Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

σκαλωσιες αλουμινιου μεταχειρισμενες τιμες

Για γέλια! «Τζόγος» οι Πανελλήνιες - 1.000 μόρια μπόνους σε όσους δηλώσουν μία σχολή

Εκεί στο υπουργείο Παιδείας από ό, τι φαίνεται έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν, καθώς εν μέσω πανελληνίων, μιλούν για σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο εισαγωγής των υποψηφίων στην ανώτατη εκπαίδευση...


don johnson oil

Στον τζόγο... φαίνεται ότι θέλει να μυήσει τους 17χρονους μαθητές, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία, ομότιμος πανεπιστημιακός Αντώνης Λιάκος, καθώς τώρα εξετάζουν να πριμοδοτούν με 1.000 μόρια – μπόνους σε όσους τελειόφοιτους (θυμίζουμε 17χρονους) γνωρίζουν το τι θέλουν να κάνουν στη ζωή τους και δηλώσουν στο μηχανογραφικό μόνο μια σχολή!




  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Άλλωστε, είναι απόλυτα φυσιολογικά ένα παιδί στα 17 του χρόνια να ξέρει τι θέλει να κάνει στο μέλλον και τι σπουδές θα ακολουθήσει... αν δεν ξέρει, τότε θα «τιμωρείται» και δεν θα παίρνει τα 1.000 μόρια.


σκαλωσιες αλουμινιου μεταχειρισμενες τιμες

υποστηρίζω αντίθετο

Ο ίδιος ο κ. Λιάκος προσπαθώντας να υπερασπιστεί την πρότασή του είπε «πως η καινοτομία του συστήματος είναι η επιβράβευση όσων είναι συνειδητοποιημένοι για το τι θέλουν να σπουδάσουν».

Για παράδειγμα, αν ένας υποψήφιος δηλώσει μία και μόνο σχολή θα πάρει 1.000 μόρια αποκτώντας ισχυρό προβάδισμα έναντι των άλλων. Αν επιλέξει δύο τμήματα, οι συντελεστές διαφοροποιούνται σε 65% για α' επιλογή και 35% για τη β' επιλογή. Αν επιλέξει τρεις σχολές τότε επιμερίζεται σε 55% για την α' επιλογή, 30% για τη β' και 15% για την γ' επιλογή. Όπως αναφέρει η πρόταση ο συντελεστής θα συνεχίζει φθίνοντας έως και τη δέκατη επιλογή τμήματος.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις πανελλήνιες εξετάσεις


υψος κανονικης μπασκετας

Αποκλειστικό CNN Greece: Σε βιβλίο ιατροδικαστικής η βόμβα στην Εισαγγελέα

Σε ένα βιβλίο ιατροδικαστικής ύλης, που περιέχει πληροφορίες και χρησιμοποιείται από τους ιατροδικαστές, τοποθέτησαν οι τρομοκράτες τη βόμβα που θα σκότωνε χθες την Εισαγγελέα.


Το βιβλίο από χθες το βράδυ βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για DNA και αποτυπώματα. Αξιωματικοί της αντιτρομοκρατικής έχουν αρχίσει να ψάχνουν σε βιβλιοπωλεία για να εντοπίσουν τα σημεία που πωλείται το συγκεκριμένο βιβλίο, για να διαπιστώσουν αν είναι ευρέως διαθέσιμο και άρα οι τρομοκράτες θα μπορούσαν να το προμηθευτούν από οπουδήποτε, ή έκαναν το λάθος να το αγοράσουν από σημείο που περιορισμένος αριθμός ανθρώπων επισκέπτεται.


υψος κανονικης μπασκετας

απο που κολλας σταφυλοκοκκο



  • Καιρός: Η «Χιόνη» κυκλώνει» την Ελλάδα – Καταιγίδες, χιόνια και τσουχτερό κρύο – Πού θα το στρώσει


Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr.



κατερινα βαλα αλοννησος

τηλεσκοπικα αλυσοπριονα echo

Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένος στραγγάλισε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους

Το έγκλημα διαπράχθηκε το πρωί της Παρασκευής (3/6/2016), στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι.


Ο 83χρονος κατηγορείται ότι σκότωσε διά στραγγαλισμού την 71χρονη σύζυγό του στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.


τηλεσκοπικα αλυσοπριονα echo



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή, ο θάνατος της ηλικιωμένης γυναίκας πιθανόν να οφείλεται σε στραγγαλισμό.


πρωτευουσα λιβυης

προσθηκη υποτιτλων

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες, προηγήθηκε έντονος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού.

Ο ηλικιωμένος δράστης θα οδηγηθεί αύριο, Σάββατο (4/6) στον εισαγγελέα.


ναυτιλιακο μουσειο καρδαμυλων

Πανελλήνιες 2016 - ΕΠΑΛ: Δείτε τις απαντήσεις στα θέματα των σημερινών (04/06) μαθημάτων

Με μαθήματα των ΕΠΑΛ συνεχίστηκαν και σήμερα Σάββατο 4 Ιουνίου, οι Πανελλήνιες - Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016.


Τέσσερα ήταν τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ με το νέο σύστημα και πέντε για τους υποψήφιους που γράφουν με το παλαιό σύστημα.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


ΕΠΑΛ με το ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


ναυτιλιακο μουσειο καρδαμυλων
  • Αρχιτεκτονικό Σχέδιο - Δείτε ΕΔΩ τα θέματα
  • Στοιχεία Μηχανών - Δείτε ΕΔΩ τα θέματα
  • Δίκτυα Υπολογιστών - Δείτε ΕΔΩ τα θέματα - Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις
  • Ηλεκτροτεχνία - Δείτε ΕΔΩ τα θέματα - Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις

ΕΠΑΛ με το ΠΑΛΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ


κορδονια με βελονακι

αλφαβηταρι στα αγγλικα
  • Αρχιτεκτονικό Σχέδιο - Δείτε ΕΔΩ τα θέματα
  • Στοιχεία Μηχανών - Δείτε ΕΔΩ τα θέματα
  • Δίκτυα Υπολογιστών ΙΙ - Δείτε ΕΔΩ τα θέματα - Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις
  • Ηλεκτροτεχνία ΙΙ - Δείτε ΕΔΩ τα θέματα - Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις
  • Αγωγή Προσχολικής Ηλικίας - Δείτε ΕΔΩ τα θέματα

Συνεχής ροή για τα θέματα των Πανελληνίων - Πανελλαδικών 2016

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις 2016

Αυτοί έχουν δικαίωμα να δώσουν επαναληπτικές εξετάσεις

Στις επαναληπτικές εξετάσεις των Πανελλαδικών - Πανελληνίων Εξετάσεων 2016 μπορούν να δώσουν όσοι υποψήφιοι εξετάζονται με το νέο σύστημα, αλλά δεν είχαν δηλώσει τέταρτο μάθημα.

Στις επαναληπτικές εξετάσεις των Πανελλαδικών μπορούν να δώσουν όσοι υποψήφιοι εξετάζονται με το νέο σύστημα, αλλά δεν είχαν δηλώσει τέταρτο μάθημα, που συμπληρώνει την Ομάδα Προσανατολισμού τους, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας.

Αυτό αφορά το μάθημα των Λατινικών (για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Βιολογία και τα Μαθηματικά (για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών), καθώς επίσης και τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Έτσι, στην περίπτωση που υποψήφιοι προσήλθαν για εξέταση στα παραπάνω μαθήματα και δεν τους επετράπη η συμμετοχή, μπορούν να προσέλθουν στις επαναληπτικές εξετάσεις (ξεκινούν στις 8 Ιουνίου), χωρίς την προσκόμιση άλλων δικαιολογητικών.

Μεγάλες ανατροπές στις βάσεις και «σκληρή μάχη» για μια θέση στις υψηλόβαθμες σχολές

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στη Χημεία (Νέο Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στη Χημεία (Παλαιό Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στα Λατινικά ΓΕΛ (Νέο Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στα Λατινικά ΓΕΛ (Παλαιό Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Χημεία (Νέο Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στη Χημεία (Παλαιό Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Λατινικά ΓΕΛ (Νέο Σύστημα)

Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στα Λατινικά ΓΕΛ (Παλαιό Σύστημα)


να μ αγαπας ακορντα

Κοινωνικός Τουρισμός 2016: Αιτήσεις από 8 Ιουνίου για Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω

Από την Τετάρτη 8 Ιουνίου θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων σε Λέσβο, Χίο, Σάμο, Λέρο και Κω να υποβάλουν αιτήσεις στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ «Επιδότηση Διακοπών Εργαζομένων, Ανέργων και των Οικογενειών αυτών με Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2015-2016» που ήδη υλοποιείται βάσει της υπ΄ αριθμ. 6/2015 Δημόσιας Πρόσκλησης.


χωροι για βαπτιση στο ηρακλειο κρητησ

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται από πιστοποιημένους χρήστες, αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr). Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοικτή καθ’ όλη τη διάρκεια υλοποίησης του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού έτους 2015-2016 (ημερομηνία λήξης 30.11.2016).


να μ αγαπας ακορντα

καταστροφη χημικων στην κρητη



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Με το συμπληρωματικό πρόγραμμα αυξάνονται τόσο τα ποσά επιδότησης των δικαιούχων που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους καταλύματα των νήσων Λέσβου, Χίου, Σάμου, Λέρου και Κω όσο και η διάρκεια των επιδοτούμενων διανυκτερεύσεων, οι οποίες πλέον μπορούν να είναι έως 10, ενώ καταργούνται τα ποσά ιδιωτικής συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Προγράμματος οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ.


run all night πρεμιερα

Ιεράπετρα: Έκλεψαν σπάνιες εικόνες

Ούτε ιερό, ούτε όσιο δεν είχαν οι δράστες που «άνοιξαν» τον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων Ανατολής της Ιεράπετρας και έκλεψαν σπάνιες εικόνες.


run all night πρεμιερα

διαδρομη λεωφορειου χ97

Το περιστατικό αυτό έγινε προχθές τη νύχτα, καθώς χθες το πρωί οι άνθρωποι της εκκλησίας αντίκρισαν την είσοδο του Ναού να είναι ανοιχτή και από μέσα να λείπουν τα ανεκτίμητα κειμήλια.


φωτοβολιδες skroutz



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Συνολικά κλάπηκαν πέντε εικόνες με τις δύο να έχουν ανεκτίμητη αξία και είναι οι εικόνες του Χριστού Παντοκράτορος, της Παναγίας Οδηγητρίας που χρονολογούνται στα 1.40, είναι κωνσταντινοπολίτιθκης τεχνοτροπίες και προέρχονται από την ιστορική Μονή Αγίων Αποστόλων Καρκασίων.

Οι υπόλοιπες τρεις – επίσης σημαντικές – εικόνες είναι οι: Παναγία Ελεούσα, Δέηση και Μεταμόρφωση που χρονολογούνται στον 17ο – 18ο αιώνα.

Όπως αναφέρει ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας, Κύριλλος Διαμαντάκης: «Οι εικόνες είναι καταγεγραμμένες στα Μητρώα του Υπουργείου Πολιτισμού και πρέπει να γνωρίζουν οι ανεγκέφαλοι αρχαιοκάπηλοι πως δεν πρόκειται να πουληθούν σε οποιαδήποτε δημοπρασία και αν βγούν».

Για το θέμα έχει ενημερωθεί η αστυνομία που ήδη έχει ξεκινήσεις τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης

Πηγή cretapost


βραβευμενες ταινιες με οσκαρ 2015

Σαν σήμερα το 1931 γεννήθηκε η ποιήτρια Κική Δημουλά

Διακεκριμένη και πολυβραβευμένη ποιήτρια της δεύτερης μεταπολεμικής γενιάς, με μεγάλη απήχηση στο αναγνωστικό κοινό


Η Βασιλική Ράδου, όπως ήταν το πατρικό της όνομα, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Ιουνίου του 1931, με καταγωγή από την Καλαμάτα.


κενα πορειας



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Μετά τις εγκύκλιες σπουδές της, προσελήφθη ως υπάλληλος στην Τράπεζα της Ελλάδος, στην οποία εργάστηκε επί 25 χρόνια, έως το 1974, οπότε και συνταξιοδοτήθηκε. Για μια οκταετία εργάστηκε αποσπασμένη στη σύνταξη του περιοδικού Kύκλος, που εξέδιδε η τράπεζα, με λογοτεχνικό και οικονομικό περιεχόμενο, στο οποίο δημοσιεύονταν κείμενά της.


βραβευμενες ταινιες με οσκαρ 2015

γιατρός στην σουηδια

Το 1954 παντρεύτηκε τον ποιητή Άθω Δημουλά (1921-1986), ο οποίος εργαζόταν ως πολιτικός μηχανικός στους Ελληνικούς Σιδηροδρόμους. Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά, τον Δημήτρη (1956) και την Έλση (1957).

Η Κική Δημουλά πρωτοεμφανίστηκε στα γράμματα το 1952 με την ποιητική συλλογή Ποιήματα, την οποία αποκήρυξε μετά από λίγο και την απέσυρε από την κυκλοφορία. Από τότε εξέδωσε τις ποιητικές συλλογές:

Έρεβος (1956)
Ερήμην (1958)
Επί τα ίχνη (1963)
Το λίγο του κόσμου (1971)
Το τελευταίο σώμα μου (1981)
Χαίρε ποτέ (1988)
Η εφηβεία της λήθης (1994)
Ενός λεπτού μαζί (1998)
Ποιήματα (συγκεντρωτική έκδοση 1998)
Ήχος απομακρύνσεων (2001)
Χλόη θερμοκηπίου (2005)
Συνάντηση (Ανθολογία με εβδομήντα τρία ζωγραφικά έργα του Γιάννη Ψυχοπαίδη, 2007)
Μεταφερθήκαμε παραπλεύρως (2007)
Τα εύρετρα ( 2010)

Το 1972 τιμήθηκε με το Β' Κρατικό Βραβείο Ποίησης για τη συλλογή «Το λίγο του κόσμου», το 1989 με το Κρατικό Βραβείο Ποίησης για τη συλλογή «Χαίρε Ποτέ», το 1996 με το Βραβείο Ουράνη της Ακαδημίας Αθηνών για τη συλλογή «Η εφηβεία της λήθης» και το 2001 με το Αριστείο των Γραμμάτων της Ακαδημίας Αθηνών, για το σύνολο του έργου της. Τον ίδιο χρόνο της απονεμήθηκε ο Χρυσός Σταυρός του Τάγματος της Τιμής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Στεφανόπουλο.

Το 2002 εξελέγη τακτικό μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, η τρίτη μόλις γυναίκα, που έτυχε αυτής της τιμής, από το ανώτατο πνευματικό ίδρυμα της Ελλάδας. Οι βραβεύσεις για την Κική Δημουλά συνεχίστηκαν το 2009 με το Ευρωπαϊκό Βραβείο Λογοτεχνίας για το σύνολο του έργου της και το 2010 με το Μεγάλο Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας, επίσης, για το σύνολο του έργου της. Ποιήματά της έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες του κόσμου (Αγγλικά Γαλλικά, Ισπανικά, Ιταλικά, Πολωνικά, Βουλγαρικά, Γερμανικά, Σουηδικά κ. ά.).

Η Κική Δημουλά έχει να επιδείξει και ένα μικρό σε έκταση αφηγηματικό έργο, μία επιλογή του οποίου περιέχεται στο βιβλίο «Εκτός Σχεδίου» (2005). Κυκλοφορούν, επίσης, η ομιλία που εκφώνησε στην Ακαδημία Αθηνών κατά την τελετή υποδοχής της με τίτλο «Ο Φιλοπαίγμων Μύθος» (2004) και η ομιλία της στην Αρχαιολογική Εταιρεία με τίτλο «Έρανος σκέψεων» (2009).

Ο ποιητικός λόγος της Κικής Δημουλά ακολούθησε μια εξελικτική πορεία, με επιδράσεις από την καβαφική ποίηση στο ξεκίνημά του και με βασικά χαρακτηριστικά στοιχεία τη λογοπλαστική τάση και την εικονοπλαστική ενάργεια. Ο προβληματισμός της Δημουλά, σαφώς υπαρξιακός, εκφράζει την αγωνιώδη αναζήτησή της για το νόημα της φθαρτής ανθρώπινης ζωής. Τα θέματα που κυριαρχούν στα ποιήματά της είναι η απουσία, η φθορά, η απώλεια, η μοναξιά και ο χρόνος.

Στοιχεία της γραφής της είναι ο γοργός και αιχμηρός στίχος, ο ειρωνικός τόνος με τη χρήση των λέξεων της καθαρεύουσας, της τεχνολογίας, της αργκό ή και νεολογισμών, η φιλοπαίγμων διάθεση με την παράθεση αντίθετων ή ομόηχων λέξεων, η ηθελημένη αμέλεια στη σύνταξη και οι επαναλήψεις.

Πηγή πληροφοριών: sansimera.gr


παραμυθούπολη λευκωσία 2017

ΑΣΕΠ: 2.237 αιτήσεις για την προκήρυξη 1ΕΓ/2016

Γνωστοποιείται ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 1ΕΓ/2016 του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΦΕΚ 3/10-05-2016 και διορθ. ΦΕΚ 4/19-05-2016, Τεύχη Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 38 του Ν. 4369/2016 (ΦΕΚ 33/τ. Α'/27-02-2016), δύο χιλιάδων εκατόν τριάντα ένα (2.131) θέσεων, τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δημοσίων Υπηρεσιών και Νομικών Προσώπων του Δημόσιου Τομέα, υποβλήθηκαν συνολικά 2.237 αιτήσεις.


εργοστασια εργασια θεσσαλονικη

Ειδικότερα, υποβλήθηκαν:


παραμυθούπολη λευκωσία 2017

διεύθυνση γεωργίας κιλκίς



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


  • 478 αιτήσεις για την κάλυψη 720 θέσεων κατηγορίας Π. Ε.
  • 332 αιτήσεις για την κάλυψη 368 θέσεων κατηγορίας Τ. Ε.
  • 1.427 αιτήσεις για την κάλυψη 1.043 θέσεων κατηγορίας Δ. Ε.

οικοδόμηση του έθνους

Έτσι θα είναι οι νέες ταυτότητες - Μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε και πόσο θα σας κοστίσουν (pic)

Μεγάλη αλλαγή αναμένεται τους επόμενους μήνες στις αστυνομικές ταυτότητες.


οικοδόμηση του έθνους

ενοικιασεις διαμερισματων αθηνα επιπλωμενα

Η διαδικασία για τις νέες ταυτότητες προβλέπει ότι οι επιτροπές που έχουν αναλάβει το έργο θα πρέπει να έχουν παραδώσει τους φακέλους με τις προτάσεις τους ως τα μέσα Ιουνίου. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο σχετικός διαγωνισμός για τον ανάδοχο και ύστερα ως την άνοιξη ή το καλοκαίρι του 2017 θα ξεκινήσει η κυκλοφορία των νέων ταυτοτήτων. Ουσιαστικά σε ένα χρόνο από τώρα όλες οι ταυτότητες θα αρχίσουν να αντικαθίστανται.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Οι νέες ταυτότητες θα περιέχουν μικροτσίπ στο οποίο σε πρώτη φάση θα αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά, ενώ σε δεύτερη φάση ίσως περιλαμβάνουν και τον ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ κ. λπ. έτσι ώστε η χρήση της να επεκταθεί και στις υγειονομικές υπηρεσίες αλλά και στην εφορία, ίσως και στις τράπεζες.


μανη μονεμβασια αποσταση

Το κόστος της αλλαγής για τους πολίτες εκτιμάται ότι θα είναι 10 ευρώ για την πληρωμή του αντίστοιχου παραβόλου. Στο κράτος υπολογίζεται ότι οι ταυτότητες αυτές θα κοστίσουν περί τα 80 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Υπενθυμίζεται ότι οι αλλαγές στις ταυτότητες θα πραγματοποιηθούν έπειτα από τις σφοδρές πιέσεις κυρίως από τις ΗΠΑ και ύστερα από έκθεση του State Department για την τρομοκρατία στην οποία γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στις ελληνικές αστυνομικές ταυτότητες οι οποίες είναι ευάλωτες σε παραχάραξη καθώς δεν διαθέτουν κανένα νέο χαρακτηριστικό ασφαλείας όπως είναι οι ψηφιακές φωτογραφίες και τα βιομετρικά στοιχεία.

«Η επιτροπή του ΥΠΕΣ και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη ολοκληρώνει το νομοθετικό πλαίσιο για τη νέα ταυτότητα. Έντεκα εκατομμύρια έγγραφα και πιστοποιητικά του Δημοσίου θα αποτελούν παρελθόν», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, καθώς «από τον Οκτώβριο θα υπάρχει το μητρώο πολιτών και η χώρα θα έχει απαλλαγεί από όλο αυτό το μπέρδεμα. Έτσι, θα μπορούν να διασυνδεθούν όλες οι βάσεις δεδομένων του Δημοσίου».

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr πώς θα είναι οι νέες ταυτότητες


Έτσι θα είναι οι νέες ταυτότητες - Μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε και πόσο θα σας κοστίσουν (pic)
01
Έτσι θα είναι οι νέες ταυτότητες - Μέχρι πότε πρέπει να τις αλλάξετε και πόσο θα σας κοστίσουν (pic)








μονοχρωμες εικονες

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι σε ΟΛΠ και ΟΛΘ

Για 12η ημέρα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.


Καθώς συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των λιμενεργατών, προβλήματα προκαλούνται στη διακίνηση των εμπορευματοκιβωτίων, στη τροφοδοσία και μεταφορά αποσκευών κρουζιεροπλοίων.


μονοχρωμες εικονες

προθεσμια πληρωμης τελων κυκλοφοριας 2015



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Την προσεχή Τετάρτη (08/0)το πρωί, οι εργαζόμενοι στα λιμάνια θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Δημοτικό Θέατρο και πορεία προς τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, ενώ αύριο Τρίτη, αντιπροσωπεία των εκπροσώπων των εργαζομένων θα έχουν νέα συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα και εκπροσώπους συναρμόδιων υπουργείων.


λουκάς βλάχος facebook

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος των λιμενεργατών Νίκος Γεωργίου, τόνισε ότι στη νέα σύμβαση παραχώρησης που αναμένεται να εγκριθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου από τη γενική συνέλευση των μετόχων του Οργανισμού, δεν υπάρχει καμία αναφορά στο νόμο 2688 για μετατροπή του ΟΛΠ από νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου σε ανώνυμη εταιρεία, ενώ δεν περιγράφεται πουθενά ο γενικός κανονισμός προσωπικού.

Αναφορικά με το άρθρο 12 της σύμβασης που επιτρέπει στο νέο ιδιοκτήτη του λιμανιού του Πειραιά να χρησιμοποιεί εργολάβους παρόχους υπηρεσιών ή άλλα τρίτα πρόσωπα προκειμένου να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του, ο κ. Γεωργίου αναφέρει ότι θα πρέπει να υπάρξουν πρώτα διασφαλίσεις των υπαρχόντων εργαζομένων στα λιμάνια του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης έναντι των εργολάβων.

«Οι παραχωρησιούχοι θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι η εταιρεία ΟΛΠ δεν έκλεισε για να ανοίξει από το μηδέν. Πήραν μια εταιρεία που λειτουργεί και έχει συγκεκριμένους κανονισμούς και συμβάσεις εργασίας», ανέφερε.


ριπολινη διαλυτου

Έτσι θα προστατεύσετε τα παιδιά σας από τους παιδόφιλους-Οδηγίες από τον ψυχολόγο της ΕΛ. ΑΣ.

Τον τελευταίο καιρό γίνονται γνωστά ολοένα και περισσότερα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.


ριπολινη διαλυτου

μονοπατια στο αγιον ορος

Σεξουαλική κακοποίηση είναι οποιουδήποτε τύπου επαφή ενός ενήλικου με ένα παιδί, με στόχο τη σεξουαλική ικανοποίηση του ενηλίκου, ο οποίος έχει σε κάθε περίπτωση την αποκλειστική ευθύνη μιας τέτοιας πράξης.


νασος τραγουδι



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr


ονειροκριτης μπλε ματι

Τι λέει στο CNN Greece αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης στα Εξάρχεια

Αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης στα Εξάρχεια, περιγράφει στο CNN Greece τις σκηνές που διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια της.


ονειροκριτης μπλε ματι

οση εδωσα αγαπη μου γυριζει σε κακο

Δείτε στο Cnn.gr τι περιγράφει για τα όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια της.


λιγος αντιθετο



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


μπουρι της σομπας

Τρίκαλα: Ποινή φυλάκισης 111 ετών στο δάσκαλο που ασελγούσε σε βάρος ανήλικων μαθητών

Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καρδίτσας ο 53χρονος Τρικαλινός δάσκαλος Παναγιώτης Παπακώστας για αποπλάνηση ανηλίκων.


Το Δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης συνολικά 111 ετών (ειρκτή 24 έτη) για αποπλάνηση οκτώ κοριτσιών, μαθητριών του. Το κατηγορητήριο αφορούσε κακουργηματικές πράξεις αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, καθώς και κατάχρησης ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.


ριο μπραβο ταινια



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Όπως αναφέρει το trikalavoice.gr, το Δικαστήριο αποφάσισε ακόμη η ποινή φυλάκισης να μην έχει αναστέλλουσα μορφή, εφόσον ασκηθεί έφεση και μέχρι εκδικάσεως της υπόθεσης σε Β΄ Βαθμό.


μπουρι της σομπας

επικεντρο πατρα παρασταση

Υπενθυμίζεται ότι ο Τρικαλινός δάσκαλος είχε συλληφθεί στα τέλη του Μάη του 2015, έπειτα από καταγγελίες των παιδιών και των γονιών τους.


πορεια θεσσαλονικη παμε

Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε σπίτια της Βορειοανατολικής Αττικής

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε μια συμμορία που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε σπίτια της Βορειοανατολικής Αττικής το τελευταίο εξάμηνο.


πορεια θεσσαλονικη παμε

Τα μέλη της συμμορίας, τα οποία ήταν ιδιαίτερα βίαια, εισέβαλαν σε σπίτια φορώντας κουκούλες, ακινητοποιούσαν τους ιδιοκτήτες με την απειλή όπλων και ύστερα τους χτυπούσαν ανελέητα, προκειμένου να τους αποκαλύψουν πού είχαν κρυμμένα χρήματα και τιμαλφή.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Δύο μέλη της σπείρας, συνελήφθησαν επ' αυτοφώρω την Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016, το βράδυ, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, την ώρα που επιχειρούσαν να διαρρήξουν οικία στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου, ενώ οι ένοικοι βρίσκονταν μέσα. Νωρίτερα, είχαν διαρρήξει το αυτοκίνητο των ιδιοκτητών, το οποίο βρίσκονταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας. Επίσης, αναζητούνται δύο συνεργοί τους.


μαρκος σεφερλης βικιπαιδεια

Πρόκειται για δύο άνδρες από την Αλβανία, ηλικίας 33 και 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία, της ληστείας, της πλαστογραφίας και της απόδρασης, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.


αλευρι μυλοι θρακης

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, κουκούλες, καθώς και tireup, τα οποία χρησιμοποιούσαν για να δένουν τα χέρια των θυμάτων τους.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιαστεί δύο περιπτώσεις ληστειών, στην Άνοιξη και τον Άγιο Στέφανο.

Ο 33χρονος αναζητείτο από το 2013 ως δραπέτης φυλακών, όπου εξέτιε ποινή δεκαετούς κάθειρξης για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών».

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.


studio πετρος ναξος

Χάος αφήνει πίσω της η αποχή των δικηγόρων

Τον πέμπτο μήνα αποχής από τα καθήκοντά τους διανύουν οι δικηγόροι της χώρας, αφού από τον περασμένο Ιανουάριο ο κλάδος βρίσκεται σε αλλεπάλληλες κινητοποιήσεις αντιδρώντας στο πρόσφατο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο.


studio πετρος ναξος

Κατά τη διάρκεια της αποχής, οι δικηγόροι δεν παρίστανται σε δίκες, δεν καταθέτουν αγωγές και δεν μπορούν να εκτελέσουν αποφάσεις, γεγονός που μοιραία σημαίνει την παράλυση πολλών τομέων της δημόσιας, αλλά και της ιδιωτικής ζωής.


γιαουρτι ραπτης



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr


χριστινα στεφανιδη μυκονος

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

συγκριτικα κλιματιστικων

Θρήνος στο Mega: Πέθανε ο Θάνος Μαθάς

Δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή τη μάχη...


δεικτης μικροτερος απο παραμεσο

Ο οπερατέρ του Mega, Θάνος Μαθάς, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (10/6).


χορωδια κασσιοπης



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» μετά από βαρύ εγκεφαλικό που υπέστη στις 5 Μαΐου. Ο Θάνος Μαθάς ήταν πατέρας δύο παιδιών, της Μαρίας και της Μυρτώς και η απώλειά του έχει προκαλέσει θλίψη στην οικογένειά του, αλλά και μεταξύ των εργαζομένων του Mega.


συγκριτικα κλιματιστικων

Η θλιβερή είδηση ανακοινώθηκε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του καναλιού «Κοινωνία Ώρα Mega», από τον Γιώργο Οικονομέα.


ψαρρος ελευθεριος

Μηχανισμός των Αντικυθήρων: Ο πρώτος υπολογιστής της ιστορίας

Ένας αστρονομικός υπολογιστής 2.000 ετών που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες για την χαρτογράφηση της θέσης του Ήλιου, της Σελήνης και των πλανητών ενδέχεται να είχε και άλλη μια χρήση: την πρόβλεψη του μέλλοντος, λένε ερευνητές.


Γνωστός ως ο πρώτος υπολογιστής της ιστορίας, ο Μηχανισμός των Αντικυθήρων είναι ένα περίπλοκο σύστημα αποτελούμενο από χάλκινα εργαλεία που χρονολογούνται από το 60 π. Χ, και χρησιμοποιούνταν από τους αρχαίους Έλληνες για την εύρεση των μελλοντικών ηλιακών και σεληνιακών εκλείψεων.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr


ψαρρος ελευθεριος


ζαχος κερατσινι
πολιτισμος λεξεις που εχουν σχεση

νιντζα γκο ελληνικα επεισοδιο 36

Μας κυνηγάει... το προπατορικό αμάρτημα; Τι αναφέρει η εκκλησία

Το πρώτο αμάρτημα του ανθρώπου, δηλαδή των προπατόρων που έπλασε ο Θεός, του Αδάμ και της Εύας, ήταν όταν παράκουσαν στην εντολή Του και εκδιώχθηκαν από τον Κήπο της Εδέμ. Η ιστορία αυτή αναφέρεται στο πρώτο βιβλίο (Γένεση) της Παλαιάς διαθήκης.


Στη συζήτηση για το προπατορικό αμάρτημα συχνά το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν αυτό κληρονομείται.


νιντζα γκο ελληνικα επεισοδιο 36



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Αναφορικά, με το προπατορικό αμάρτημα θα πρέπει εξαρχής να σημειωθεί ότι δεν κληρονομείται η ενοχή της προπατορικής αμαρτίας, αλλά οι συνέπειές της.

Μ’ αυτήν, λόγω της απομάκρυνσης από το Θεό, ξέπεσε ολόκληρη η ανθρώπινη φύση και βρίσκεται στη φθορά και στην τάση προς το κακό.


εντγκαρ κεισι προφητειες

κρατα και ενα ποτηρακι για το πιο πικρο φαρμακι

Αυτό μπορούμε να το παραλληλίσουμε με το εξής παράδειγμα: εάν το φυσικό περιβάλλον λόγω της σημερινής άλογης χρήσης του καταστραφεί ανεπιστρεπτί, οι επόμενες γενεές των ανθρώπων, ενώ δε θα έχουν καμία ευθύνη για το κακό που τους βρήκε θα κληρονομήσουν τη φθορά της φύσης.

Παρατηρούμε να κληρονομείται σε μεγάλο βαθμό ο χαρακτήρας των γονέων στα παιδιά και στα εγγόνια τους. Η επιθετικότητα που κληρονομείται π. χ. εκδηλώνεται, πριν ακόμα το μωρό επηρεασθεί από το περιβάλλον του.

Το Μυστήριο της Βαπτίσεως μάς επαναφέρει στο Θεό, καθώς σβήνει τη συνέπεια της πτώσης, την απομάκρυνση από το Θεό. Η τάση προς το κακό, όμως, παραμένει, γι’ αυτό η Εκκλησία μας προσφέρει με το επόμενο Μυστήριο, το Χρίσμα, τη χάρη του Αγίου Πνεύματος, για να παλέψουμε εναντίον του κακού, εναντίον των παθών μας. Αυτά τα πάθη αναπτύχθηκαν, γιατί φύγαμε από το Θεό. Ο Αδάμ μετά την πτώση απέκτησε την ευθυνοφοβία και το μίσος. Δεν πήρε πάνω του το μέρος που του αναλογούσε για την πτώση και την απέδωσε στην Εύα και στο Θεό, που του έδωσε την Εύα.

Το κακό που υπάρχει στον καθένα μας, υπάρχει ως τάση όχι ως πράξη, υπάρχει «εν δυνάμει», όχι «εν ενεργεία». Η πράξη εξαρτάται από μας. Όταν με την προσευχή και τα Μυστήρια της Εκκλησίας αναζητούμε τη θεία χάρη, νικάμε ευκολότερα το κακό μέσα μας.

Το κακό είναι σαν ένας σπόρος. Αν το ποτίσεις θα γίνει φυτό, αν όχι, δε θα αναπτυχθεί. Όλοι έχουμε το σπόρο του κακού, ακόμα και οι άγιοι. Οι άγιοι δεν πότιζαν το σπόρο, δε δημιουργούσαν ευκαιρίες αμαρτίας με τις σκέψεις, τις επιθυμίες και τα έργα τους, όπως διαβάζουμε στο dogma.gr.

Ο θάνατος των Πρωτοπλάστων, ως απομάκρυνση από τον αγαθό Θεό, ακολούθησε και στους απογόνους τους. Ο πνευματικός θάνατος, η προς το κακό ροπή της ψυχής και ο σωματικός θάνατος, η φθαρτότητα του σώματος, είναι σύμπτωμα όλης της ανθρωπότητας. Μετά την κοινή Ανάσταση και κρίση θα εξαλειφθούν τελικά η αμαρτία και ο θάνατος. Γράφει ο απόστολος Παύλος (Α’ Κορ. 15,26): «Έσχατος (τελευταίος) εχθρός καταργείται ο θάνατος».

Πηγή: βιβλίο «Νεανικές Αναζητήσεις – Α’ Τόμος: Ζητήματα πίστεως» (σελ.111-112), Αρχ. Μαξίμου Παναγιώτου, Ιερά Μονή Παναγίας Παραμυθίας Ρόδου


δοσης θανασης

Τρίκαλα: Eορτασμός του Αγίου Λουκά του Ιατρού

Εκατοντάδες πιστοί τίμησαν και φέτος τον Άγιο Λουκά Αρχιεπίσκοπο Συμφερουπόλεως τον Ιατρό στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο της ενορίας του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου στη συνοικία Γαρδικάκι Τρικάλων.


δοσης θανασης

Το πρωί του Σαββάτου 11 Ιουνίου, ημέρας της εορτής, τελέσθηκε ο Όρθρος και ακολούθως η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, κατά την οποία ιερούργησε ο Μητροπολίτης πρ. Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος. Συλλειτούργησαν ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μ. Αρχιμανδρίτης π. Αλέξιος Κανίνας καθώς και ο Σταυροφόρος Οικονόμος π. Ηλίας Μπάνος.




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Στο διδακτικό του λόγο ο πολιός Μητροπολίτης αναφέρθηκε εν συντομία στον βίο του τιμώμενου Αγίου προτρέποντας το εκκλησίασμα να μιμηθεί τους πνευματικούς αγώνες του Αγίου Λουκά αλλά και να ζητά τις μεσιτείες του προς τον Θεό.


προγραμμα τηλεορασης nova

Την Θεία Λειτουργία παρακολούθησε και ο 90χρονος ευεργέτης της πόλεως των Τρικάλων (συνταξιούχος γιατρός) Γιάννης Παντελιδάκης, όπως διαβάζουμε στο Romfea.gr.


ακαδημια μπασκετ ηλιουπολης

Λίγο πριν την απόλυση έγινε η ευλόγηση του κολύβου του Αγίου Λουκά, ενώ σημειωτέον ότι τα της ιεράς πανηγύρεως επιμελήθηκε υποδειγματικά ο εφημέριος του ναού Σταυροφόρος Οικονόμος π. Βασίλειος Μπούκης.


τηλεφωνα δημου παγγαιου

Εξιχνιάστηκε το πιο παλιό ανεξιχνίαστο έγκλημα - Η υπόθεση εκκρεμούσε επί 19 χρόνια

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από χθες (Δευτέρα 13/6) ο δολοφόνος του πιο παλιού ανεξιχνίαστου εγκλήματος στην Ελλάδα.


οτι καλυτερο για μενα κιαμος lyrics

Πρόκειται για μια διπλή ανθρωποκτονία που είχε γίνει το 1997 στο Μενίδι. Τρεις κουκουλοφόροι είχαν εισβάλει στο σπίτι των θυμάτων και σκότωσαν εν ψυχρώ σύζυγο και πεθερό καθώς είχαν προσωπικές διαφορές.


θεωρημενα και αθεωρητα στοιχεια



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. Από την έρευνα όμως, είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί αποτύπωμα του ενός 19 χρόνια μετά και λίγο πριν την παραγραφή του εγκλήματος ο ένας από τους δράστες ταυτοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια και συνελήφθη.

Διαβάστε περισσότερα στο cnn.gr.


τηλεφωνα δημου παγγαιου

καταγωγη του εφιαλτη

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2016: Δείτε πότε αναρτώνται οι βαθμολογίες ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων των υποψηφίων των Γενικών Λυκείων θα αναρτηθούν στα σχολεία, την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, σταδιακά έως το μεσημέρι.


καταγωγη του εφιαλτη

κεντρο αιμοδοσιας πατρα

Στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας θα αναρτηθούν την ίδια ημέρα, στις 14:00, και συγκεκριμένα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.results. it. minedu. gov.gr


μπιφτεκακια δροσιασ



  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Επίσης, οι βαθμολογίες των υποψηφίων των ΕΠΑΛ θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 22 Ιουνίου στα σχολεία, σταδιακά έως το μεσημέρι και στις 14:00 θα αναρτηθούν στην παραπάνω ηλεκτρονική διεύθυνση του υπουργείου Παιδείας.

Παράλληλα, η ηγεσία του υπουργείου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με θέμα την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων, την Πέμπτη 16 Ιουνίου.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις Βάσεις 2016





ο αυθεντικός τσελεμεντές

Θεσσαλονίκη - Κίνημα «Παραιτηθείτε»: Με πανό κάτω από τον Λευκό Πύργο (photos)

Λίγο πριν από τις 20.00 το απόγευμα της Τετάρτης (15/06) άρχισαν να συγκεντρώνονται στον Λευκό Πύργο οι Θεσσαλονικείς με αφορμή τη συγκέντρωση του κινήματος «Παραιτηθείτε».


ο αυθεντικός τσελεμεντές

δρομολογια αθηνα πυργος τιμες

Στα χέρια κρατούν μεγάλα χαρτιά που αναγράφουν τη λέξη "παραιτηθείτε".




  • Τέλος το «Τατουάζ»: Αναβρασμός στον Alpha - Το SMS που τους «πάγωσε» (pics)


Στην συγκέντρωση όπως τονίζουν και οι διογρανωτές δεν υπάρχουν ούτε χρώματα, ούτε κόμματα, ούτε συνδικάτα.

Image00003paraitithitediamarturia

Δείτε φωτογραφίες από την συγκέντρωση από το seleo. ge και το thestival.gr


ανεμομυλοι παρος

Θεσσαλονίκη - Κίνημα «Παραιτηθείτε»: Με πανό κάτω από τον Λευκό Πύργο (photos)
01
Θεσσαλονίκη - Κίνημα «Παραιτηθείτε»: Με πανό κάτω από τον Λευκό Πύργο (photos)

αναπτυξιακη ψυχοπαθολογια απθ

Οδικό χάρτη για την απορρόφηση των μεταναστών παρουσίασε ο Αβραμόπουλος

Οδικό χάρτη για την καλύτερη απορρόφηση των μεταναστών που ήδη βρίσκονται στην Ευρώπη, αλλά και για την προσέγγιση για την Ελλάδα, ώστε να γίνει και πάλι ένα πλήρες μέρος του συστήματος του Δουβλίνου, παρουσίασε σήμερα για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Έλληνας Επίτροπος, Δημήτρης Αβραμόπουλος.


ρουα ματ τελος


ουρανιο τοξο τραγουδι lyrics
αναπτυξιακη ψυχοπαθολογια απθ