Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

συμπτώματα περιοδου

Ο Μάσλοφ υποστήριξε ότι δεν υπάρχει περίπτωση «θερμού» επεισοδίου στο Αιγαίο και τόνισε ότι η Ρωσία σέβεται απολύτως τους διεθνείς κανόνες και τις διεθνείς συνθήκες, όπως τη συνθήκη της Λωζάνης.


δειτε ξενεσ ταινιεσ εντελωσ δωρεαν

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, Τρίτη, ο Ρώσος πρέσβης υπογράμμισε ότι το ψυχροπολεμικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Ρωσίας, δεν μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις της χώρας του με την Ελλάδα.


συμπτώματα περιοδου

«Η Ελλάδα», ξεκαθάρισε ο κ. Μασλόφ, «είναι και θα παραμείνει αξιόπιστος εταίρος, μια υπεύθυνη χώρα. Μεταξύ μας υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός», συμπλήρωσε. «Είναι αβάσιμοι οι ισχυρισμοί ότι υπάρχει κρίση στις σχέσεις Ελλάδας και Ρωσίας. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Οι σχέσεις παρουσιάζουν δυναμική πρόοδο σε πολλούς τομείς».


επαναληψη φυσικη α λυκειου 2015

Τόνισε επίσης ότι οι σχέσεις Τσίπρα - Πούτιν είναι άψογες: «Όλα αυτά τα χρόνια, οι δυο άντρες έχουν συναντηθεί 4 φορές και έχουν μιλήσει στο τηλέφωνο 6-7 φορές». Το μόνο παράπονο που εξέφρασε ο Ρώσος πρέσβης είναι το εμπάργκο που επιβλήθηκε στα αγροτικά προϊόντα και όπως τόνισε πρέπει να ξαναρχίσουν οι εξαγωγές ελληνικών προϊόντων προς τη Μόσχα.


Εκτιμούμε τη στάση του Τσίπρα


Παράλληλα τόνισε ότι η Ρωσική πλευρά εκτιμά τη στάση που κράτησε ο Αλέξης Τσίπρας έναντι των υπολοίπων Ευρωπαίων ηγετών αφού όπως είπε, ο Έλληνας πρωθυπουργός ζήτησε να υπάρξει προσεκτική αντιμετώπιση της υπόθεσης Σκριπάλ και με υπεύθυνο τρόπο. Ο κ. Μάσλοφ εξήρε και τη στάση που κράτησε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στις 19 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.


Στο ερώτημα, αν ο πρόεδρος Πούτιν μετέφερε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, ο κ. Μάσλοφ είπε ότι δεν έχει καμία απολύτως ενημέρωση για το τι συζητήθηκε στη συνάντησή τους.


Παρόλα αυτά, όπως είπε, ο κ. Τσίπρας προσκλήθηκε από τον Πούτιν στη Μόσχα και η πρόσκληση έγινε αποδεκτή από την ελληνική πλευρά. Την ημερομηνία της συνάντησης θα την καθορίσουν τα επιτελεία των δυο πλευρών και ευχήθηκε να συμπέσει με τα 190 χρόνια ελληνορωσικής φιλίας στο Σεπτέμβριο του 2018.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου