Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

παλια βυτινα ταβερνα

«Για επτά χρόνια, άνθρωποι σφαγιάζονται στη Συρία - λαμβάνουν χώρα βαρβαρότητες. Εσείς θυμηθήκατε την ανθρωπιά σας όταν χρησιμοποιήσαν χημικά; Πού ήσασταν μέχρι σήμερα; Τα πιστεύω μας και οι νόμοι μας δεν επιτρέπουν τη δολοφονία ανθρώπων είτε από χημικά είτε από άλλα όπλα. Νωρίς το πρωί οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί της πραγματοποίησαν επιχείρηση» είπε ο Τούρκος πρωθυπουργός, και συμπλήρωσε:


ολοκληρωμενη ενισχυτες


Φυσικά το βλέπουμε ως θετικό βήμα. Παρόλα αυτά, πρέπει να γίνουν και άλλα πράγματα για να υπάρξει ειρήνη. Η Τουρκία λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για τα περιφερειακά ζητήματα. Σήμερα ζητάμε παγκόσμια ειρήνη ενάντια στη σφαγή στην Ανατολική Γκούτα και τη Ντούμα.


τι ζωδιο ειναι αρχες φεβρουαριου


Νωρίτερα σήμερα, το τουρκικό πρακτορείο Anadolu μετέδωσε ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Τερέζα Μέι για τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία.


Επικαλούμενο πηγές της τουρκικής προεδρίας, το Anadolu μετέδωσε ότι ο Τούρκος πρόεδρος είπε στη Βρετανίδα πρωθυπουργό ότι μόνο με μια πολιτική λύση θα σταματήσει η βαναυσότητα της κυβέρνησης Άσαντ - είτε με συμβατικά είτε με χημικά όπλα.


παλια βυτινα ταβερνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου