Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ταγμα ευζωνων

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Deutsche Welle, οι δύο επενδυτές σημειώνουν ότι θα πρέπει να είναι σαφές πως «δεν πρόκειται να ξαναδούμε τα χρήματα των φορολογουμένων που δόθηκαν για τα πακέτα διάσωσης».


ταγμα ευζωνων


«Κανένας πολιτικός δεν ήταν ποτέ σε θέση να μας πει, πώς θα μπορέσει η χρεοκοπημένη Ελλάδα να πληρώσει αυτά τα χρήματα, όταν ακόμη και η Γερμανία, πρωταθλήτρια στις εξαγωγές με ρεκόρ στα έσοδα από φόρους, δεν είναι σε θέση να πληρώσει τα δικά της. Έχει έρθει η ώρα να σταματήσουμε να πετάμε χρήματα που βγήκαν με κόπο σε κάποιον που δεν μπορεί να τα διαχειριστεί», επισημαίνουν.



Αναφερόμενοι στην τελευταία δόση των 2,8 δις ευρώ, που εγκρίθηκε τέλος Οκτωβρίου, σημειώνουν ότι μοναδική προϋπόθεση ήταν η συμμετοχή του ΔΝΤ, την οποία απέκρουσε το Ταμείο με την αιτιολογία ότι η Ελλάδα δεν θα είναι ποτέ σε θέση να επιστρέψει τα χρέη της.


καλυτερο βρεφικο γαλα

Οι ίδιοι δεν βλέπουν έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ το 2017, ωστόσο προβλέπουν μεταξύ άλλων επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας, συνέχιση των ιδιωτικοποιήσεων και εγκατάλειψη της χώρας από τους νέους.


π. αλεξιος ψωινος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου