Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

σχηματα λογου νεα ελληνικα

Σαν σήμερα το 2002 συλλαμβάνεται το ηγετικό στέλεχος της 17Ν, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος

O «Μισέλ Αλέξανδρος Γιωτόπουλος φέρεται ως ιδρυτικό στέλεχος και αρχηγός της οργάνωσης 17 Νοέμβρη με το ψευδώνυμο «Λάμπρος».


ημουν κ εγω εκει πυξ λαξ

σκορδο ψητο

Έχει καταδικαστεί σε 17 φορές ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη για ηθική αυτουργία σε δεκαεπτά δολοφονίες, εκρήξεις, ληστείες και για τη συμμετοχή του στη 17Ν, κατηγορίες τις οποίες ο ίδιος αρνείται.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Γεννήθηκε στο Παρίσι το 1944 και είναι γιος του Δημήτρη Γιωτόπουλου, επιφανούς στελέχους του τροτσκιστικού κινήματος στη δεκαετία 1925-1935 και ηγέτη του ρεύματος του Αρχειομαρξισμού, και της Ζωής Μεταξά. Κατάγεται από το χωριό Γιαννιτσού Φθιώτιδας, έχει μια αδελφή και παππούς του ήταν ο Παρνάσσος Γιωτόπουλος, δάσκαλος. Το 1946 εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στο Χαλάνδρι, όπου και μεγάλωσε.


σχηματα λογου νεα ελληνικα

Το 1962 εγκαταστάθηκε στο Παρίσι αρχίζοντας να σπουδάζει μαθηματικά και εν συνεχεία οικονομικά ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις σπουδές του. Αρκετές δεκαετίες αργότερα, ως φυλακισμένος πια, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές, στο πρόγραμμα σπουδών επιπέδου Master 2, στα Θεμελιώδη Μαθηματικά με ειδίκευση στον τομέα της μηχανικής ρευστών στο πανεπιστήμιο Paris 7.

Υπήρξε μέλος της ΕΔΑ ενώ με την εγκαθίδρυση της Χούντας των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα ανέπτυξε αντιδικτατορική δράση εντασσόμενος στην 29 Μάη και μετά την διάλυσή της στη Λαϊκή Επαναστατική Αντίσταση (ΛΕΑ). Πιθανολογείται ότι το 1968 ταξίδεψε μαζί με ομάδα εννέα συντρόφων στην Κούβα για να παρακολουθήσει εκπαιδευτικά μαθήματα πάνω στον ανταρτοπόλεμο. Το 1971 καταδικάστηκε ερήμην, με βάση τον νόμο 509 περί βίαιης ανατροπής του πολιτεύματος, από το ειδικό δικαστήριο Θεσσαλονίκης σε φυλάκιση πέντε ετών.

Στις 29 Αυγούστου 1972 συμμετείχε σε βομβιστική ενέργεια στο υπόγειο της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα, μεταφέροντας μάλιστα ο ίδιος τα εκρηκτικά. Την ευθύνη για την ενέργεια ανέλαβε η Λαϊκή Επαναστατική Αντίσταση (ΛΕΑ). Ήδη από την ίδια περίοδο, για να αποφύγει την σύλληψή του από τις γαλλικές αρχές αλλά και για λόγους ασφαλείας, μιας και μπαινόβγαινε στην Ελλάδα με πλαστό διαβατήριο, είχε αρχίσει να χρησιμοποιεί επίσημα το ονοματεπώνυμο «Μιχάλης Οικονόμου» διατηρώντας το σε χρήση μέχρι και το 2002, έτος σύλληψής του.

Με την πτώση της Χούντας επέστρεψε στην Αθήνα ασχολούμενος με μεταφράσεις γαλλικών κειμένων. Διέμενε στον Βύρωνα Αττικής και στους Λειψούς, όπου διατηρούσε εξοχική κατοικία, μαζί με την σύντροφό του Μαρί Τερέζ Πεινό. Σήμερα κρατείται σε ειδική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Το 2005 η διοίκηση της ΕΡΤ αποφάσισε να ματαιώσει την προβολή συνέντευξης του Γιωτόπουλου στην τηλεοπτική εκπομπή FOCUS προκαλώντας τις αντιδράσεις των συνηγόρων του αλλά και μερίδας τύπου.

Πηγή: cretablog.gr


τροχος της τυχης παιχνιδι

Αίτηση αποφυλάκισης κατέθεσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Αύριο, Πέμπτη (21/07/2016) θα ανακοινωθεί η απόφαση των δικαστών για το εάν τελικά θα δοθεί το «κλειδί» της ελευθερίας στον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος, μέχρι στιγμής, έχει εκτίσει 4,5 χρόνια στις φυλακές Κορυδαλλού για μίζες εκατ. ευρώ μέσω εξοπλιστικών προγραμμάτων, όταν βρισκόταν στο «τιμόνι» του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.


τροχος της τυχης παιχνιδι

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, για πρώτη φορά μετά την καταδίκη του, κατέθεσε ενώπιον του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, αίτημα αποφυλάκισης επικαλούμενος, μέσω του συνηγόρου του Γιάννη Παγορόπουλου, λόγους υγείας, αλλά και το προχωρημένο της ηλικίας του, αφού συμπλήρωσε ήδη τα 77 του χρόνια.


υψος παιδιου ζουγκλα

βιογραφικο ελενη προκοπιου



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όπως είπε ο συνήγορός του, «η επιλογή του χρόνου του αιτήματος δεν είχε να κάνει με σκέψη υστερόβουλη. Είναι μία καθαρή πράξη, η οποία αναφέρεται στην προσωπικότητα και στις ανάγκες του εντολέα μου. Δεν υποστηρίζεται από μάρτυρα. Η παραμονή του κ. Τσοχατζόπουλου στη φυλακή επί 4 και πλέον έτη και η συνεχής παρουσία του στα δικαστήρια είναι γεγονός. Πρέπει να δείτε το θέμα από την ανθρωπιστική του πλευρά, αφού δύνασθε πια να επιβάλλετε άλλα μέτρα. Διάγει το 77ο έτος της ηλικίας του, μπορεί να φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος το παλεύει, ωστόσο είναι ένας άνθρωπος βαθιά πληγωμένος και στη φυσική του υπόσταση. Η υγεία του έχει στα 4 αυτά χρόνια κλονιστεί. Δεν είναι μόνο η ηλικία αλλά και οι συνθήκες που αντιμετωπίζει μέσα στις φυλακές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι δύο εγχειρήσεις στα μάτια του με φλεγμονές, που δύσκολα αντιμετωπίζονται στη φυλακή. Το πρόβλημα επιδεινώθηκε. Είχε όμως και θέματα υγείας από το παρελθόν, όπως με τα πόδια του. Κάνουμε αυτή την κίνηση, ώστε να αντικατασταθεί ο όρος της κράτησης με κάποιον άλλον όρο, προκειμένου να σταθεί απέναντί σας και να είναι συνεννοήσιμος. Όλη αυτή η ταλαιπωρία τού έχει προξενήσει ένα τεράστιο ψυχολογικό άγχος το οποίο βλέπετε και εσείς.

Ο τόπος διαμονής του θα είναι συγκεκριμένος, θα είναι στη διάθεση σας οποτεδήποτε χρειαστεί. Γνωρίζω τον φόβο σας ότι μπορεί βγαίνοντας να διαπράξει νέα εγκλήματα. Ξέρετε όμως ότι όλη η περιουσία του έχει δεσμευτεί. Είναι η πρώτη φορά που έρχεται στο δικαστήριο σας ζητώντας αντικατάσταση του όρου της προφυλάκισης, γιατί ήθελε να προηγηθούν άλλα μέλη της οικογενείας του. Άλλωστε πιστεύει μέσα του ότι είναι αθώος. Έχει περάσει ήδη στη φυλακή 4,5 χρόνια. Επιβάλλεται πλέον να αλλάξει το περιοριστικό μέτρο».


αριθμος τραπεζης

Αίσχος! Ο ΣΥΡΙΖΑ αποποινικοποιεί την προσβολή στα Θεία

Η τεράστια αποσύνθεση που έχει επέλθει στη νοοτροπία του Έλληνα στα 40 χρόνια της μεταπολίτευσης δεν συνέβη ούτε στα 400 χρόνια σκλαβιάς μας από τους Τούρκους.


καταναλωση αλκοολ και καρκινος

Δεν έχουν το Θεό τους – Πλήρης κατάπτωση των ηθικών αξιών


  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η κάθε κυβέρνηση έβαζε και από ένα λιθαράκι στην κατάπτωση των Αξιών και των Ηθών, με την σημερινή των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή της στην πλήρη σήψη της ελληνικής κοινωνίας.

Οι προθέσεις τους φάνηκαν από την αρχή της διακυβέρνησής τους. Ο υπουργός Παιδείας ζητά να κατέβουν οι χριστιανικές εικόνες από τα σχολεία, να απαγορευτεί η πρωινή προσευχή, να μειωθεί η διδασκαλία των Αρχαίων Ελληνικών, τα σταματήσουν οι παρελάσεις και φυσικά να υπάρξουν παρεμβάσεις στα σχολικά βιβλία ιστορίας.


αριθμος τραπεζης

χαρακτηριστικα γνωρισματα τησ ποιησησ του καβαφη

Η προσπάθεια συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, σε βαθμό που σοκάρει τον ελληνικό λαό.

Σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου, το υπουργείο Δικαιοσύνης γνωστοποίησε την πρόθεσή του να αποποινικοποιήσει τη βλασφημία, η οποία μέχρι σήμερα διώκεται ποινικά.

Ήδη το θέμα αυτό έχει τεθεί υπό την κρίση της αρμόδιας νομοπαρασκευαστικής επιτροπής στο πλαίσιο της αναθεώρησης του Ποινικού Κώδικα.

Ειδικότερα σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται:

«Παράλληλα με τις προσπάθειες για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ρητορικής του μίσους, η Πολιτεία οφείλει να λαμβάνει μέτρα για την πλήρη κατοχύρωση της ελευθερίας της έκφρασης.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων γνωστοποιεί πως η αποποινικοποίηση του εγκλήματος της βλασφημίας έχει τεθεί υπό την κρίση της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την αναθεώρηση του Ποινικού Κώδικα. Τη θέση αυτή θα εκφράσει προσεχώς και κατά την εξέταση της χώρας μας από την Επιτροπή των ΗΕ για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων (3-4 Αυγούστου στη Γενεύη).

Κατά το Ποινικό Δίκαιο η ποινή προϋποθέτει την τέλεση πράξης. Ο προσδιορισμός της τελευταίας χωρεί με στάθμιση των εμπειρικών – αποδείξιμων αποτελεσμάτων της. Ωστόσο, στην περίπτωση της βλασφημίας λείπει οποιαδήποτε αποδείξιμη ενώπιον δικαστηρίου βλαπτική συνέπεια της πράξης. Επομένως, η έννοια του εγκλήματος δεν διακρίνεται».

Είναι προφανές πως με τις πρακτικές της κυβέρνησης δημιουργείται το πρόσφορο και γόνιμο έδαφος στις παγκόσμιες κυβερνητικές μεθοδεύσεις να προσβάλλουν και να διαλύσουν την Εθνική κοινωνία των Ελλήνων μέσω της οικονομικής κρίσης, της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, των ανίκανων και ανδρείκελων πολιτικών και της ανθελληνικής διοίκησης του κράτους, μέσω δηλαδή όλων αυτών που βιώνουμε στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Μια κοινωνία που εσωτερικά καταρρέει και σαπίζει πέφτει πολύ πιο εύκολα στα χέρια όσων προσπαθούν να μας χειραγωγήσουν και να μας μετατρέψουν σε μαριονέτα των «ύποπτων» πολιτικών τους.


ποναει πολυ το αυτι μου

Αποκλειστικό CNN Greece - Τούρκος πιλότος: Αν με εκδώσετε, θα με εκτελέσουν

Με απόλυτη βεβαιότητα ένας από τους Τούρκους στρατιωτικούς που έφτασε με ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη αναφέρει στην κατάθεσή του, που φέρνει σήμερα στο φως το CNN Greece, ότι θα εκτελεστεί, αν επιστρέψει στην Τουρκία.


ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ


  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ο τούρκος πιλότος περιγράφει όσα έγιναν στη μονάδα του το βράδυ της απόπειρας πραξικοπήματος. Στην κατάθεσή του επίσης κάνει αναφορά στο ότι δεν είχαν την παραμικρή πρόθεση να διαταράξουν τις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία και μάλιστα αυτή του η φράση, ήταν που έκανε και τον εισαγγελέα να αποσύρει την αρχική κατηγορία για διατάραξη διεθνών σχέσεων της χώρας.

Η κατάθεση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είμαι αξιωματικός του τουρκικού στρατού. Στις 15-7-2016 και βραδινές ώρες, πήρα εντολή από την διοίκηση του Συντάγματος να παραλάβω με στρατιωτικό ελικόπτερο από μια λεωφόρο στην Κωνσταντινούπολη τραυματίες. Δέχτηκα όμως πυρά από Τούρκους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να επιστρέψω στο χώρο όπου βρίσκονταν τα ασθενοφόρα. Εκεί δέχτηκα ένοπλη επίθεση από Τούρκους αστυνομικούς.


βενιζελειο ραντεβου πρωινα

Μαζί με άλλους επτά στρατιωτικούς που βρίσκονταν στην ίδια κατάσταση με εμένα, επιβιβαστήκαμε άρον-άρον σε στρατιωτικό ελικόπτερο (ασθενοφόρο) το οποίο δεν είχε χτυπηθεί από πυρά και αποφασίσαμε να έρθουμε στην Ελλάδα για να σώσουμε τη ζωή μας, διότι οι Τούρκοι αστυνομικοί, μόλις θα μας έβλεπαν με στρατιωτικές στολές θα μας θεωρούσαν πραξικοπηματίες και θα μας σκότωναν».


ποναει πολυ το αυτι μου

καλοκαιρινα κοκτειλ συνταγες

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


φυσικη ε δημοτικου ενεργεια slideboom

Καιρός να ξεχάσετε για λίγο τα μπάνια – Αυτό είναι το φαινόμενο που θα σας χαλάσει τα… σχέδια

Αν έχετε σκοπό τις επόμενες ημέρες να πάτε για μπάνιο… καλύτερα να το σκεφτείτε ξανά!


Άστατος αναμένεται αύριο, Τρίτη (26/07/2016) ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) το σκηνικό του καιρού θα «ντύσουν» βροχές και καταιγίδες και βοριάδες.


φυσικη ε δημοτικου ενεργεια slideboom

παναγια οδηγητρια αγια σοφια



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά την ήμερα μέχρι 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 27 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 25 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


χαρτης αθηνας κατεχακη

Μακεδονία, Θράκη
Στη Μακεδονία τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Στη Θράκη γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Στην Ήπειρο τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι - απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν σποραδικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς και από το μεσημέρι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Στη Θεσσαλία παροδικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες. στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινά και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στις Κυκλάδες την ήμερα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 31 και στην Κρήτη τοπικά έως 33 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 34 και τοπικά 35 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη (27-07) και την Πέμπτη (28-07) στην Ήπειρο, τη δυτική και την κεντρική Μακεδονία τοπικές νεφώσεις με σποραδικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος ο καιρός και μόνο στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά κυρίως της δυτικής και βόρειας Θεσσαλίας. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Παρασκευή (29-07), το Σάββατο (30-07) και την Κυριακή (31-07) ο καιρός γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα μεμονωμένων όμβρων κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.


βαπτιση στην ηλιουπολη

Φωτιά στη Λακωνία - Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στη Χαλκιδική

Δύο πύρινα μέτωπα μαίνονται αυτή την ώρα σε Λακωνία και Χαλκιδική, αντίστοιχα, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να επιχειρεί την κατάσβεσή τους.


εξυπνα στατους για φβ

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του Σιδηροκάστρου Λακωνίας.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 14 οχήματα με 35 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα 11 ατόμων, δύο οχήματα των ΟΤΑ, ενώ από αέρος δύο αεροσκάφη «Πετζετέλ» πραγματοποιούν ρίψεις νερού.


πέφτουν οι βάσεις

Την ίδια στιγμή, η μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα σε δασική έκταση στη Μεγάλη Παναγιά του νομού Χαλκιδικής έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.


βαπτιση στην ηλιουπολη

Στην περιοχή επιχειρούν 15 οχήματα με 30 πυροσβέστες, ένα ελικόπτερο καθώς και δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη.


συνεργειο - υπόγειες κινηματογραφικές παραγωγές

Κρήτη: Φορτηγό με επικίνδυνα τοξικά ταξίδεψε με πλοίο της γραμμής!

Άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν στο πλοίο της γραμμής που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο μεγάλη ποσότητα με επικίνδυνα χημικά υλικά, τοξικές ύλες και υποχλωριούχα.


συνεργειο - υπόγειες κινηματογραφικές παραγωγές

Σύμφωνα με το cretalive.gr, η ποσότητα των επικίνδυνων τοξικών είναι περίπου 6 τόνοι!!




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σημειώνεται ότι τέτοιου είδους επικίνδυνα φορτία απαγορεύεται να ταξιδεύουν με τα πλοία της γραμμής και η μεταφορά τους επιτρέπεται μόνο με φορτηγά πλοία.


καλογεροπουλοσ κτηνιατροσ παγκρατι

σκανε συνεχεια τα χειλη μου

Πρόκειται για πολύ μεγάλη ποσότητα κι από τις πιο μεγάλες που έχουν εντοπιστεί από τους άνδρες του λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Το φορτίο κατασχέθηκε ο οδηγός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα που αφού του άσκησε δίωξη τον άφησε ελεύθερο.


εργα τεχνης νεα σμυρνη

Οσία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου-Τα θαυματουργά μήλα της Αγίας

Η Αγία Ειρήνη η Χρυσοβαλάντου, που γιορτάζει σήμερα, ήταν ηγουμένη της Μονής Χρυσοβαλάντου.


πυγμη αρχαιο αθλημα

Το όνομά της έχει συνδεθεί με θαύματα σχετικά με τη γονιμότητα και τις επαπειλούμενες εγκυμοσύνες.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr


πεγκυ ζηνα τι νοημα


εργα τεχνης νεα σμυρνη

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ταπιτ αθηνων

Ηράκλειο: Χαροπαλεύει τουρίστας που έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου

Μια στιγμή απροσεξίας φαίνεται ότι ήταν αρκετή για να οδηγήσει έναν 35χρονο άντρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, βαριά τραυματισμένο.


Ο Ρώσος τουρίστας έπεσε - κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες - από το δεύτερο όροφο ξενοδοχείου όπου διέμενε, στην περιοχή της Χερσονήσου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.


ταπιτ αθηνων



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όπως αναφέρει το flashnews.gr, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 03:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (28/07) και παραμένει άγνωστο το αν ο άτυχος άνδρας βρισκόταν υπό την επήρρεια αλκοόλ ή όχι.


πνευματική κατάσταση

ερωτησεις γνωσεων με απαντησεις

Οι αστυνομικές αρχές που διενεργούν προανάκριση για το συμβάν, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας ή της απόπειρας αυτοκτονίας και όλα δείχνουν πώς πρόκειται για ένα τραγικό ατύχημα.

Ο 35χρονος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ σε σοβαρή κατάσταση και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας του.


χορχε μπουκαι κριτικη

Τραγωδία με σέρφερ στη Λευκάδα

Τραγικό τέλος είχε ένας άνδρας ο οποίος έκανε σερφ στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, στη Λευκάδα.


Ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 73 ετών, έκανε σερφ, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο έχασε τις αισθήσεις του.


οι αναλώσιμοι 3 ταινίες online

θεωρητικο εκθεση



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός του θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Έρευνα διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Λευκάδας.


χορχε μπουκαι κριτικη

χώρες που έχουν κυρώσει τη σύμβαση της χάγης

Φωτιά Εύβοια: «Στάχτη» 50.000 στρέμματα δάσους – Βιβλική καταστροφή (pics)

Έχουν περάσει τέσσερις ημέρες από τη στιγμή που ξέσπασε η πυρκαγιά στην περιοχή Φαράκλα στη βόρεια Εύβοια και ήδη έχει αποκαλυφθεί το μέγεθος της καταστροφής που σκόρπισε η πύρινη λαίλαπα: σχεδόν 50.000 στρέμματα παρθένου πευκοδάσους έγιναν στάχτη, γεγονός που συνιστά μια σοβαρή οικολογική καταστροφή.


ραντεβου στο τζανειο

ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΖΩΠΥΡΩΣΕΙΣ ΔΙΝΕΙ Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ – ΠΟΥ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ


  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το καταστροφικό έργο της πυρκαγιάς


χώρες που έχουν κυρώσει τη σύμβαση της χάγης

συνοδος πλανητων 2014

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι δυνάμεις που επιχειρούν την κατάσβεση της φωτιάς έχουν εστιάσει τις προσπάθειές τους στο πύρινο μέτωπο που βρίσκεται στη θέση Πευκελί κοντά στην Ιερά Μονή Γαλατάκη, το οποίο εξακολουθεί να μαίνεται.

Αντίθετα, καλύτερη είναι η εικόνα στο μέτωπο της Λίμνης, το οποίο βρίσκεται σε ύφεση, με την Πυροσβεστική να πραγματοποιεί στοχευμένες ρίψεις νερού, καθώς είναι ορατός ο φόβος των αναζωπυρώσεων.

Στη βόρεια Εύβοια εξακολουθεί και σήμερα, Τρίτη (02/08/2016) να βρίσκεται ισχυρή δύναμη πυρόσβεσης. Συγκεκριμένα, στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 140 πυροσβέστες με 58 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 74 ατόμων, 12 χωματουργικά μηχανήματα, 27 βυτιοφόρα ιδιωτών αλλά και των ΟΤΑ, ενώ ενεργή είναι και η παρουσία του Ελληνικού Στρατού, με 30 στρατιώτες.

Την ίδια στιγμή, από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού τέσσερα αεροσκάφη και πέντε ελικόπτερα, τα οποία προσπαθούν να περιορίσουν την έκταση της φωτιάς.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Λίμνη Ευβοίας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αναμένεται να κηρυχθεί η περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, προκειμένου να ενισχυθεί η παροχή άμεσης βοήθειας για την αποκατάσταση των ζημιών από την πύρινη λαίλαπα.

Το αίτημα υποβλήθηκε από τον δήμαρχο της Λίμνης Χρήστο Καλυβιώτη στη διάρκεια χθεσινής σύσκεψης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, υπό την προεδρία του αν. υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Τόσκα.

Ο υπουργός τόνισε ότι θα κάνει δεκτό το αίτημα του δήμου, μόλις υποβληθεί επίσημα μέσω της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Τόσκας: Ο κόσμος είναι ευχαριστημένος για την καλή απόδοση του κρατικού μηχανισμού

«Από την πρώτη στιγμή που αναφέρθηκε η πυρκαγιά, από το πρώτο λεπτό, χρησιμοποιήθηκαν τα μέσα, τα πυροσβεστικά αεροσκάφη που βρίσκονταν στην Τανάγρα και στη συνέχεια στην Ελευσίνα. Ο κρατικός μηχανισμός είναι παρών σε αυτόν τον τόπο και όλοι οι τοπικοί φορείς μάς ευχαρίστησαν, όχι μόνο για τη διάθεση των μέσων αλλά και για την καλή οργάνωση και τον συντονισμό όλων των κρατικών φορέων και με τη σύζευξη και με τους άλλους τοπικούς φορείς περιφερειακούς και εθελοντές», τόνισε ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας σε δηλώσεις του από τη Λίμνη Ευβοίας.


Φωτιά Εύβοια: «Στάχτη» 50.000 στρέμματα δάσους – Βιβλική καταστροφή (pics)
01
Φωτιά Εύβοια: «Στάχτη» 50.000 στρέμματα δάσους – Βιβλική καταστροφή (pics)

















ατλας γκοβ

Σάλος στην Κρήτη: «Μου χρωστάς χρήματα – Θα δεις τι πάθεις»

Εφιαλτικές ώρες για έναν ιδιοκτήτη καταστήματος στην Κρήτη.


Μια σοβαρή υπόθεση εκβιασμού διερευνά το αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, άνδρες του οποίου συνέλαβαν έναν άνδρα και αναζητούν μια γυναίκα που φέρεται ως ο ηθικός αυτουργός της υπόθεσης.


ατλας γκοβ

crypton t εξατμιση



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ένας καταστηματάρχης της περιοχής κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία δηλώνοντας πως έχει πέσει θύμα εκβίασης. Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο ιδιοκτήτης καταστήματος, ο οποίος διατηρούσε στενές σχέσεις με τη γυναίκα φέρεται να είχε δανειστεί ένα χρηματικό από αυτή.

Η γυναίκα του ζήτησε τα χρήματα που της χρωστούσε επανειλημμένως ωστόσο ο καταστηματάρχης δεν της τα επέστρεψε. Έτσι, φέρεται πως προσέλαβε κάποιον για να τον… εκφοβίσει. Ο ιδιοκτήτης καταστήματος αφού όρισε ραντεβού με το συγκεκριμένο άνδρα που τον… επισκέφθηκε, κάλεσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας τον έπιασαν επ΄ αυτοφώρω.


υγεια ψυχολογια

σκωτια η σκωτια

Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Ποιοι είναι οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής κλήρωσης (04/08)


λαδι ωμο

Η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ ανέδειξε τους εξής αριθμούς: 32, 9, 34 ,5 ,2 και Τζόκερ το 5


σκωτια η σκωτια



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)



πωλουνται κοντεινερ

γκαζετα τενις

Σώοι οι επιβαίνοντες του καταμαράν που βυθίστηκε νότια της Σκύρου

Από φορτηγό πλοίο περισυνελέγησαν σώοι και καλά στην υγεία τους οι δύο Λιθουανοί, οι οποίοι το μεσημέρι εγκατέλειψαν σκάφος, τύπου καταμαράν, όπου επέβαιναν, λόγω εισροής υδάτων, 21 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά της Σκύρου.


γκαζετα τενις

δικαιωματα χωρισμενης μητερας

Το καταμαράν βυθίστηκε, ενώ τα δύο άτομα αναμένεται να παραδοθούν σε ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού. Στην επιχείρηση διάσωσης των δύο Λιθουανών, οι οποίοι εξέπεμψαν σήμα κινδύνου μέσω του «Ολυμπία Ράδιο», πήραν μέρος τέσσερα παραπλέοντα πλοία και ελικόπτερο super puma.


υπολογισμος εφαπαξ τεαπασα



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


μιτσουμπισι λανσερ 2017

Συλλήψεις και πρόστιμα για φοροδιαφυγή

Δύο άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για φοροδιαφυγή, συνελήφθησαν σε Σέρρες και Ημαθία.


αρτ λαβ βολος

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, συνέλαβαν το πρωί της Παρασκευής έναν 52χρονο, αφού διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Σερρών για φοροδιαφυγή, καθώς και τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, για το ίδιο αδίκημα.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr.


μιτσουμπισι λανσερ 2017

nana cinemax official

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

θαρρος ετυμολογια

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο ιδιοκτήτης ταβέρνας που παραβίασε 48ωρο «λουκέτο»

Με φυλάκιση τριών μηνών τιμωρήθηκε ο 56χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Περαία Θεσσαλονίκης, επειδή παραβίασε το 48ωρο «λουκέτο» που επιβλήθηκε στην επιχείρηση, ύστερα από φορολογικές παραβάσεις που βεβαίωσαν ελεγκτές της Γ. Γ. Δημοσίων Εσόδων του Υπ. Οικονομικών.


πειραγμενα ρολογια νερου

ξεγελάμε το φόβο του θανάτου κάνοντας παιδιά

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου δικάστηκε, τον έκρινε ένοχο για παραβίαση σφραγίδας δημόσιας Αρχής και μετέτρεψε τη σε βάρος του επιβληθείσα ποινή προς 5 ευρώ την ημέρα.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Ο ίδιος, απολογούμενος στο δικαστήριο, αρνήθηκε την κατηγορία, επισημαίνοντας ότι κάποιος άρπαξε το χαρτί με την πράξη σφράγισης και την πέταξε στο έδαφος. Μάλιστα, η συνήγορός του ισχυρίστηκε ότι έπεσε, όταν μαζεύτηκαν στο σημείο τα τηλεοπτικά κανάλια.

«Τη μάζεψα και την τοποθέτησα σε ένα τραπέζι εντός του καταστήματος» είπε στην απολογία του ο 56χρονος, τονίζοντας ότι η ταβέρνα παρέμενε κλειστή και δεν λειτουργούσε, ισχυρισμό τον οποίο πάντως επιβεβαίωσε ο αστυνομικός που εξετάστηκε νωρίτερα ως μάρτυρας.


θαρρος ετυμολογια

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας κατέθεσε ότι πέρασε το πρωί της Κυριακής από την επιχείρηση για να ελέγξει, εάν τηρείται η σφράγιση. «Έλειπε η πράξη σφράγισης από την πόρτα. Δύσκολα φεύγει, επειδή είναι κολλημένη με ειδική ταινία, σαν αυτή που χρησιμοποιούμε στο πακετάρισμα. Η επιχείρηση δεν λειτουργούσε» ανέφερε στο δικαστήριο.

Οι δικαστές δεν πείστηκαν από τους παραπάνω ισχυρισμούς και τον έκριναν τελικά ένοχο.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής, όταν κλιμάκιο ελεγκτών της Γ. Γ. Δημοσίων Εσόδων του Υπ. Οικονομικών έκανε έφοδο στην επιχείρηση και διαπίστωσε ότι ο επιχειρηματίας δεν είχε κόψει καμία απόδειξη στις περίπου 30 παρέες που έτρωγαν στην ταβέρνα. Εκτός από το χρηματικό πρόστιμο, τού επιβλήθηκε η ποινή του 48ωρου «λουκέτου», την οποία όμως ο ιδιοκτήτης - σύμφωνα με την ετυμηγορία του δικαστηρίου - παραβίασε.


ξενοδοχεια στην ελλαδα

Φωτιά Εύβοια: Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Κύμη, σε ύφεση το μέτωπο στην Κάρυστο

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί η πυρκαγιά στην Κύμη, ενώ καλύτερη εικόνα παρουσιάζει η φωτιά στην Κάρυστο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση απο το Κεντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.


ελληνικες λεξεις απο ψ

new emoticons skype

Η πρώτη πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Θύμιο της Καρύστου και καίει δασική έκταση με πουρνάρια, σε δύσβατη περιοχή, χωρίς να απειλεί κατοικημένη περιοχή, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αλλά πνέουν ισχυροί άνεμοι, 7-8 μποφόρ.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 26 πυροσβέστες με 13 οχήματα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Καρύστου, Λευτέρη Ραβιόλο, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ, η φωτιά είχε φτάσει νωρίτερα κοντά στα πρώτα σπίτια του οικισμού Θύμιο.


ξενοδοχεια στην ελλαδα

O ίδιος πρόσθεσε ότι το έργο της Πυροσβεστικής είναι δύσκολο λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

Η πυρκαγιά στην Κύμη, η οποία εκδηλώθηκε στις 05:50 το πρωί στην θέση Σουτσίνι, όπου καίει έκταση με πεύκα. Στην περιοχή υπάρχουν σπίτια, τα οποία όμως, όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, δεν απειλούνται πλέον, αλλά και εκεί πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 36 πυροσβέστες με 16 οχήματα, αλλά και 16 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Σημειώνεται ότι από χτες στις 06:00 το πρωί έως σήμερα την ίδια ώρα εκδηλώθηκαν σε όλη την Ελλάδα 57 δασικές πυρκαγιές, οι περισσότερες από τις οποίες αντιμετωπίστηκαν άμεσα από τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Λίγο πριν τις 11:00 το πρωί, εξάλλου, εκδηλώθηκε πυρκαγιά και στην Παλαιά Φώκαια Αναβύσσου, αλλά τέθηκε άμεσα υπό έλεγχο απο τις δυνάμεις πυρόσβεσης.

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία επισημαίνεται ότι σύμφωνα με τον χάρτη επικινδυνότητας πυρκαγιών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (βαθμός 3), υπάρχει και σήμερα στην Αττική, Εύβοια, Ανατολική Στερεά και Αργολιδοκορινθία, καθώς και στην Χαλκιδική, Ανατολική Μακεδονία, Θράκη και νησιά Βορείου Αιγαίου, γι' αυτό συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή από τους πολίτες.


πως κανω ντεκουπαζ σε επιπλο

Παντελής Παντελίδης: Δείτε για πρώτη φορά το εσωτερικό του τζιπ που οδηγούσε (video)

Πρώτη φορά τηλεοπτική κάμερα καταγράφει εικόνες από το εσωτερικό του τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης και μέσα στο οποίο έχασε την ζωή του και τραυματίστηκαν σοβαρά δυο κοπέλες η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου.


φετα μυτιληνης τιμη

εικονες υποταγης

Οι εικόνες που κατέγραψε ο δημοσιογράφος είναι συγκλονιστικές.


πως κανω ντεκουπαζ σε επιπλο



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στα πεντάλ του οδηγού υπήρχε ένα βιβλίο για τον Στέλιο Καζαντζίδη και εικόνες του Αγίου Νικολάου είναι σκορπισμένες παντού. Ακόμα η κάμερα κατέγραψε ένα μικρό σταυρό, που ίσως ήταν του αδικοχαμένου τραγουδιστή, μια πλαστική θήκη που υπήρχαν κομποσκοίνια.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr


μιγκ γουνα

Απίστευτη πρόκληση: Ο νέος πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία»

Άκρως επικίνδυνος και ανιστόρητος αποδεικνύεται ο Ιταλός, νέος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι, ο οποίος αναμένεται να διαδεχτεί στην έδρα τον Μάρτιν Σουλτς.


Ο Αντόνιο Ταγιάνι αποκάλεσε τα «Σκόπια», «Μακεδονία» και χωρίς καμία αίσθηση πραγματικότητας, είπε ευθαρσώς πως ο Μέγας Αλέξανδρος και ο πατέρας του Φίλιπος Β’ ήταν πρόγονοι των Σκοπιανών.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


«Η Μακεδονία είναι μια όμορφη χώρα. Όλοι στην Ιταλία γνωρίζουν την Μακεδονία. Γιατί; Γιατί ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Φίλιππος ο Μακεδών είναι πολύ δημοφιλείς πρόγονοί σας. Χωρίς τον Αλέξανδρο δεν έχουμε την Ευρώπη, γιατί ήταν ο πρώτος βασιλιάς που σταμάτησε την εισβολή από το Ιράν και από εκείνες τις χώρες. Γι' αυτό τον λένε Μέγα Αλέξανδρο, γιατί ενδυνάμωσε τα ευρωπαϊκά σύνορα», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του Αντόνιο Ταγιάνι, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΑΝΤ1, προκαλώντας «θύελλα» αντιδράσεων.


μιγκ γουνα

ρουκ ζουκ αντ1

σαρωση και επιδιορθωση
tagiani

Η ομιλία του έγινε κατά την επίσημη επίσκεψή του στα Σκόπια τον περασμένο Φεβρουάριο ως Ευρωπαίος Επίτροπος, λίγους μήνες δηλαδή προτού εκλεγεί ως υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στην προεδρία του Ευρωκοινοβουλίου.

Έντονες ήταν και οι αντιδράσεις από πλευράς των Ελλήνων ευρωβουλευτών που έσπευσαν να τον αποδοκιμάσουν.

«Ο κύριος Ταγιάνι αποδεικνύεται όχι μόνο ανιστόρητος, αλλά και επιπόλαιος», τόνισε ο Κώστας Χρυσόγονος, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «αποδεικνύεται ο πρόεδρος όχι μόνο ανιστόρητος αλλά και αγεωγράφητος, λυπάμαι», δήλωσε η Ελίζα Βόζεμπεργκ από την ευρωομάδα της ΝΔ, «φανταστείτε η μητέρα του κυρίου Ταγιάνι να μην ήταν καθηγήτρια αρχαίων ελληνικών, τι θα έλεγε», αναρωτήθηκε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης.

Την διαμαρτυρία για τα παραπάνω λόγια εξέφρασε και ο Δημήτρης Παπαδημούλης λέγοντας, «ο Αν. Ταγιάνι υπέπεσε σε θεσμικό κ ιστορικό ατόπημα. Οι Σλαβομακεδόνες δεν είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οφείλει δημόσια επανόρθωση. Ο Πρόεδρος του ΕΚ οφείλει να τηρεί έμπρακτα τις αποφάσεις της ΕΕ κ του ΟΗΕ για την FYROM. Αύριο το πρωί, του αποστέλλω σχετική επιστολή».

Εκ μέρους του γραφείου του κυρίου Ταγιάνι πάντως, η απάντηση προς το ρεπορτάζ του Ant1 ήταν πως επί του παρόντος ο πρόεδρος του ΕΚ δεν θα κάνει καμία δήλωση.


σανιδες του skate

Eurostat: Χωρίς απασχόληση, εκπαίδευση και κατάρτιση 1 στους 4 νέους στην Ελλάδα

Πάνω από ένας στους τέσσερις νέους, ηλικίας 20-24 ετών στην Ελλάδα (26,1%), δεν έχει απασχόληση, ούτε βρίσκεται σε πρόγραμμα εκπαίδευσης ή κατάρτισης, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2015, που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat.


Το ποσοστό αυτό κατατάσσει την Ελλάδα στη δεύτερη υψηλότερη θέση στην ΕΕ, μετά την Ιταλία (31,1%), ενώ στην τρίτη θέση βρίσκονται η Κροατία και η Ρουμανία (24,1%) και ακολουθούν η Βουλγαρία (24%), η Ισπανία και η Κύπρος (22,2%).


σανιδες του skate



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Στον αντίποδα, τα χαμηλότερα ποσοστά νέων, ηλικίας 20-24 ετών, χωρίς απασχόληση, εκπαίδευση και κατάρτιση, καταγράφονται στην Ολλανδία (7,2%), στο Λουξεμβούργο (8,8%) και στη Δανία, Σουηδία και Γερμανία (9,3%).


κρεβατι διπλο μαζι με στρωμα

Στην ίδια κατάσταση, δηλαδή χωρίς εκπαίδευση, εργασία ή κατάρτιση (ΝΕΕΤ – Neither in employment nor in Education and Training), βρίσκονται περίπου 5 εκατομμύρια νέοι ηλικίας 20-24 ετών (17,3%) στην ΕΕ.


βιβλιοθηκονομια βικιπαιδεια

Εξάλλου, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, παρ’ ότι ο δείκτης ΝΕΕΤ για τους νέους 20-24 ετών παρέμεινε σχετικά σταθερός, κατά μέσο όρο στην ΕΕ, τη δεκαετία 2006-2015, η υψηλότερη αύξηση καταγράφηκε στην Ιταλία (9,5%), στην Ελλάδα (9,3%), στην Ισπανία (9%), στην Κύπρο (8,5%) και στην Ιρλανδία (7,8%). Η υψηλότερη μείωση του δείκτη ΝΕΕΤ καταγράφηκε στη Γερμανία (5,9%).

Ειδικότερα, το 2015 οι νέοι ηλικίας 20-24 ετών στην Ελλάδα, σε ποσοστό 49,7% βρίσκονταν μόνο σε κάποιο πρόγραμμα εκπαίδευσης (έναντι 33% στην ΕΕ), κατά 4,8% βρίσκονταν σε πρόγραμμα εκπαίδευσης με παράλληλη απασχόληση (έναντι 17% στην ΕΕ), ενώ κατά 19,5% είχαν κάποια απασχόληση (έναντι 32,6% στην ΕΕ).

Σημειώνεται ότι οι νέοι ηλικίας 15-29 ετών αντιστοιχούν στο 17% του πληθυσμού της ΕΕ (περίπου 90 εκατομμύρια).


τερατα φορτηγα

Φωτιές μαίνονται σε Λακωνία και Μέγαρα

Πυρκαγιές βρίσκονται σε εξέλιξη το μεσημέρι του Σαββάτου (13/08) στην περιοχή Δαιμονιά Λακωνίας καθώς και στο Χάνι Κοκκιναρέα στα Μέγαρα.


τερατα φορτηγα

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στη Λακωνία επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, 9 άτομα πεζοπόρο τμήμα και 3 αεροσκάφη.


προγραμμα τηλεοραση αντ1



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Παράλληλα, στην περιοχή Χάνι Κοκκιναρέα στα Μέγαρα, επιχειρουν για την κατάσβεση της φωτιάς 22 πυροσβέστες με 11 οχήματα. Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, η φωτιά στα Μέγαρα τέθηκε υπό μερικό έλεγχο, όπως σημειώνει η Πυροσβεστική.



εμιλ ντε λασανκ

photos of labrador puppy

Παραδόθηκε ο δράστης που μαχαίρωσε την κουνιάδα του σε ταβέρνα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος ομολόγησε ότι αποπειράθηκε να σκοτώσει 50χρονη ομοεθνή του, σε ταβέρνα στη Σητεία.


Ο άνδρας λογομάχησε έντονα με την αδελφή της συζύγου του, το μεσημέρι του Σαββάτου (13/08/2016) μέσα σε ταβέρνα, στην παραλιακή λεωφόρο της Σητείας. Στη συνέχεια, της επιτέθηκε με μαχαίρι και την τραυμάτισε σε διάφορα σημεία του σώματός της.


μαρια ναυπλιωτου παραστασεις

ζοο απο ο



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Η 50χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης για να χειρουργηθεί και αργότερα διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.


photos of labrador puppy

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί, στον εισαγγελέα Λασιθίου.