες. Εργάζομαι για το e-learning, ενώ είμαι εκπαιδεύτρια σε ξένους φοιτητές για εξ αποστάσεως εκμάθηση Ελληνικών. Ήμουν έτοιμη να συνεχίσω να κατακτώ πράγματα, ώσπου όλα κόπηκαν. Λίγο πριν από την καταδίκη μου ήμουν έτοιμη να καταθέσω ένα πρόγραμμα για παιδιά. Ένα όνειρο που είχα από 19 χρόνων. Την 1η Ιουνίου μου στερήθηκε η ακαδημαϊκή μου διαδρομή, η εργασία μου, οι φίλοι μου, η οικογένεια. Η απουσία μου από αυτήν την τάξη είναι σαν να μου στερούν 6 χρόνια μεταπτυχιακά. Είχα βεβαιότητα για την αθώωση μου, ήξερα ποια είναι η αλήθεια, και ξαφνικά όλα χάθηκαν».


Κοντονής: Δυσάρεστη έκπληξη η απόφαση για την Ηριάννα


Ο υπουργός Δικαιοσύνης στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης για θέματα αρμοδιότητάς του στη Βουλή, χαρακτήρισε «δυσάρεστη έκπληξη» το δικαστικό «όχι» στην αποφυλάκιση της Ηριάννας, καταδικάζοντας παράλληλα, τις βίαιες αντιδράσεις των αλληλέγγυων εντός και εκτός της δικαστικής αίθουσας.


«Οι πολίτες ζητούν ίσα μέτρα και ίσα σταθμά για όλους και είναι περίεργο που ορισμένοι που έχουν καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές, για εμπόριο ναρκωτικών, να έχουν το ευεργέτημα της αναστολής μέχρι την ημερομηνία της εκδίκασης της υπόθεσης και η συγκεκριμένη κοπέλα να μην απολαμβάνει αυτού του ευεργετήματος», είπε ο κ. Κοντονής, σημειώνοντας πως κράτησε υποδειγματική στάση της όσον αφορά τα καταναγκαστικά μέτρα που της επιβλήθηκαν.


4174735


(Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


«Βιαιοπραγίες κα λεκτικές επιθέσεις είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες, όχι μόνον γιατί δυσφημούν τον αγώνα και την προσπάθεια της ίδιας και των παραστατών της να αποδείξει την βασιμότητα των ισχυρισμών της, αλλά γιατί πάνω από όλα οι δικαστές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη», τόνισε.


Σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης ο κώδικας ποινικής δικονομίας προβλέπει την υποβολή νέας ένστασης που θα εκδικαστεί από το ίδιο δικαστήριο με άλλη όμως, σύνθεση.


Η αφιέρωση του Πολάκη στους δικαστές που «ξαναφυλάκισαν την Ηριάννα»


Στο 'Αξιον Εστί του Οδυσσέα Ελύτη και τους στίχους «Της δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ» - το οποίο μελοποίησε ο Θεοδωράκης - παρέπεμψε αντί άλλου σχολίου για την απόφαση του δικαστηρίου για την Ηριάννα ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook.




σηκουάνας γέφυρες

Πέταξαν πέτρες και έσπασαν τζαμαρίες - σχεδόν σε όλο το μήκος του πεζοδρόμου - ενώ οι αστυνομικοί, με επίκεντρο το Μοναστηράκι, απάντησαν με κρότου λάμψης και χημικά. Στη συνέχεια αναπτύχθηκαν σε όλο το μήκος της Ερμού φρουρώντας τα καταστήματα. Προς στιγμήν μάλιστα μπήκαν και στο σταθμό του μετρό.


δανειστης συνωνυμο

Των επεισοδίων αυτών είχαν προηγηθεί εκείνα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από το Εφετείο, με το που ανακοινώθηκε η απόφαση των δικαστών καθώς και επίθεση με πέτρες στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων


IMG 8370


παιδικο ενστικτο

IMG 8379


σηκουάνας γέφυρες

IMG 8383


IMG 8387


IMG 8388 copy


IMG 8369


IMG 8376


IMG 8377 copy


IMG 8386 copy


νικητας ηθοποιος

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, «τα αποτελέσματα των φετινών εργασιών αξιολογούνται ως ιδιαιτέρως σημαντικά για την τοπογραφία του ιερού. Από τα φετινά ευρήματα ξεχωρίζουν θραύσμα μαρμάρινου αγαλμάτιου κόρης που χρονολογείται στην πρώιμη αρχαϊκή περίοδο, θραύσμα από την πλίνθο με το πόδι αρχαϊκού κούρου και θραύσμα από την κνήμη και τον αστράγαλο ποδιού κούρου».


τριστάνος και ιζόλδη παιδικο

πολάκης βίκυ σταμάτη

Η συστηματική ανασκαφή στο Δεσποτικό ξεκίνησε το 1997 και έχει φέρει στο φως έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους στις Κυκλάδες. Διευθύνεται από τον αρχαιολόγο της ΕΦΑ Κυκλάδων, Γιάννο Κουράγιο και πραγματοποιήθηκε και φέτος χάρη σε ευγενικές χορηγίες.


4183997


(Πηγή: EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ)


νικητας ηθοποιος

Οι έρευνες επικεντρώθηκαν στην ανασκαφή του κτιριακού συγκροτήματος που είχε μερικώς διερευνηθεί το 2016 στην περιοχή αμέσως νότια του αρχαϊκού τεμένους. Φέτος ήρθαν στο φως ακόμη οκτώ χώροι προς τη νότια και δυτική πλευρά αυτού του συγκροτήματος, χωρίς ωστόσο να εντοπιστούν τα όριά του. Το συγκρότημα αποτελείται από 12 χώρους και το συνολικό ορατό εμβαδόν του φτάνει τα 180 τ. μ. Αν και οι διαστάσεις τους ποικίλουν, οι πυκνοκατοικημένοι χώροι του συγκροτήματος έχουν τον ίδιο προσανατολισμό, με εισόδους προς νότο. Ορισμένοι από αυτούς πιθανότατα ήταν αίθριοι, ίσως αυλές ή προθάλαμοι.


Με βάση τα ευρήματα (πληθώρα κεραμεικής αρχαϊκής και κλασικής περιόδου) και ορισμένα αρχιτεκτονικά στοιχεία, ο ανασκαφέας εκτιμά ότι το συγκρότημα λειτούργησε ως χώρος αποθήκευσης και διαμονής, τεκμηριώνοντας την υψηλή επισκεψιμότητα του ιερού και την ανάγκη επέκτασης για την ικανοποίηση του μεγάλου αριθμού πιστών έως και τον 4ο αι. π. Χ.


4183995


(Πηγή: EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ)



στομαχι εντονος πονος

Το νέο αυξημένο επίδομα θέρμανσης θα ανέλθει:


- Στις περιοχές της ζώνης Α΄, μεταξύ 3,75 και 5 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (25 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)
- Στις περιοχές της ζώνης Β΄, μεταξύ 2,25 και 3 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (15 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)
- Στις περιοχές της ζώνης Γ΄, μεταξύ 1,20 και 1,60 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (8 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)
- Στις περιοχές της ζώνης Δ΄, μεταξύ 0,75 και 1 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (5 επιδοτούμενα λίτρα x επίδομα 0,15-0,20 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο)


τσακαλι μεταφραση

Το επίδομα θα συνεχίσει να χορηγείται για επιφάνεια κύριας κατοικίας έως 80 τ. μ. για τον άγαμο και έως 100 τ. μ. για τον δικαιούχο που είναι έγγαμος ή μέρος συμφώνου συμβίωσης, ανεξαρτήτως αριθμού εξαρτώμενων τέκνων. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για τη χορήγηση του επιδόματος θα διεκπεραιώνεται ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος TAXISnet.


Τα νοικοκυριά για να λάβουν το επίδομα του πετρελαίου θέρμανσης θα πρέπει να πληρούν τα εξής κριτήρια:


στομαχι εντονος πονος

η φουσκα ταινια


  • Άγαμος: Ετήσιο εισόδημα (τεκμαρτό ή πραγματικό) έως 12.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 100.000 ευρώ

  • Έγγαμος χωρίς παιδιά: Εισόδημα έως 20.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Έγγαμος με 1 παιδί: Εισόδημα έως 22.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Έγγαμος με 2 παιδιά: Εισόδημα έως 24.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Έγγαμος με 3 παιδιά και άνω: Εισόδημα έως 26.000 ευρώ – Αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ

  • Μονογονεϊκές οικογένειες: Εισόδημα έως 22.000 ευρώ συν 2.000 ευρώ για κάθε παιδί πέραν του πρώτου με αντικειμενική αξία ακίνητης περιουσίας έως 200.000 ευρώ


σουπιες στιφαδο θερμιδες

Στην πλαζ «Βοτσαλάκια» θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης και αντιστήριξη του πρανούς, το οποίο λόγω κατολισθήσεων παρουσιάζει επικινδυνότητα. Το κόστος των εργασιών ανέρχεται σε 330.000 ευρώ, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Εργασίες ανάπλασης όμως, θα πραγματοποιηθούν και στις αυλές των προσφυγικών κατοικιών στη μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς, προϋπολογισμού 275.000 ευρώ. Το έργο θα εκτελεστεί από τον Δήμο και περιλαμβάνει εργασίες δαπεδοστρώσεων, πρασίνου, τοποθέτησης φωτιστικών και διαμορφώσεις που θα επιτρέπουν την ενιαία χρήση του χώρου και την ελεύθερη κυκλοφορία των πολιτών.


λαδι αναρτησεων μοτο

Πρόκειται για μια παρέμβαση στην περιοχή των «προσφυγικών» που διασώζει την ιστορική μνήμη της περιοχής και αναβαθμίζει την αισθητική και τη λειτουργία του ιστορικού κέντρου της πόλης.


σουπιες στιφαδο θερμιδες

πατερας της υπαρξιακης φιλοσοφιας

Τέλος, εργασίες συντήρησης στη στέγη του κλειστού κολυμβητηρίου Καπαγέρωφ, στον Δήμο Πειραιά, προϋπολογισμού 151.000 ευρώ, αποφασίστηκε σε πρόσφατη συνεδρίαση του συμβουλίου. Πρόκειται για το μοναδικό «κλειστό» κολυμβητήριο του Πειραιά που εξυπηρετεί τις ανάγκες άθλησης πολλών ομάδων και για λόγους ασφαλείας κρίθηκε άμεσα η αντιμετώπιση των προβλημάτων στην οροφή του κτιρίου.