Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

σάκης αρσενίου - οξυγόνο σάκης αρσενίου - οξυγόνο στιχοι

Συναγερμός στην Κρήτη: Ανήλικη άφησε σημείωμα ότι θα αυτοκτονήσει και εξαφανίστηκε

Θρίλερ εκτυλίσσεται στην Κρήτη, καθώς έχουν χαθεί τα ίχνη μίας 17χρονης στη Χερσόνησο.


liebherr service ελλάδα

Η ανήλικη με καταγωγή από την Ουκρανία εξαφανίστηκε αφήνοντας πίσω της ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το θέμα προκάλεσε αναστάτωση στην οικογένειά της και την Πέμπτη ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της η αστυνομία.


viagra gel kamagra

Η 17χρονη μένει με την αδερφή της στη Χερσόνησο.


σάκης αρσενίου - οξυγόνο σάκης αρσενίου - οξυγόνο στιχοι

Δείτε περισσότερα στο Neakriti.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανατριχιαστικές εξελίξεις: Η 16χρονη Κωνσταντίνα ήταν έγκυος - Πέταξαν στα σκουπίδια τα όργανά της

«Βόμβα» στο Survivor 2018: Αλλάζει η τελική τετράδα! (vid)


εμποροπανήγυρη φιλιππιάδας

Εντυπωσιακές εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στην Κέρκυρα

Κέρκυρα | Ειδήσεις: Η 21η Ιουνίου, έχει καθιερωθεί επισήμως ως Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.


Στο πλαίσιο αυτό έγιναν διαφορές εκδηλώσεις και στο νησί μας με την τιμητική τους να έχουν οι φιλαρμονικές μας. Στην Κάτω Πλατεία, η Φιλαρμονική Εταιρεία Κέρκυρας (Παλαιά), χάρισε στο κοινό ένα μοναδικό θέαμα με την Μπάντα Σχηματισμών να παιανίζει (επιμέλεια: Σπύρος Κακαρούγκας) και το Σύνολο Κρουστών (επιμέλεια: Μάριος Μουζακίτης, Νίκος Μεταλληνός).


οργανωτικα εγχειρηματα των αναρχικων

κόλλιας οφθαλμίατρος



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Corfutvnews.gr


εμποροπανήγυρη φιλιππιάδας

ξανθος εμμανουηλ

Άγιος Πορφύριος: Η άγνωστη προφητεία για τον Πάπα και τους Αρχιεπίσκοπους

Ο Άγιος Πορφύριος είχε διατυπώσει προφορικά σε προσκυνητές σε ανύποπτο χρόνο μια προφητεία για τον Πάπα και τους Αρχιεπίσκοπους της Ελλαδικής Εκκλησίας.


γεύματα χαμηλά σε υδατάνθρακες και πλούσια σε πρωτεΐνη

Παραθέτουμε το απόσπασμα από το άρθρο του Πρωτ. Θεόδωρου Ζήση: «Στη Λέσβο ο Πάπας και οι άλλοι άθεοι. Όλοι κερδίζουν, χαμένη η Ορθοδοξία».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr


ξανθος εμμανουηλ

ελεγχος προοδου α γυμν 2017

μπαρτσελονα μπαγερν επαναληπτικος

«Όχι» από το ΣτΕ στους τηλεοπτικούς σταθμούς για ακύρωση του διαγωνισμού αδειών

Απορρίφθηκαν οι αιτήσεις των καναλαρχών που ζητούσαν να ακυρωθεί η προκήρυξη του διαγωνισμού για τη χορήγηση των 7 τηλεοπτικών αδειών.


μπαρτσελονα μπαγερν επαναληπτικος

νομοι για τα ανθρωπινα δικαιωματα

vw jetta 2

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας σε διάσκεψη κεκλεισμένων των θυρών, επέτρεψε στους καναλάρχες να έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν εκ νέου στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο κατά των επόμενων διαδικαστικών σταδίων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται, ότι τον Οκτώβριο του 2016 η Ολομέλεια του ΣτΕ με πρόεδρο τον Νικόλαο Σακελλαρίου και εισηγητή τον τότε σύμβουλο Επικρατείας Γεώργιο Παπαγεωργίου είχε ασχοληθεί και πάλι με το θέμα της χορήγησης των τηλεοπτικών αδειών. Τότε η Ολομέλεια του ΣτΕ είχε κρίνει αντισυνταγματικό το νόμο Παππά για τη χορήγηση των 4 τηλεοπτικών αδειών. Να σημειωθεί ότι οι κ. κ. Σακελλαρίου και Παπαγεωργίου ήταν τότε στη μειοψηφία της Ολομέλειας.

Στη συνέχεια, στο ΣτΕ προσέφυγαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αντέννα, Άλφα, Σκάι, Σταρ και Μέγκα, η Ένωση Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) και 120 εργαζόμενοι στο Μέγκα.

Όλοι στρέφονταν τόσο κατά του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκου Παππά, όσο και κατά του ΕΣΡ και ζητούσαν, μεταξύ άλλων, να ακυρωθεί η υπ´ αριθμ. 1/2017 προκήρυξη του διαγωνισμού για τη χορήγηση των 7 αδειών με τιμή εκκίνησης τα 35 εκατ. ευρώ για κάθε άδεια.

Το τίμημα θα καταβληθεί σε 10 ισόποσες δόσεις και η διάρκεια ισχύος των αδειών αυτών θα είναι δεκαετής από την ημερομηνία της έκδοσης της καθεμίας από αυτές.

Η πλευρά των καναλιών υποστήριζε ότι τόσο η προκήρυξη όσο και οι σχετικές κοινές αποφάσεις των υπουργών Ψηφιακής Πολιτικής και Οικονομικών που αφορούν τις δημοπρατούμενες άδειες παρόχων επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης, εθνικής εμβέλειας και ενημερωτικού προγράμματος, και ειδικά ως προς τα οικονομικά δεδομένα, έρχεται σε σύγκρουση με το Σύνταγμα, τους Ευρωπαϊκούς και Ελληνικούς νομοθετικούς κανόνες, αλλά είναι αντίθετες και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ). Υποστήριζαν ακόμη ότι είναι παράνομος ο περιορισμός του αριθμού των αδειών σε επτά.


επαγγελματική αποκατάσταση βιολόγων

Ρουβίκωνας: Εμείς πήγαμε στο γραφείο του Κατσίκη

Με κείμενό του ο Ρουβίκωνας υποστηρίζει ότι το πρωί της Τετάρτης (27/06), πήγε για καταδρομική επίθεση στα γραφεία του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη - Τι απαντά ο ίδιος


επαγγελματική αποκατάσταση βιολόγων

«Σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10, στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό, τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές», αναφέρει ο Ρουβίκωνας σε ανάρτησή του σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


skroutz καρεκλες γραφειου

επισκευες κινητων τσιμισκη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η Άμεση Δράση ενημερώθηκε από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, στην οποία στεγάζεται το γραφείο του κ. Κατσίκη, για παρουσία ατόμων στο κτίριο που «τους φάνηκαν ύποπτα».

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr.

Το αμφισβητεί ο βουλευτής των ΑΝ. ΕΛ

Λίγη μόλις ώρα μετά την ανάληψη από τον Ρουβίκωνα της ευθύνης για την απόπειρα εισβολής στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Κατσίκη, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ από το βήμα της Βουλής αμφισβήτησε ότι τα μέλη της οργάνωσης βρίσκονται πίσω από την επίθεση.

Ο κ. Κατσίκης μίλησε για αποτυχημένη επίθεση κακοποιών στοιχείων, αλλά και για μια άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια την ταυτότητα της οποίας αμφισβητεί. «Προβληματίζομαι και αμφισβητώ για την ταυτότητα των δραστών», είπε και δεσμεύθηκε πως όταν έχει περισσότερα στοιχεία θα τα δώσει στη δημοσιότητα.

«Επειδή εμένα με βαραίνει και η ευθύνη, κάντε λίγο υπομονή να δούμε αν πρόκειται για Ρουβίκωνα κι αν η οργάνωση έμαθε το μάθημα της από τα φροντιστήρια», είπε μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε με τα λεγόμενά του. «Αφήστε να έχω τη δική μου άποψη μέχρι να αποδειχτεί τι ισχύει», κατέληξε.


υποψηφιοι βουλευτες συμμαχιας πολιτων

Κρήτη: Την ερχόμενη Δευτέρα στο εδώλιο, για την ακτινογραφία... μετά θωπείας!

Την αναβολή ζήτησε ο ίδιος ο κατηγορούμενος λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης


υποψηφιοι βουλευτες συμμαχιας πολιτων

groupama προγραμματα υγειας

Για τις 2 Ιουλίου αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης της ασέλγειας σε βάρος 17χρονης σε κέντρο υγείας της ενδοχώρας.


επιπλέον αμοιβή



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως αναφέρει το cretalive.gr, την αναβολή ζήτησε ο ίδιος ο κατηγορούμενος λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια με την επιβαρυντική περίσταση ότι η πράξη τελέστηκε από ειδικό επιστήμονα που παρέχει τις υπηρεσίες σε ανήλικο με χειρονομίες και προτάσεις.


εκκαθαριστικο εκτυπωση taxisnet

Μυτιλήνη: Συνεχίζει για τρίτη μέρα την απεργία πείνας ο πρόεδρος της Μόριας

Συνεχίζει για τρίτη μέρα την απεργία πείνας ο πρόεδρος της δημοτικής Κοινότητας Μόριας Νίκος Τρακέλλης ο οποίος μιλώντας στο Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ δήλωσε πως «δεν έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα δεσμεύθηκε πως θα γίνουν ο γενικός γραμματέας Υποδοχής του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Ανδρέας Γκουγκουλής, που επισκέφθηκε το νησί και συναντήθηκε μαζί του».


«Ζητάω λύσεις και όχι δεσμεύσεις. Δεσμεύσεις είχα σήμερα, δεσμεύσεις όμως έχουμε αρκετές τρία χρόνια τώρα» δήλωσε μιλώντας στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο κ. Τρακέλλης. «Με δεσμεύσεις για την αποσυμφόρηση του καταυλισμού της Μόριας φτάσαμε σήμερα να έχουμε σχεδόν οκτώ χιλιάδες ανθρώπους. Κι ο αριθμός αυτός μέρα με τη μέρα ανεβαίνει....» κατέληξε.


ναρθηκας αγκωνα σκρουτζ



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως είπε στο Σταθμό Αιγαίου της ΕΡΤ ο κ. Ανδρέας Γκουγκούλης, «συζητήσαμε με τον πρόεδρο της Μόριας τα ζητήματα που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και τον ενημέρωσα ότι για το θέμα των αποζημιώσεων των κατοίκων έχει πιστωθεί ο Δήμος και τις επόμενες ημέρες οι δικαιούχοι θα πάρουν τα χρήματά τους. Για το θέμα του αποχετευτικού δικτύου του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης έχει δρομολογηθεί η διαδικασία υπογραφής της σύμβασης μεταξύ Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και ΔΕΥΑΛ για να ξεκινήσει το έργο. Επίσης από την Αστυνομία έχουν ενταθεί τα μέτρα ασφάλειας στην περιοχή, ενώ για το θέμα της αποσυμφόρησης, βρίσκονται σε εξέλιξη έργα σε δομές της ηπειρωτικής χώρας για να δημιουργηθούν νέες θέσεις, προκειμένου να ξεκινήσει το ταχύτερο δυνατό να γίνει η μεταφορά προσφύγων για να μείνει τόσος πληθυσμός στο ΚΥΤ όση είναι η δυναμικότητα του». Ο Νίκος Τρακελλης, κατέληξε ο κ. Γκουγκούλης, «κάνει απεργία πείνας, είναι υποχρέωσή μας να ακούμε και να πράττουμε σύντομα και αποτελεσματικά, προκειμένου οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την κίνηση να εκλείψουν και να επιστρέψει σύντομα στο σπίτι του και τα παιδιά του».


ψαρι ψημενο σε χοντρο αλατι

«Όλα αυτά τα έχουμε ξανακούσει. Οι δεσμεύσεις δεν αρκούν, θέλουμε άμεσα το κέντρο να λειτουργεί, με αυτό το βάρος που μπορεί να σηκώσει, δηλαδή μέχρι 3.000 άτομα για να είναι ανεκτή η κατάσταση και για τους ντόπιους κατοίκους αλλά και για τους πρόσφυγες που διαβιούν μέσα στο χώρο» λέει με τη σειρά του ο πρόεδρος της Μόριας που αποφάσισε να συνεχίσει την απεργία πείνας και περιμένει την αυριανή προγραμματισμένη επίσκεψη στο νησί του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μπαλάφα ο οποίος θα έλθει συνοδεύοντας την Ντούνια Μιγιάτοβιτς, επίτροπο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.


εκκαθαριστικο εκτυπωση taxisnet

Σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 2 το μεσημέρι ο υφυπουργός και η επίτροπος θα επισκεφθούν το ΚΥΤ της Μόριας, ακολούθως τον δημοτικό καταυλισμό του Καρά Τεπέ και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής.

Τέλος, στη Μυτιλήνη βρέθηκε σήμερα για να συμπαρασταθεί στον αγώνα του προέδρου της Μόριας και ο Κώστας Φουτράκης, πρόεδρος της Κοινότητας Χαλκειούς στη Χίο, που γειτνιάζει με το αντίστοιχο καταυλισμό του ΚΥΤ της Χίου στη ΒΙΑΛ. Όπως υποστήριξε ο κ. Φουτράκης, «οι πρόεδροι των χωριών καθημερινά ζούμε το πρόβλημα μέσα από τα παράπονα των δημοτών και δεν δίνεται λύση. Δεν πήραμε καμία απάντηση από τη συνάντηση σήμερα με το γενικό γραμματέα του υπουργείου, παρά αοριστίες που τις ίδιες ακούμε εδώ και χρόνια».


δωρεαν αγγελιες προσφορα εργασιας

Πανελλήνιες 2018: Πτώση δείχνουν οι εκτιμήσεις για τις Βάσεις - «Βατερλό» σε 2ο και 4ο πεδίο

Πανελλήνιες 2018: Την Παρασκευή 29 Ιουνίου αναμένεται να ανακοινωθούν σε όλα τα Λύκεια (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) της χώρας οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων για τα ΑΕΙ, που διαγωνίστηκαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.


Θέματα και απαντήσεις όλων των μαθημάτων στο Newsbomb.gr


παντελονι ασπρο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως λέει στο ΑΠΕ ο εκπαιδευτικός αναλυτής Χρήστος Κάτσικας «η αποστολή - διακίνηση των αποκομμάτων των τετραδίων και των βαθμολογιών των υποψηφίων των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων αναμένεται να ξεκινήσει από τα βαθμολογικά κέντρα την προηγούμενη ημέρα, την Πέμπτη 28/6, ώστε τα δέματα να έχουν φτάσει στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης την Παρασκευή».


δωρεαν αγγελιες προσφορα εργασιας

κρεμαλα παιχνιδι κανονες
panellinies vaseis2

Φέτος, σύμφωνα με τον κ. Κάτσικα, «υπάρχει ένα νέο τοπίο στις Πανελλαδικές Εξετάσεις που δεν έχει σημαντικά στοιχεία σύγκρισης με το περσινό. Και ως γνωστόν οι εκτιμήσεις για την κίνηση των βάσεων βασίζονται ουσιαστικά στη σύγκριση των δεδομένων της φετινής σχολικής χρονιάς με την περσινή και μερικές φορές και με την προπέρσινη».

Όπως εξηγεί ο κ. Κάτσικας παρουσιάζοντας τα φετινά δεδομένα:

«Ο αριθμός των εισακτέων αυξήθηκε φέτος κατά 3.966 θέσεις. Ωστόσο στην πραγματικότητα η αύξηση για τους υποψήφιους των Γενικών Λυκείων είναι περίπου 2.000 θέσεις καθώς οι 1.866 αποτελούν το επιπλέον ποσοστό που δίνεται στους υποψηφίους των ΕΠΑ. Λ. Σαφώς ακόμη και αυτή η αύξηση θέσεων εισακτέων δεν είναι μικρή ωστόσο δεν αφορά τις σχολές υψηλής ζήτησης, πχ τις Ιατρικές στις οποίες τελικά έχουμε μία μικρή μείωση των εισακτέων από το Γενικό Λύκειο.

Πέρυσι, οι υποψήφιοι είχαν δικαίωμα να δηλώσουν σχολές επιλέγοντας δύο από τα πέντε διαθέσιμα επιστημονικά πεδία. Φέτος τα επιστημονικά πεδία περιορίστηκαν σε τέσσερα αφού οι Παιδαγωγικές σχολές δεν αποτελούν πλέον ξεχωριστό πεδίο αλλά μπορούν να δηλωθούν από όλους/όλες τους υποψηφίους όλων των πεδίων. Οι περυσινοί ενδιαφερόμενοι ήταν λίγοι και οι βάσεις των Παιδαγωγικών Σχολών ήταν χαμηλές. Φέτος οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλαπλάσιοι και ο ανταγωνισμός πολύ μεγαλύτερος. Πόσοι όμως θα ενδιαφερθούν και με τί βαθμολογίες ; Θα τις δηλώσουν υποψήφιοι με υψηλές βαθμολογίες ή μόνο με μέτριες και κάτω; Μηχανογραφικά δελτία δεν έχουν ακόμα συμπληρωθεί, άρα κανείς δεν ξέρει τις προτιμήσεις των υποψηφίων.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2018

Παράλληλα ΤΕΙ στην Αθήνα πλέον δεν υπάρχουν. Έχουν συγχωνευτεί σε ένα μεγάλο ίδρυμα το οποίο έγινε πανεπιστημιακό. Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής που προέκυψε από τη συγχώνευση των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά. Μέχρι πέρσι πολλοί υποψήφιοι από την Αττική προσπερνούσαν τα ΤΕΙ και σημείωναν στο μηχανογραφικό τους Πανεπιστημιακές σχολές της Αθήνας και αμέσως μετά τις αντίστοιχες άλλων πόλεων. Θα επαναληφθεί αυτή η κίνηση φέτος που αντί για ΤΕΙ στην Αθήνα έχουμε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής; Μηχανογραφικά δελτία δεν έχουν ακόμα συμπληρωθεί, άρα κανείς δεν ξέρει τις προτιμήσεις των υποψηφίων.

Επίσης, φέτος δόθηκε η δυνατότητα μετεγγραφής και σε αδέλφια που σπουδάζουν σε διαφορετική πόλη και αυτό σημαίνει ότι ένας διαφορετικός από πέρσι αριθμός υποψηφίων αναμένεται να δηλώσουν σχολές επαρχίας (τακτική τού «στρίβειν διά του αρραβώνος). Πόσοι θα είναι αυτοί, με τι βαθμολογίες και πως θα επηρεάσουν τις σχολές της επαρχίας που θα επιλέξουν κανείς δεν μπορεί να ξέρει.

Είτε πέσουν οι βάσεις είτε ανέβουν φέτος, κίνηση που έχει σαν βασικούς ρυθμιστές - τροχονόμους τόσο τα παραπάνω δεδομένα-ζητούμενα όσο και, βεβαίως τις φετινές επιδόσεις των υποψηφίων (άγνωστες) σε σχέση με τις περσινές, οι θέσεις θα καλυφθούν. Άρα το πώς θα κινηθούν οι βάσεις ανταποκρίνεται περισσότερο σε μια φαντασιακή ανάγκη των υποψηφίων και των οικογενειών τους».

Οι εκτιμήσεις για την κίνηση των βάσεων εισαγωγής

Αισθητή πτώση στο 2ο και 4ο επιστημονικό πεδίο

Στο πλαίσιο αυτό, όπως λέει ο κ. Κάτσικας, «μπορούμε να μιλήσουμε με σιγουριά κυρίως για το 2ο Επιστημονικών Πεδίο (Θετικές και Τεχνολογικές Επιστήμες) και για το 4ο Επιστημονικό Πεδίο (Επιστήμες Οικονομίας και Πληροφορικής) καθώς και για τα Παιδαγωγικά τμήματα που κατανέμονται σε όλα τα Πεδία. Στο 2ο και 4ο Επιστημονικό Πεδίο είναι ξεκάθαρο ότι θα έχουμε πτώση των βάσεων εισαγωγής στα περισσότερα τμήματα. Σε αυτά που η κίνηση των βάσεων εισαγωγής αναμένεται να είναι αντίστροφη(άνοδος) είναι στα Παιδαγωγικά Τμήματα των δυο Πεδίων».

Μικρές αλλαγές στο 1ο και στο 3ο επιστημονικό πεδίο

Για το 1ο Επιστημονικό Πεδίο (Ανθρωπιστικές, Κοινωνικές και Νομικές Επιστήμες) και για το 3ο Επιστημονικό Πεδίο η κίνηση των βάσεων εισαγωγής είναι, σύμφωνα με τον κ. Κάτσικα, θολή. «Στο 1ο Επιστημονικό Πεδίο αναμένουμε μικρές αυξομειώσεις των βάσεων εισαγωγής με βασική τάση την πτώση ενώ στο 3ο Επιστημονικό Πεδίο οι Ιατρικές Σχολές δεν φαίνεται ότι μπορούν να υποχωρήσουν αισθητά από τα περσινά επίπεδα των βάσεών τους».

Το Νewsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο, θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2018 και τις απαντήσεις τους, καθώς και για όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2018, έως ότου ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


lis online onet

ΟΑΕΔ: Από σήμερα (28/06) οι αιτήσεις για 10.000 προσλήψεις ανέργων - Κάντε κλικ ΕΔΩ για την υποβολή

ΟΑΕΔ: Επιδότηση προσλήψεων στον ιδιωτικό τομέα για 10.000 ανέργους - Ποιους αφορά και τι πρέπει να γνωρίζουν - Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις


Ξεκινά σήμερα, Πέμπτη (28/06/2018) η υποβολή αιτήσεων για τη συμμετοχή εργοδοτών στο νέο «Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση 10.000 ανέργων νέων, ηλικίας 18-29 ετών, με έμφαση στους πτυχιούχους ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα».


οριζόντιος νυσταγμός



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), οι 6.000 θέσεις εργασίας αφορούν αποκλειστικά εγγεγραμμένους ανέργους, πτυχιούχους ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα και οι υπόλοιπες 4.000 θέσεις αφορούν εγγεγραμμένους ανέργους λοιπών εκπαιδευτικών βαθμίδων.


lis online onet

που ψηφιζουμε για τη νεα δημοκρατια

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, φορείς Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας (ΚΑΛΟ) και, γενικά, εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν τακτική οικονομική δραστηριότητα σε όλη τη χώρα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη μίας επιχείρησης στο πρόγραμμα είναι να μην έχει προβεί, κατά τη διάρκεια του τριμήνου, πριν από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης υπαγωγής, σε μείωση του προσωπικού της.

Ωφελούμενοι, με έμφαση στους πτυχιούχους ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα, ηλικίας 18-29 ετών, του προγράμματος είναι:

  • Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών, πριν από την υπόδειξή τους από τα αρμόδια Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ).
  • Μακροχρόνια άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 12 μηνών, μέχρι την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ.
  • Άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον μίας ημέρας, πριν από την υπόδειξή τους από τα αρμόδια ΚΠΑ2, δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Ο ΟΑΕΔ επιχορηγεί το 50% του μηνιαίου μισθολογικού και μη μισθολογικού κόστους του ωφελουμένου, με ανώτατο όριο τα 500 ευρώ, μηνιαίως.

Η συνολική διάρκεια της επιχορήγησης του προγράμματος ορίζεται, ως εξής:

- 12 μήνες για πρόσληψη ανέργων, ηλικίας 18-29 ετών, εγγεγραμμένων στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα τουλάχιστον τριών μηνών. Μετά τη λήξη της επιχορήγησης, οι επιχειρήσεις δεσμεύονται να διατηρήσουν το προσωπικό τους (προϋπάρχον και επιχορηγούμενο) για τρεις ακόμα μήνες, χωρίς επιχορήγηση.

- 15 μήνες για πρόσληψη:

Μακροχρονίως ανέργων

Δικαιούχων ΚΕΑ

Οι επιχειρήσεις που θα απασχολήσουν μακροχρόνια ανέργους, ηλικίας 18-29 ετών και εγγεγραμμένους ανέργους δικαιούχους του ΚΕΑ, ηλικίας 18-29 ετών, δεν δεσμεύονται για διατήρηση του προσωπικού τους (προϋπάρχοντος και επιχορηγούμενου) για επιπλέον τρεις μήνες, χωρίς επιχορήγηση.

Οι επιχειρήσεις που διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ και επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής–εντολή κενής θέσης–υπεύθυνη δήλωση, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr).

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης είναι η ενδιαφερόμενη επιχείρηση να είναι πιστοποιημένος χρήστης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, εφόσον έχει παραλάβει κλειδάριθμο από το ΚΠΑ2 της περιοχής της και διαθέτει κωδικούς πρόσβασης (ονομασία χρήστη και συνθηματικό). Η επιχείρηση που ενδιαφέρεται να απασχολήσει επιδοτούμενο προσωπικό σε υποκατάστημά της θα υποβάλει την ηλεκτρονική αίτηση υπαγωγής στο ΚΠΑ αρμοδιότητας του υποκαταστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι, πέραν της πάγιας διαδικασίας υπόδειξης υποψηφίων, μέσω των εργασιακών συμβούλων του ΟΑΕΔ, ο Οργανισμός δίνει τη δυνατότητα στους εργοδότες–επιχειρήσεις να αναζητούν οι ίδιοι τους υποψηφίους για πρόσληψη ανέργους απευθείας μέσα από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του. Οι υπηρεσίες αυτές δίνουν πρόσβαση στα στοιχεία βιογραφικού σημειώματος των εγγεγραμμένων στα μητρώα του ανέργων µε βάση την ειδικότητά τους, την περιοχή στην οποία διαμένουν, αλλά και σε πληροφορίες για την εργασιακή εμπειρία, το επίπεδο εκπαίδευσης και τις δεξιότητες του ανέργου.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο εξατομικευμένης προσέγγισης του ΟΑΕ∆, να διαθέτουν συμπληρωμένο ατομικό σχέδιο δράσης, να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους µέλους της ΕΕ ή ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα µας ή πολίτες τρίτων χωρών που έχουν άδεια διαμονής για εξαρτημένη εργασία τουλάχιστον για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί το πρόγραμμα. Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι καλούνται να συμπληρώσουν ή να επικαιροποιήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα είτε ως πιστοποιημένοι χρήστες µε τη χρήση κλειδάριθμου, µέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών είτε µε τη συνεργασία εργασιακού συμβούλου στα ΚΠΑ2 ΟΑΕ∆.

Η δαπάνη για την εφαρμογή του προγράμματος θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ.

Οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο ανωτέρω πρόγραμμα περιγράφονται αναλυτικότερα στη σχετική Δημόσια Πρόσκληση, που είναι αναρτημένη στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Αυτή είναι η αιτία της κακοκαιρίας στη χώρα μας - Πόσο θα κρατήσει το σπάνιο φαινόμενο

Εξέλιξη - σοκ στην τραγωδία με το στρατιώτη στη Ρω: Τι αποκαλύπτει η μητέρα του (pic)


ηλεκτρονικο τσιγαρο και αεροπλανο

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για τη βεβήλωση του Μνημείου Ολοκαυτώματος

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τον εντοπισμό των δραστών που βεβήλωσαν το Μνημείο Ολοκαυτώματος, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας.


Με έγγραφη εντολή προς την εισαγγελέα ποινικής δίωξης Δήμητρα Τσιαρδακλή, ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών ζητεί από τη Διεύθυνση Ασφαλείας να διεξάγει επείγουσα έρευνα για να διαπιστωθούν αυτεπάγγελτα διωκόμενες πράξεις, όπως βλάβη επίσημων κοινοποιήσεων, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διακεκριμένη φθορά, διατάραξη κοινής ειρήνης κ. ά.


ηλεκτρονικο τσιγαρο και αεροπλανο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, οι παραπάνω πράξεις είναι σε συνδυασμό με το νόμο για τη ρατσιστική βία, ενώ προς την κατεύθυνση του εντοπισμού των δραστών ζητείται να αξιοποιηθεί κάθε νομίμως διαθέσιμο τεχνολογικό μέσο (όπως βίντεο και φωτογραφίες).


ενας καινουριος μαθητης ταξη αστερατη

Να σημειωθεί ότι άγνωστοι πέταξαν, το βράδυ της Τετάρτης (29/6), μπογιές στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος, το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Ελευθερίας.


ωραια μερη στη κρητη

Οι πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας ανέφεραν ότι η ενέργεια αυτή φέρεται να αποδίδεται σε άτομα που αποκόπηκαν από την πορεία, που έγινε σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης στη συνέχεια του συλλαλητηρίου για το ονοματολογικό ζήτημα των Σκοπίων.



Πηγή: voria.gr

Αποστροφή και απερίφραστη καταδίκη για τη βεβήλωση από τη διοίκηση του Δήμου

Την «αποστροφή και την απερίφραστη καταδίκη της» για τη χθεσινοβραδινή (27/6) βεβήλωση - για τρίτη φορά μέσα σε λίγους μήνες - του μνημείου του Ολοκαυτώματος, στην πλατεία Ελευθερίας, εκφράζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης.

«Το μίσος και η ρατσιστική βία που οδήγησαν το χέρι των δραστών δεν αρμόζουν στη Θεσσαλονίκη, την πόλη που θα φιλοξενήσει το Μουσείο Ολοκαυτώματος Ελλάδας ως ένα μνημείο παγκόσμιας αναφοράς κατά του ρατσισμού. Δεν αρμόζουν, επίσης, στην πόλη που σφύζει από επισκέπτες από όλο τον κόσμο, που αποτελεί τουριστικό προορισμό ακριβώς χάρη στην πλούσια ιστορία της και στον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η βία κάθε είδους, οι βανδαλισμοί και οι προσβλητικές ύβρεις, που το τελευταίο διάστημα πληγώνουν τη συλλογική καθημερινότητα και διχάζουν τη δημόσια ζωή της πόλης, πρέπει επιτέλους να σταματήσουν» υπογραμμίζεται και σημειώνεται: «Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι οι διαφορές λύνονται με ψύχραιμο, νηφάλιο και πολιτισμένο διάλογο και μέσα από θεσμικές διαδικασίες. Όχι με αυτοδικία ούτε με τον νόμο της ζούγκλας. Οφείλουμε να επιστρέψουμε στις βασικές αρχές της δημοκρατίας, που είναι ο σεβασμός στον άλλον και στο δικαίωμά του να εκφράζει ελεύθερα τη γνώμη του. Μόνον έτσι μπορούμε να προσδοκούμε ότι η κοινωνία μας θα προχωρήσει μπροστά».

Αποτροπιασμός για τη βεβήλωση από τη Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος καταδικάζει «με τον πλέον απερίφραστο τρόπο τη βεβήλωση του Μνημείου του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος στην Πλατεία Ελευθερίας, στη Θεσσαλονίκη, που για μία ακόμη φορά έγινε στόχος ανεγκέφαλων αρνητών».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΠΟΕ, «ως απόγονοι των 353.000 Γενοκτονημένων Ελλήνων του Πόντου δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους εβραϊκής καταγωγής συμπολίτες μας και τον αποτροπιασμό μας για τη βέβηλη πράξη», «δηλώνουμε πάντοτε παρόντες στον αγώνα για την εμπέδωση της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ως προαπαιτούμενα του αγώνα για τη διεθνή αναγνώριση της Γενοκτονίας των προγόνων μας» και «καλούμε όλους τους Έλληνες πολίτες να δείξουν μηδενική ανοχή στον φασισμό και τους αρνητές των Γενοκτονιών».


βιετναμ αμφιθεας

Η προειδοποίηση - «βόμβα» επιστήμονα για τον καιρό στη χώρα μας τα επόμενα χρόνια

Νέα καιρικά δεδομένα για την Ελλάδα – Ποια ήταν η αιτία της κακοκαιρίας που σάρωσε τη χώρα τις τελευταίες ημέρες – Τι αναμένεται να συμβεί τα επόμενα χρόνια – Γιατί προειδοποιεί ο αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και διευθυντής του Εργαστηρίου Φυσικής της Ατμόσφαιρας, Ανδρέας Καζαντζίδης


ρι


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ασυνήθιστη χαρακτηρίζει την καιρική διαταραχή των τελευταίων ημερών ο αναπληρωτής καθηγητής Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών και διευθυντής του Εργαστηρίου Φυσικής της Ατμόσφαιρας, Ανδρέας Καζαντζίδης, ο οποίος μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο την αποδίδει, κατά την προσωπική του άποψη, στην κλιματική αλλαγή.

Όπως εξηγεί, «προφανώς το κλίμα αλλάζει και από τις μελέτες που έχουν γίνει φαίνεται ότι οι αλλαγές έρχονται μέσα από διαδοχικές ακραίες καταστάσεις» και πρόσθεσε: «Δηλαδή δεν μένουμε στο ότι κάθε χρόνο η θερμοκρασία τον Ιούνιο θα είναι 1/10 του βαθμού υψηλότερη σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, αλλά στο γεγονός ότι αυτή η αλλαγή θα έρχεται μέσα από πολύ ζεστές ή αντίστοιχα πολύ ψυχρές χρονικές περιόδους μέσα στον Ιούνιο».


καλος γυναικολογος κορυδαλλος

Παράλληλα, ο Ανδρέας Καζαντζίδης λέει ότι «ο Ιούνιος θεωρείται γενικά ένα ξηρός μήνας με λίγες βροχές, αλλά επειδή οι πρόσφατες διαταραχές ήλθαν σε συνέχεια και προηγούμενων διαταραχών μέσα στον ίδιο μήνα, το αποτέλεσμα φαίνεται ακόμα και σε περιοχές που δεν μας έχουν απασχολήσει για καταστροφές».


βιετναμ αμφιθεας

απολυτίκιο και κοντάκιο χριστουγέννων

«Για παράδειγμα», συνέχισε, «το ύψος της βροχής μέσα στον Ιούνιο ήταν αρκετά σημαντικό, δηλαδή μέχρι και 50% πάνω από τις μέσες κλιματικές τιμές που είχαμε».

Επίσης, όπως λέει ο Ανδρέας Καζαντζίδης «το φαινόμενο είχε έκταση που κάλυψε σχεδόν το σύνολο της χώρας, ακόμα και περιοχές των Κυκλάδων και της Κρήτης, όπου συνήθως τον Ιούνιο δεν βρέχει».

«Τέτοια φαινόμενα», σύμφωνα με τον καθηγητή, «καταγράφονται κατά καιρούς και οι μελέτες δείχνουν ότι όσο περνούν τα χρόνια, αυτά γίνονται όλο και πιο συχνά».

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε, «πέρυσι, στα μέσα του Ιουλίου, κατεγράφησαν ακραίες βροχοπτώσεις, καταστροφές σε καλλιέργειες, καθώς και σε δίκτυα ηλεκτροδότησης, ενώ υπήρξε και ένας νεκρός από κεραυνό στην περιοχή της Αμφιλοχίας».

Ποια είναι η αιτία της κακοκαιρίας

Όσον αφορά την καιρική διαταραχή των τελευταίων ημερών την χαρακτηρίζει, όπως προαναφέρθηκε, ασυνήθιστη για την εποχή, διότι όπως εξηγεί, «με βάση τις συνήθεις ατμοσφαιρικές συνθήκες τέτοιου είδους καιρικά συστήματα βρίσκονται σε βορειότερα γεωγραφικά πλάτη και επηρεάζουν κυρίως περιοχές που βρίσκονται στα βόρεια σύνορα της χώρας μας, δηλαδή την Ήπειρο, τη βορειοδυτική Μακεδονία και την Θράκη».

Όμως, αυτό το φαινόμενο, σύμφωνα με τον Ανδρέα Καζαντζίδη, «έχει ευρύτερη κλίμακα, δηλαδή είδαμε αντίστοιχα ασυνήθιστο καιρό και σε άλλες περιοχές της Ευρώπης, όπως για παράδειγμα στη βορειοδυτική και στη βορειοανατολική Ευρώπη, όπου κατεγράφησαν θερμοκρασίες που μπορεί να πλησίασαν ακόμα και τους 30 βαθμούς Κελσίου».

Σχετικά με τις καιρικές συνθήκες, ο Ανδρέας Καζαντζίδης λέει στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι «ο καιρός που γνωρίζουμε για την Ελλάδα το καλοκαίρι, βασίζεται στις θέσεις κάποιων συγκεκριμένων συστημάτων μέσα στην περιοχή μας, ξεκινώντας από την κεντρική Μεσόγειο και φθάνοντας μέχρι την Κύπρο και την Τουρκία». «Αυτός ο καιρός όπως τον γνωρίζουμε», συνεχίζει ο καθηγητής, «δεν έχει σταθεροποιηθεί», διότι όπως εξηγεί, «υπάρχει μία γενικότερη αστάθεια στην ατμόσφαιρα, η οποία πάντως κάποια στιγμή θα αποκατασταθεί».

Όμως, όπως τονίζει σε αυτό το σημείο, «ο καιρός παρουσιάζει εκπλήξεις και έχει μία ιδιαίτερη δυναμική», φέρνοντας ως παράδειγμα τη μεταφορά σκόνης τους προηγούμενους μήνες από τη Σαχάρα.

Διαβάστε επίσης:

Αναδύθηκε η 10η Πριγκηπόννησος! Ποια προφητεία τρέμουν οι Τούρκοι;


Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

αντιανεμικο odlo

Αποκαλύψεις – σοκ για κύκλωμα βιαστών στη Ρόδο: Η «παγίδα» που στήνουν στις γυναίκες

Αναστάτωση στη Ρόδο μετά από καταγγελίες για ομαδικούς βιασμούς τουριστριών – Τι αποκαλύπτουν δύο θύματα – Τι υποστηρίζει 24χρονος Σουηδός που φέρεται να βίασε ομαδικά δύο γυναίκες – Ποιος ο ρόλος του


αντιανεμικο odlo

Συναγερμός έχει σημάνει στη Ρόδο μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση σπείρας βιαστών.


κεφαλι μωρου σχημα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στην υπόθεση, τα νέα στοιχεία της οποίας προκαλούν σοκ, εμπλέκεται ένας 24χρονος Σουηδός, ο οποίος φέρεται να βίασε μαζί με φίλους του δύο μεθυσμένες τουρίστριες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική», ο κατηγορούμενος «ψάρευε» τις γυναίκες εκμεταλλευόμενος την μέθη τους, από συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο της οδού Ορφανίδου, στο οποίο μάλιστα ήταν υπάλληλος τα τελευταία χρόνια.


αρκουδα πολικη

Πληροφορίες, που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου αναφέρουν ότι ο 24χρονος συνήθιζε να βρίσκεται σε χώρους όπου συχνάζουν Σκανδιναβοί και να τους πείθει να αγοράζουν βραχιολάκια κατανάλωσης αλκοόλ, προκειμένου να προμηθεύονται απεριόριστες ποσότητες σε συμβεβλημένα μαγαζιά.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο 24χρονος κατά κύριο λόγο καθόταν έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου εργαζόταν για να πείθει πελάτες να διασκεδάσουν στο μαγαζί.

Σκοπός του ήταν να πλησιάζει τουρίστριες και εκμεταλλευόμενος την εργασία του να τις μεθάει.

Μάλιστα, αστυνομικός που κατέθεσε ως μάρτυρας στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 24χρονου υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος καθιστά αλλοδαπές ανίκανες να αντιδράσουν κατά την σεξουαλική πράξη στην οποία πολλές φορές παρευρίσκονται φίλοι ή γνωστοί του!

Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί ο 24χρονος φέρεται να συμμετείχε στον εξαναγκασμό δυο αλλοδαπών γυναικών σε σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους συνεργούς του, που διαπράχτηκαν την 19η και 26η Ιουνίου 2018.

Ο δράστης εντοπίστηκε το μεσημέρι της 28ης Ιουνίου 2018 κατά τη διάρκεια αστυνομικών αναζητήσεων και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από 18χρονη καταγγέλλουσα και ταυτοποιήθηκε.

Οι στιγμές φρίκες στα χέρια του

Υπενθυμίζεται ότι η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε την 19η Ιουνίου 2018 όταν μια 19χρονη Σουηδέζα κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ομαδικό βιασμό.

Η αλλοδαπή αναχώρησε μόνη της τα ξημερώματα της ίδιας ημέρας από το κατάστημα, καθώς δεν αισθανόταν καλά. Περπάτησε και έφτασε στην παραλία. Λίγη ώρα αργότερα την πλησίασε ένας άνδρας, την ρώτησε αν είναι καλά και εκείνη απάντησε αρνητικά και περπάτησε προς την παραλία.

Ο άνδρας αυτός, όπως υποστήριξε η γυναίκα, εκμεταλλευόμενος τη μέθη της, τη βίασε και ακολούθως ειδοποίησε άλλους που ασέλγησαν και την βίασαν.

Ακολούθησε δεύτερη καταγγελία από μια 18χρονη ομοεθνή της.

Η 18χρονη διασκέδαζε με δύο φίλες της και φεύγοντας από το ίδιο κατάστημα, διαπίστωσε ότι δεν είχε το κινητό της τηλέφωνο.

Άρχισε να το ψάχνει με τις φίλες της και κατέληξε στην ίδια παραλία. Εκεί, όπως υποστήριξε, τις πλησίασαν 7 με 8 άνδρες, την έβαλαν ανάμεσα τους και την έριξαν στην άμμο.

Την κρατούσαν, της ανέβασαν την φούστα κι άρχισαν να ασελγούν εις βάρος της. Ορισμένοι ήρθαν σε εξώγαμη συνουσία μαζί της παρά την θέλησή της.

Η ίδια ευρισκόμενη σε κατάσταση σοκ δεν μπορούσε να θυμηθεί λεπτομέρειες από το συμβάν.

Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος

Ο κατηγορούμενος απολογούμενος υποστήριξε ότι στην οδό Ορφανίδου διασκεδάζει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες κι ότι έχει ήδη έρθει σε εξώγαμη συνουσία με τη θέλησή τους με 15 περίπου Σκανδιναβές.

Υποστήριξε ότι με την πρώτη ήρθε σε επαφή μαζί της με τη θέλησή της και ότι η δεύτερη συμπεριφερόταν ως προκλητικά στο νυχτερινό κέντρο. Όπως είπε, ήρθε σε επαφή μαζί της στο δωμάτιό του και στο μπαλκόνι ήταν τρεις φίλοι του που δεν συμμετείχαν.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος διώκεται για βιασμό από δύο ή περισσότερους δράστες από κοινού και κατά συρροή και θα απολογηθεί τη Δευτέρα (02/07).

Πηγή: εφημερίδα «Δημοκρατική»

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με τον φαντάρο: Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις στον πατέρα του και η εξαφάνιση - μυστήριο

Αναδύθηκε η 10η Πριγκηπόννησος! Ποια προφητεία τρέμουν οι Τούρκοι;


υγραεριοκινηση suzuki swift

Τζακ ποτ στο Τζόκερ: Δείτε πόσα μοιράζει στην κλήρωση της Πέμπτης (05/07)

Τζόκερ: Τουλάχιστον 1.100.000 ευρώ θα μοιράσει το Τζόκερ στον τυχερό ή τους τυχερούς που θα μαντέψουν σωστά τους 5+1 τυχερούς αριθμούς της κλήρωσης την ερχόμενη Πέμπτη (05/07).


μην αρχιζεις την μουρμουρα λιωε

Οι σημερινοί (01/07) τυχεροί αριθμοί ήταν οι: 26, 29, 33, 39, 45 και Τζόκερ ο αριθμός: 13, ωστόσο δεν βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία και σημειώθηκε τζακ ποτ.


τα χιόνια στο κιλιμάντζαρο



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


tzoker2

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι βρέθηκαν στην δεύτερη κατηγορία (5αρια) του Τζόκερ τρεις επιτυχίες που κερδίζουν από 19.528,03 ευρώ.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ


υγραεριοκινηση suzuki swift

σχολικο βιβλιο λογοτεχνια β λυκειου

Νέες μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ

Προ των πυλών είναι η έκδοση από το ΑΣΕΠ της προκήρυξης για 53 μόνιμες προσλήψεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) μετά και από απόφαση του υπουργείου Εργασίας. Θα προσληφθούν διοικητικοί, μηχανικοί και πτυχιούχοι Πληροφορικής, στην Κεντρική και στις Περιφερειακές υπηρεσίες του Σώματος.


μαρέβα παναγιωτίδης

λιβανιου μανταλενα

Οι θέσεις αφορούν 16 Περιφερειακές υπηρεσίες και 41 Τμήματα του ΣΕΠΕ, ενώ 4 από αυτές θα διατεθούν για τα προστατευόμενα άτομα του νόμου 2643/98.


σχολικο βιβλιο λογοτεχνια β λυκειου



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την απόφαση κατανομής το προσωπικό που θα προσληφθεί είναι:

ΚΥ ΣΕΠΕ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕΠΕ
ΠΕ Πληροφορικής 2
ΤΕ Πληροφορικής 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού - Πτυχίο Νομικής 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού - Πτυχίο Νομικής 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού - Πτυχίο Νομικής 1

ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1

ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1

ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού - Πτυχίο Νομικής 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 2
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΡΗΤΗΣ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού - Πτυχίο Νομικής 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1

ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1

ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΘΗΝΩΝ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΚΡΗΤΗΣ
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μηχανολόγων 1

ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Ηλεκτρολόγων 1
ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών­Δομικών Έργων 1
Τμήμα Επιθεώρησης Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία Β’ Τομέα Αθηνών
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μηχανολόγων 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών 1
ΠΕ Θετικών Επιστημών ειδικότητας Βιοχημικών 1
ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Μηχανολόγων 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ – ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Ναυπηγών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 1

ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μηχανολόγων 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ - ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΠΕ Θετικών Επιστημών ειδικότητας Βιοχημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μεταλλειολόγων 1
ΤΕ Μηχανικών ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών­Δομικών Έργων 1
ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΑΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μηχανολόγων 1

Η προκήρυξη αναμένεται να δημοσιευτει τις επομενες μέρες.


Νέες μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ
01
Νέες μόνιμες προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ








σοφιτα vintage

Σπαραγμός και οδύνη: «Έσβησε» το χαμόγελο του Λουκά Παπαδόπουλου που τίμησε την Ελλάδα

Πένθος για την οικογένεια της ελληνικής ιππασίας, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού, καθώς ο βαλκανιονίκης της ιππασίας Λουκάς Παπαδόπουλος υπέκυψε στα τραύματά του, σχεδόν τέσσερις μήνες μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα.


Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία της Ιππασίας αναφέρει:


παρατηρήσεις



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Θλιβερή μέρα η σημερινή για την οικογένεια της ελληνικής ιππασίας... Έφυγε σήμερα από τη ζωή, μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα και 114 ημέρες μάχης, ο Λουκάς Παπαδόπουλος, αθλητής και αγωνιστής μέχρι τέλους. Ο Λουκάς ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας, Πρωταθλητής και Χρυσός Βαλκανιονίκης και μια μεγάλη ελπίδα για το μέλλον της Ελληνικής ιππασίας. Πάνω από όλα όμως, ήταν ένας αθλητής με ήθος και ευγένεια. Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Τρίτη 3 Ιουλίου 2018 και ώρα 18.00 στον ΙΝ Αγίου Γεωργίου Μελισσίων».


σοφιτα vintage

Και καταλήγει: «Λουκά, η καλή σου καρδιά, η ευγένεια και το γέλιο σου μας λείπουν κάθε μέρα και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Τα άλογα να γεμίζουν τον Παράδεισό σου! Καλό σου ταξίδι!».


βαρβακειος αγορα ωραριο λειτουργιας

εγκολπιο επιτροπου

Προκήρυξη 14 κενών οργανικών θέσεων ναυτικών ειδικοτήτων για την Πλοηγική Υπηρεσία

Στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας που καταβάλλεται από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τη Γενική Γραμματεία Λιμένων Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων για τη βελτίωση και την ενίσχυση των Υπηρεσιών της Πλοηγικής Υπηρεσίας, εκδόθηκε Απόφαση – Προκήρυξη για την πλήρωση δεκατεσσάρων (14) κενών οργανικών θέσεων μόνιμου προσωπικού ναυτικών ειδικοτήτων του Υ. ΝΑ. Ν.Π.


κουραμπιέδες χωρίς αυγά

Η προκήρυξη αφορά στη στελέχωση των πλοηγικών σταθμών Πειραιά, Θεσσαλονίκης, Βόλου, Χαλκίδας, Πάτρας και Σύρου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής από 2-7-2018 έως 16-7-2018.


σκαλες μεταχειρισμενες

Για περισσότερες πληροφορίες η εν λόγω προκήρυξη, καθώς και υποδείγματα αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα https://diavgeia. gov.gr/f/nautilias_new ΑΔΑ: 6ΣΟΡ4653ΠΩ-ΕΚΧ, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου www.yen.gr.


εγκολπιο επιτροπου

λιρες τραπεζα ελλαδος

Καμαρώστε το Λύκειο Ελληνίδων Θεσσαλλονίκης να χορεύει χανιώτικο συρτό (vid)

Πριν από λίγες ημέρες, κατά την διάρκεια του εθίμου του Κλήδονα σε εκδήλωση της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, το χορευτικό συγκρότημα του Λυκείου Ελληνίδων Θεσσαλονίκης προσέφερε σε όλους υπέροχες στιγμές και κέρδισε το πιο δυνατό χειροκρότημα.


μεταβιβαση εταιρικων μεριδιων επε υπεραξια

Οι έμπειροι χορευτές και οι χορεύτριες παραδοσιακών χορών, παρουσίασαν έναν άψογο χανιώτικο συρτό ντυμένοι με πανέμορφες Κρητικές φορεσιές.


λιρες τραπεζα ελλαδος



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Daynight.gr.



πρωταθλημα ξιφασκιας 2014

τι προηγειται το ναι η το οχι

ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις που έρχονται μέσα στο καλοκαίρι για μόνιμες προσλήψεις

Έτοιμοι είναι 8 διαγωνισμοί μέσω ΑΣΕΠ για προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στο Δημόσιο. Θα αποσχοληθούν περισσότεροι από 1.300 εργαζόμενοι σε υπουργεία και Δήμους και δημόσιους οργανισμού.


ενωση αγροτικων συνεταιρισμων δερβενιου

Μετά την 20 Αυγούστου και έως τα τέλη του Σεπτεμβρίου ή το αργότερο στα μέσα Οκτωβρίου το Δημόσιο θα ανοίξει τις «πύλες» του για 1.384 εργαζόμενους οι οποίοι θα καταλάβουν αντίστοιχες μόνιμες θέσεις.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Με συμπληρωματική της 3Κ/2018 θα προκηρυχθούν οι 757 θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων (καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμός κλπ). Οι θέσεις θα αφορούν τόσο σε πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, όσο όμως και σε υποψηφίους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (οδηγοί τεχνικοί) αλλά και υποχρεωτικής εκπαίδευσης (εργάτες).


τι προηγειται το ναι η το οχι

Αποκλειστικά σε νησιωτικούς δήμους θα προκηρυχθούν 118 θέσεις ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ για την κάλυψη κενών σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές του Αιγαίου.


μην μου μιλας για νταλαβερια

Στο Σώμα Επιθεωρητών Εργασίας θα προκηρυχθούν 58 θέσεις εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισές αφορούν σε ΠΕ Διοικητικού – Οικονομικού, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις θα απαιτηθεί και πτυχίο Νομικής. Ταυτόχρονα ζητούνται ειδικότητες όπως μηχανικοί ΠΕ και ΤΕ με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Σε συνέχεια των 548 μόνιμων υπαλλήλων η ΑΑΔΕ θα προχωρήσει στην πρόσληψη ακόμη 100 ατόμων με πτυχίο πληροφορικής, ενώ υπάρχει περίπτωση να ανοίξουν επιπλέον 20 θέσεις με ξεχωριστό διαγωνισμό και θα αφορούν σε ειδικότητα χημικού.

Ακόμη, 137 θέσεις θα προκηρυχθούν σε διάφορους φορείς του Δημοσίου, σε δήμους και περιφέρειες, στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, την Ιερά Μονή Τριφυλίας και Ολυμπίας, αλλά και στην ΕΥΑΘ και τα επιμελητήρια Θεσσαλονίκης και Λακωνίας όπου ζητούνται άτομα ΠΕ και ΤΕ για διοικητικές θέσεις με πτυχία ηλεκτρονικών υπολογιστών, λογιστικού, διοικητικού κλπ

Επιπλέον, 79 θέσεις θα «ανοίξουν» στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας η οποία αναζητά 9 δικηγόρους, 52 πτυχιούχους οικονομικού, διοικητικού και πληροφορικής, 7 ΔΕ διοικητικών γραμματέων και 2 ΥΕ κλητήρες.

Τέλος αναμένεται να προσληφθούν 120 άτομα στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών για τη θέση του ελεγκτή κομίστρου.


ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις που έρχονται μέσα στο καλοκαίρι για μόνιμες προσλήψεις
01
ΑΣΕΠ: Οι προκηρύξεις που έρχονται μέσα στο καλοκαίρι για μόνιμες προσλήψεις








εφορια αγιων αναργυρων επικοινωνια

Σάλος στη Ρόδο: Μητέρα και κόρη είχαν τον ίδιο εραστή - Πώς αποκαλύφθηκε το μυστικό

Τον ίδιο εραστή μοιράζονταν μητέρα και κόρη από τη Ρόδο, αλλά στο τέλος τον έσυραν στα δικαστήρια, καθώς εκείνος φέρεται ότι δημοσίευσε άσεμνες φωτογραφίες της νεαρής.


Η «πιπεράτη» υπόθεση με τις ροζ πτυχές και πρωταγωνίστριες τις δύο γυναίκες, που κατέθεσαν μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα, έχει προκαλέσει πρωτοφανές σούσουρο στην περιοχή του ανατολικού τμήματος του νησιού.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πριν από τρία χρόνια η 38χρονος (τότε) μητέρα έκανε δεσμό με έναν 35χρονο. Ωστόσο, κάποια στιγμή χώρισαν με τον άνδρα... να βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της κόρη της. Έτσι, πέρυσι έκανε σχέση με την κόρη της γυναίκας, με την οποία επίσης χώρισε τον περασμένο Μάιο.


εφορια αγιων αναργυρων επικοινωνια

μελ χαρτοβιομηχανια τηλεφωνα

Τότε ξεκίνησε η υπόθεση που έφτασε στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, με την 21χρονη σήμερα κοπέλα και τη 41χρονη μητέρα της να έχουν υποβάλει μήνυση εναντίον του πρώην εραστή τους.


ειδησεις ρικ

Οι άσεμνες φωτογραφίες και οι απειλές

«Όπως καταγγέλλουν μητέρα και κόρη, ο 38χρονος σήμερα τράβηξε κρυφά με το κινητό του φωτογραφίες της κοπέλας κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους συνευρέσεων. Όταν εκείνη του ζήτησε στις αρχές Μαΐου να χωρίσουν, άρχισε να τις δείχνει σε τρίτους για να την εκδικηθεί.

Με την αίτησή της ζητά να σταματήσει ο πρώην σύντροφό της να την προσβάλει κα να μειώνει την προσωπικότητά της, και σε διαφορετική περίπτωση να του επιβληθεί προσωπική κράτηση τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για κάθε παράβαση των όρων της απόφασης που θα εκδοθεί.

«Ο 38χρονος δεν συμμορφώθηκε με καμία από τις συστάσεις που του έκαναν ο εισαγγελέας και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, οπότε αναγκαστικά προσφύγαμε στα δικαστήρια για να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα. Ήδη έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή που τον υποχρεώνει (έως την έκδοση της απόφασης) να μην πλησιάζει την εντολέα μου, να μην στέλνει στην ίδια ή σε τρίτους απειλητικά ή υβριστικά μηνύματα και φυσικά να μην δείχνει σε τρίτα πρόσωπα φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο που την απεικονίζουν.

Επίσης απαγορεύεται να την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων, είτε στο σπίτι της, είτε στη δουλειά της, να την απειλεί ή να την βρίζε κατά πρόσωπο ή τηλεφωνικά», λέει στην εφημερίδα Espresso, η δικηγόρος της 21χρονης, η οποία πρόσθεσε ότι έχει ήδη κατατεθεί στον εισαγγελέα μηνυτήρια αναφορά για κακουργηματική πράξη.

Διαβάστε επίσης:

Στη φυλακή γνωστός παίκτης reality για ομαδικούς βιασμούς στη Ρόδο

Καιρός: «Βόμβα» από την ΕΜΥ - Θα «ψηθούμε» τις επόμενες ώρες - Θερμή εισβολή στη χώρα μας


σκρουτζ ελβετικα μαχαιρια

Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας: Ύποπτος φάκελος στα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ

Νέο κρούσμα μετά τον μπαράζ αποστολών σε Πανεπιστήμια


«Ύποπτος» φάκελος εντοπίστηκε στα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στην Αθήνα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο έχουν κληθεί οι Αρχές για τον παραλάβουν.


σκρουτζ ελβετικα μαχαιρια

τι γινεται αν δεν ρευτει το μωρο

Τα γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας στεγάζονται στην οδό Μιχαλακοπούλου 91 στο κέντρο της Αθήνας.


τεχνολογια και εργαλεια

Διαβάστε επίσης:

Συλλαλητήριο Μακεδονία: Βίντεο σοκ - Άγριος ξυλοδαρμός αστυνομικού


πατρικη αδεια στον ιδιωτικο τομεα

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 57χρονου από την Αλεξανδρούπολη

Αίσιο τέλος είχε τελικά η υπόθεση της εξαφάνισης του Λευτέρη Ηπειρώτη καθώς βρέθηκε σώος το μεσημέρι της Πέμπτης (5/7).


πατρικη αδεια στον ιδιωτικο τομεα

υγειονομικο ανατολικης αττικης

Όπως αναφέρει το e-evros, ο 57χρονος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από την περασμένη Παρασκευή, εντοπίστηκε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης σε χωριό της Ροδόπης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν ύστερα από οργανωμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή τις τελευταίες 6 ημέρες.


μαριος φραγκουλης θεοδωρακης

Ο Λευτέρης Ηπειρώτης βρέθηκε μαζί με το αυτοκίνητό του σε απομακρυσμένη ορεινή περιοχή, ενώ είναι καλά στην υγεία του.

Νωρίτερα το μεσημέρι ειδοποιήθηκε η αδερφή του αγνοούμενου, ενώ ο ίδιος μετά τον εντοπισμό του μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Αλεξανδρούπολης.