Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

κουδουνιστρα παρκοκρεβατα

Πολλοί νομίζουν πως η Αστυπάλαια είναι ένα «ησυχαστήριο», ένα νησί για να αποτραβηχτείς και να απαρνηθείς τις έντονες απολαύσεις, βιώνοντας την ηρεμία, όμως ο κόσμος στην Αστυπάλαια δεν εφησυχάζει. Οι Αστροπαλίτες θέλουν το νησί τους να συγκαταλέγεται στο Πάνθεον των ελληνικών προορισμών και προσπαθούν με κάθε - έξυπνο - τρόπο να το πετύχουν. Τελευταία κίνηση, ο χαρακτηρισμός του νησιού σε «smoke free». Η ανακοίνωση για μία «Αστυπάλαια χωρίς τσιγάρο» έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, παρουσία αρκετών κατοίκων, οι οποίοι με ενδιαφέρον αγκάλιασαν την εν λόγω κίνηση.


Η απαλλαγή από τον καπνό του τσιγάρου θα ξεκινήσει από τους εσωτερικούς χώρους, αλλά και το σήμα-κατατεθέν του νησιού, τους γραφικούς ανεμόμυλους.


κουδουνιστρα παρκοκρεβατα

βρέφος 6 εβδομάδων

2 copy


Όμως, γιατί η Αστυπάλαια, τώρα, προχωρά σε μία τόσο πρωτοποριακή ιδέα; Η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Μαρία Καμπούρη, σημείωσε σχετικά: «Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με συμβολικό περιεχόμενο, δεν είναι μία κίνηση για marketing σκοπούς. Είναι μια απόφαση η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη στρατηγική και τους στόχους μας, τόσο για την τουριστική ανάπτυξη του νησιού, όσο και για την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Η Αστυπάλαια είναι το νησί της θετικής ενέργειας, motto που αποτελεί και τον πυρήνα όλων των ενεργειών μας. Η πεταλούδα του Αιγαίου ανοίγει τα φτερά της για έναν κόσμο απαλλαγμένο από τον καπνό του τσιγάρου».


τροφεσ που ριχνουν την μικρη πιεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου