Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

παταω συνωνυμα

Εξ αυτού, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη αναλάβει πρωτοβουλίες διακόπτοντας τις ολιγοήμερες διακοπές του, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση σε κεντρικό κυβερνητικό επίπεδο και να συντονίσει τις ενέργειες της ελληνικής πλευράς επί του θέματος.


Και ενώ οι αριθμοί έδειχναν νηνεμία στις αφίξεις προσφύγων κατά τους μήνες Απρίλιο – Ιούνιο, μετά την απόπειρα παραξικοπήματος στην Τουρκία, ο αριθμός φέρεται από τα αρμόδια όργανα καταμέτρησης και παρακολούθησης των εισροών να έχει αυξηθεί σε ποσοστό μεγαλύτερο του 70%. Για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου αυτό σημαίνει σταδιακή επιστροφή στους ρυθμούς του ...συναγερμού και για την Αθήνα επιστροφή στους ρυθμούς του ενδοκυβερνητικού αλλά και διπλωματικού πυρετού, στο βαθμό, βεβαίως, που η κατάσταση είναι δυνατόν να επηρεαστεί καταλυτικά από την ελληνική πλευρά.


αγνο μαρκετ θεομητοροσ τηλεφωνο

Κινητοποίηση υπουργών



παταω συνωνυμα

εστέλα γουόρεν

Ως ε κ τούτου, και σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», ο πρωθυπουργός έχει ήδη κινητοποιήσει τον αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και τον επικεφαλής του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης, αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Δημ. Βίτσα, ώστε να επεξεργαστούν από κοινού ένα σχέδιο έκτακτης ανάγκης που θα απαντά περισσότερο στην ανάγκη λήψης προληπτικών μέτρων και λιγότερο σε άμεσες επεμβατικές λύσεις καθώς το φαινόμενο έχει αυξητικές τάσεις οι οποίες επί του παρόντος παραμένουν σε ελέγξιμο επίπεδο. Με ένα από τα σημαντικότερα θέματα τη διακοπή της προώθησης των εισερχομένων προς την Ευρώπη και με δεδομένο το στοιχείο ότι αυτήν την περίοδο ο αριθμός των εγκλωβισμένων προσφύγων στα ελληνικά νησιά αγγίζει τους 10.000.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου