Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018

εταιρειες δημοσκοπησεων με πληρωμη

Από την 1η Ιανουαρίου ως την 9η Αυγούστου, 3 εκατομμύρια τουρίστες επισκέφθηκαν τη χώρα της Καραϊβικής και η πρόβλεψη για ολόκληρη τη χρονιά, ως τα τέλη του 2018, είναι ότι ο αριθμός των επισκεπτών θα φθάσει τα 5 εκατομμύρια, έναντι 4,5 εκατ. το 2017, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Αυτό αναμένεται να επιτευχθεί «παρά τις εκστρατείες τις οποίες οργανώνει και διευθύνει η κυβέρνηση των ΗΠΑ για να μειωθεί η ροή αμερικανών επισκεπτών προς τη χώρα μας», σχολίασε το υπουργείο Τουρισμού της Κούβας σε ανακοίνωση Τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα.


Η Κούβα προσελκύει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες που σαγηνεύουν οι παραλίες της, η γοητεία των αποικιακών κτιρίων των πόλεών της, η φυσική ομορφιά πολλών τοποθεσιών της, αλλά και η ασφάλεια που απολαυμάνουν στη νήσο.


Αλλά στα τέλη του Σεπτεμβρίου, η φήμη της δέχθηκε πλήγμα καθώς η Ουάσινγκτον προέτρεψε τους πολίτες των ΗΠΑ να αποφεύγουν να ταξιδεύουν στην Κούβα.


εταιρειες δημοσκοπησεων με πληρωμη

blackberry ασφαλεια

ντοκιμαντερ με εγκληματα

Το 2017, το νησί προσέλκυσε 619.523 αμερικανούς επισκέπτες, αριθμό υπερτριπλάσιο (+217%) σε σύγκριση με εκείνον που είχε καταγραφεί το 2016.


Πέραν των προειδοποιήσεων που έκανε η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ στους Αμερικανούς ταξιδιώτες, οι καταστροφές που προκάλεσε ο κυκλώνας Ίρμα στις αρχές του Σεπτεμβρίου έπληξαν ξενοδοχειακές μονάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου