Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

αγιος ραφαηλ ωρες λειτουργιας

Η Αστυνομία της Μαδρίτης έλαβε κλήση τα ξημερώματα από το σπίτι του Γάλλου παίκτη, και τη σύντροφό του, με την κατηγορία ότι ο μεθυσμένος Λουκάς Ερνάντεζ της επιτέθηκε και την έδειρε. Αφού έφτασε στην οικία του ζευγαριού, συνέλαβε τον Ερνάντεζ αλλά και την κοπέλα, καθώς και οι δύο έφεραν αμυχές στο πρόσωπό τους.


17525108
(Ο Ερναντέζ στην προπόνηση της Ατλέτικο Μ. - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / Javier Lizon)


ομαδα ε αρχηγος

Στη συνέχεια όμως άφησε ελεύθερη την κοπέλα, που πήγε και στο νοσοκομείο, ενώ ο 20χρονος παίκτης της Ατλέτικο οδηγήθηκε (με την διαδικασία του αυτόφωρου) στο δικαστήριο, όπου απολογήθηκε.


αγιος ραφαηλ ωρες λειτουργιας

Ο Ερνάντεζ υποστήριξε ότι δεν χτύπησε την κοπέλα, αλλά γυρνώντας από βραδινή τους έξοδο, με παρέα, οι δυο τους λογομάχησαν και μάλιστα εκείνη προσπάθησε να του επιτεθεί μέσα στο αμάξι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφριά.


δικέφαλος αε

lucashernandezparty
(Το πρωτοχροννιάτικο πάρτυ του Λουκάς Ερναντέζ (δ.)- Πηγή: Instagram / @lucashernandez5)


Ο Εισαγγελέας εισηγήθηκε στο Δικαστή να εκδώσει περιοριστικούς όρους και για τους δύο στην επικοινωνία τους και λίγο πριν τις 16.00 (ω. Ελ) ο Ερνάντεζ έφυγε από το δικαστικό μέγαρο: απαγορεύεται να πλησιάσει ο ένας τον άλλον σε απόσταση μικρότερη των 500 μέτρων, ενώ στον πάικτη επιβλήθηκαν και όροι. Η Ατλέτικο Μαδρίτης με ανακοίνωσή της τόνισε ότι θα περιμένει την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης, ενώ ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην επίσημη συνέντευξη Τύπου για το αυριανό ματς με τη Λεγκανιές, είπε ότι θα σχολιάσει αφού υπάρξει επίσημη εκδοχή.



Ampliación | Lucas Hernández ya ha abandonado las dependencias judiciales de Majadahonda https://t.co/SD6vTMiQbx pic.twitter.com/TnXMsziFOz

— MARCA (@marca) February 3, 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου